Witam z Norwegi.Rozmawialem z panem Szulc Marcinem o mojej wczesniejszej emeryturze. Nie dosc ze dostalem wyczerpujace informacje to jeszcze pan Szulc w sposob cierpliwyi profesjonalny podawal sugesti... Voir plus
L'entreprise a répondu
Trafiliśmy na Firmę NorEkspert dzięki artykułom, które znaleźliśmy w internecie, gdzie jasno i rzeczowo opisane były przepisy dotyczące zasiłków i spraw podatkowych w Norwegii. Takiej właśnie profesjo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mogę szczerze i od serca polecić NorEkspert dla każdego kto potrzebuje bardzo kompetentnego i błyskawicznego doradztwa. Dodam , że opłata za usługę jest nieproporcjonalnie niska do jakości otrzymanej... Voir plus
L'entreprise a répondu
NorEkspert jest firmą outsourcingową i konsultingową, działającą na styku Norwegii i Polski. Świadczymy kompleksowe usługi outsourcingu procesów i doradztwa biznesowego dla firm w Norwegii. Wykonujemy także usługi konsultingowe na rzecz klientów prywatnych - załatwiamy sprawy urzędowe dla Polaków pracujących w Norwegii. Najważniejsze usługi dla klientów prywatnych: ☑️Rozliczenia podatkowe w Norwegii i Polsce ☑️Zasiłki i świadczenia socjalne w Norwegii ☑️Emerytury z Norwegii ☑️Formalności w Norwegii Najważniejsze usługi dla klientów biznesowych: ☑️Outsourcing back office do Polski dla firm w Norwegii ☑️Outsourcing strategicznych procesów do Polski dla firm w Norwegii ☑️Konsultacje biznesowe ☑️Rejestracja firm w Norwegii Napisz do nas!
Hieronima Derdowskiego 7, 81-369, Gdynia, Pologne

Réponse de NorEkspert
Korzystaliśmy z usług NorEkspert już drugi raz i ponownie jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo szybka i rzetelna obsługa. Mieliśmy przyjemność współpracy z Panem Marcinem który jest bardzo zaangażowany w prowadzenie spraw i przez cały czas był do naszej dyspozycji. Napewno jeszcze skorzystamy jeszcze nie raz z usług tej firmy.

Réponse de NorEkspert
Miałem trochę problemów z uzyskaniem Permiteringu w Norwegii. O pomoc poprosiłem NorExpert ,który zrobił dużo więcej niż się spodziewałem i uzyskałem zasiłek.
Jestem w 100% zadowolony z usług firmy NOREKSPERT. Dzięki profesjonalnemu podejściu do moich spraw związanych z NAV (permitering), po dwóch dniach przyznali mi zasiłek. Wcześniej NAV odrzucił mi decyzję.
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z NorEkspert!
Doskonała pomoc w załatwieniu spraw w Norwegii
Rozliczenie wykonane bardzo szybko i w bardzo miłej atmosferze. Serdecznie polecam.
En savoir plus sur les différents types d'avis.