Nordstjernens Køreskole (tidligere Krusborgs køreskole) Avis 2

3,8

Vi tilbyder følgende Bil Generhvervelse/Kørselsforbud MC alle kategorier Trailer Førstehjælp

3,8

Bien

Da vi skulle vælge køreskole..

Da vi skulle vælge køreskole til min søn, var det vigtigt at det var et sted hvor han følte sig tryg og i gode hænder. Han har nemlig lidt udfordringer og særlige behov, der kræver lidt ekstra støtte og læringstid. Jeg kan varmt anbefale Toke, som førte ham super godt igennem første del med teori, og de første køretimer med manuelt gear. Det var meget udfordrende for min søn at lære. Derfor havde jeg også den største respekt da Toke, sammen med os tog snakken og anbefalede, at sønnike måske ville have knapt så svært ved automatgear. Han overgik derefter til Carsten, en anden kanon kørelærer på Nordstjernens Køreskole. Carsten hjalp ham resten af vejen igennem køreskolen i bil med automatgear. Vi havde en fin og tæt dialog igennem forløbet, og han var hurtig til at svare og lavede hurtige aftaler, når der var plads i kalenderen. Det blev et dyrt kørekort med en del ekstratimer, men hellere det end, at han var kastet ud på vejen uvidende og utryg. Nu træner vi videre, og det går så godt! Jeg er imponeret over de ting han har lært med Carsten, og jeg tager gerne køreture med min søn - for han kører bil når han kører bil og har begge hænder på rattet. De varmeste anbefalinger til Toke og Carsten! Hilsen den involverede mor 🤗

2 décembre 2025

Jeg kan varmt anbefale Nordstjernens…

Jeg kan varmt anbefale Nordstjernens Køreskole! Fra første dag følte jeg mig både tryg, velkommen og taget seriøst som voksen-elev.
Undervisningen er pædagogisk, tydelig og med en god balance mellem humor og professionalisme.
Kørslerne er rolige, hyggelige og lærerige og man får hele tiden konstruktiv feedback, der gør én bedre fra gang til gang.

Kørelæreren Carsten var tålmodig, tydelig og virkelig god til at skabe tryghed. Køresagkyndige Anders var super professionel, dæmpede ens nervøsitet med venlighed og smil. Undervisningen var både lærerig og hyggelig. Super fleksibel og professionel køreskole – kan varmt anbefales til alle, der vil have en god oplevelse bag rattet! 🚗✨ Jeg bestod 2 december 2025 & fik derved generhvervet mit kørekort !

2 décembre 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit