L'entreprise a répondu
Ze hebben een enorme collectie aan bedeltjes in verschillende soorten en maten, voor iedereen wat wils en van TOP kwaliteit! Stainless steel dus verkleurt ook niet. Omdat er een speciale showroom da... Voir plus
L'entreprise a répondu
Norie is een merk met unieke, trendy, betaalbare en handgemaakte sieraden. Mix and match onze te gekke oorbellen en dare to ware! Geen gaatjes in je oren? We hebben ook Clip Oorbellen!
Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Net meisjes oorbellen binnen gekregen gouden bloemetjes klein
Maak ik zakje open zit er maar 1 oorbelletje in .
Waardeloos

Réponse : Norie
Ze zijn super leuk, maar helaas niet geschikt voor een kindje van 4. Op de eerste avond van het dragen zijn we er al een verloren tijdens een fietstocht. Dit vonden we erg jammer omdat er geadverteerd wordt dat het geschikt is voor kinderen en de hele dag zouden moeten blijven zitten.

Réponse : Norie
Heel fijne ervaring! Enorm hulpvaardig en mooie producten.

Réponse : Norie
Oorspronkelijke bestelde set oorbellen was niet aangekomen! Na melding heeft leverancier dit snel opgelost door een nieuwe set te sturen. Geen discussie of uitvlucht, maar meteen een zeer klantvriendelijke oplossing. Hulde Norie!!
A. Trommelen

Réponse : Norie
Mijn pakket was helaas kapot aangekomen, maar Norie.nl heeft dit professioneel en snel opgelost. De klantenservice reageerde vlot en zorgde direct voor een passende oplossing. Erg tevreden over hoe dit is afgehandeld, topservice!

Réponse : Norie
Door wat problemen met de levering heb ik contact opgenomen met Norie. Er werd meteen vriendelijk meegedacht over een oplossing, waardoor ik mijn bestelling uiteindelijk toch heb ontvangen. Hele mooie sieraden, ben er erg blij mee! De clip oorbellen blijven goed zitten en perfect voor als je geen gaatjes hebt!

Réponse : Norie
Nach längerem Warten einen total falschen Pullover erhalten, der noch nicht einmal im Ansatz dem bestellten ähnelt. Auf meine Bitte mir eine Rücksendungsadresse und das Geld zu erstatten wurde das gestern angezweifelt und ich wurde gebeten den Pulli doch bitte im Bekanntenkreis zu verkaufen! Ich habe dann gestern Fotos mit dem bestellten und dem erhaltenen Pullover hingeschickt. Keine Antwort erhalten. Alles sehr unprofessionell und nicht Kundenorientierung

Réponse : Norie
Ik had wat problemen omtrent een pakketje, had contact gezocht met Norie en zij was echt super behulpzaam en dacht mee aan een oplossing om het probleem op te lossen. Heel fijn bedrijf met mooie sieraden!

Réponse : Norie
Am 11.12.25 habe ich Ohrringe für meine Tochter zu Weihnachten bestellt. Bis heute ist nichts angekommen. Paket ist angeblich bei PostNL und dad schon seit Wochen.
Ich habe geschrieben und keine Rückantwort bekommen. Weder bei Instagram, noch per Mail oder Kontaktformular.

Réponse : Norie
Voor kerst had ik de strikjes besteld voor mijn dochter (5 jaar). Ze was er heel blij mee!
Maar jammer genoeg zijn ze vrij 'zwaar' (voor kleine oorlelletjes) en vallen ze zeer snel af.
De levering was oké, de verpakking was ook in orde, maar helaas durft ze ze niet aandoen "want dan geraak ik ze kwijt".
Ik kreeg meteen reactie op mijn bericht.
Ze reageerden heel vriendelijk en begripvol.
Op 2 dagen tijd kreeg ik een nieuw paar toegestuurd, met een nieuw soort clipje!
Deze blijven zeer goed zitten en zien er even mooi uit. Mijn dochtertje straalt ermee!
Een topservice, zeker een aanrader!

Réponse : Norie
Ik heb een bestelling gedaan en één van de clipoorbellen was kapot. Per mail, via whatsapp en hun social dm contact op proberen te nemen, maar ik werd naar verschillende communicatie kanalen verwezen en geen reactie. Waarbij er wordt aangegeven dat ze binnen 24 u proberen te reageren.
Uiteindelijk na een herinneringsmail inmiddels een reactie, maar dit na 3-4 berichten via whatsapp, mail en social dm.

Top service!
Nieuwe oorbellen gekregen omdat de vorige niet goed bleven zitten!

Réponse : Norie
Die Ohrringe sind mega schön und sitzen den ganzen Tag bombenfest :) der Kundensupport ist wirklich freundlich und schnell! die kleinen „basic“ Ohrringe tun leider am Ende des Tages echt weh und meine Ohren haben sogar angefangen zu bluten :/ das eine Paar was ich bestellt hatte, sah leider gar nicht so aus wie auf der Website. Ich habe dem Support geschrieben und sie haben mir bestätigt, dass sie mir das falsche Produkt geschickt hatten. Da ich die trotzdem schön fand habe ich die Ohrringe trotzdem behalten, aber ich habe die anderen, die ich ursprünglich bestellt hatte nochmal bestellt, leider wurden schon wieder die falschen geschickt und jetzt habe ich letztendlich zweimal die falschen Ohrringe. Es geht dabei um die Little Beans Clip Ohrringe, welche ich auf der Website sehr schön fand, die die ich bekommen habe sehen leider komplett anders aus. Ansonsten top Shop mit fairen Preisen und einem echt sympathischen Team! Auf jeden Fall eine Empfehlung :-)

Réponse : Norie
Oorbellen zien er leuk uit en zijn fijn als je geen gaatjes hebt of een tweede gaatje wil, ook blijven ze goed zitten maar bij mij doen ze al vrij wel meteen pijn en de pijn blijft ook wel erg lang. Ze knellen en zitten pijnlijk.

Réponse : Norie
Het zijn mooie en goede oorbellen! De levering duurde ietsje te lang, maar ze reageerde wel direct op mijn mail.
Helaas voor mijn dochter zijn ze alsnog niet geschikt, want ze was ze binnen no time kwijt. En ze is niet per se een wildebras.
Maar voor mij waren de oorbellen wel goed! Na aan tijdje dragen kreeg ik een beetje last. Ik had wel aardig grote en met de nieuwste sluiting. Hoe dan ook, voor clipon oorbellen is de kwaliteit echt goed en is het dragen redelijk pijnvrij. (net zoiets als hakken dragen, is het comfortabel? mwah, maar kan je er een feestje mee doen? ja!)

Réponse : Norie
Ik had lang getwijfeld over welke clip oorbellen ik wou kopen en had uiteindelijk gekozen voor de Bigger the Better. Maar toe ze aankwamen waren ze kleiner van verwacht en leek de structuur die er op zit TOTAAL niet zoals op de foto’s. Daarnaast kon ik ze niet langer dan 1 min inhouden want daarna deden ze veel pijn. Over al niet de best ervaring

Réponse : Norie
Mega leuke oorbellen! Heel erg tevreden met de kwaliteit, uitstraling en het voelt prettig aan het oor. Bij mij zijn ze nog nooit uitgevallen. zeker een aanrader! 💞💞

Réponse : Norie
De eerste keer dat ik oorbellen bestelde was ik erg tevreden, deze gingen echter na maar 3 maanden kapot. Ik heb toen nieuwe opgestuurd gekregen, of nou ja dit was de bedoeling. Eerst duurde het weken voordat dit gebeurde, daarna werd het naar het verkeerde adres gestuurd. Deze gingen na 2x dragen kapot. Ik heb toen gevraagd of ik mijn geld terug kon krijgen omdat ik er geen vertrouwen meer in had dat het volgende paar wel heel zou blijven. Dit mocht, maar na meerdere herinneringen staat het geld maanden later nog steeds niet op mijn rekening. Het contact gaat ook slecht. Er komen steeds beloftes en die worden niet nagekomen.
Update:
Er is contact opgenomen en heb mijn geld, werd nu binnen 24u opgelost!

Réponse : Norie
Prachtige collectie voor een mooie prijs. Wordt keurig verpakt als een kadootje.
Ik ben zeer tevreden over de vriendelijke afhandeling en service.
Jonge onderneemsters die het heel goed doen, leuk!

Réponse : Norie
Prachtige oorbellen, je ziet echt bijna niet dat het clips zijn. En de service is echt perfect, wordt snel gereageerd, goed geholpen, echt perfect!

Réponse : Norie
En savoir plus sur les différents types d'avis.