À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes
  2. Magasin de vêtements

Écrit par l'entreprise

NORI NORI er stiftet i 2016 af Ann Kirkegaard, som med en fortid i modebranchen har et særligt forhold til mode, skønhed og æstetik. NORI NORI repræsenterer både danske og internationale brands, som alle har hver deres særlige egenskaber og kendetegn. Fælles for dem alle er gennemtænkt design og høj kvalitet. Ann har brugt lang tid på at udtænke og finpudse konceptet, så det nu lever op til alle hendes drømme og krav og har forsøgt at skabe et inspirerende univers med et brandmix, som skiller sig ud. Alle produkter er håndplukkede og sammensat med henblik på at ramme både noget klassisk og nyt og henvender sig til både den unge pige og den modne kvinde. NORI NORI tilbyder et stort udvalg af både danske og internationale designerbrands samlet på et sted. Sortimentet er bredt både i kategori og prisklasse, og der er mulighed for at købe lækkert tøj online samt sko, skønhedsprodukter og accessories. Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få inspiration, nye varer og udsalg direkte i din inbox. NORI NORI henvender sig den stilbevidste kvinde, der ønsker at investere i kvalitet og købe langtidsholdbart modetøj, der forbliver relevant, og som kan mixes og matches på kryds og tværs af garderoben. Hos NORI NORI har vi en bæredygtig tilgang til indkøb af produkter til shoppen og lægger vægt på at tingene kan bruges over flere sæsoner og at kvaliteten holder i det lange løb. Vi tror på at købe færre ting men af høj kvalitet som holder sig relevante sæson efter sæson.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har lige haft den bedste oplevelse…

Jeg har lige haft den bedste oplevelse hos Nori Nori. Kiggede på en smuk blazer fra Lovechild og var lidt i tvivl om størrelsen, så jeg skrev til ejeren Ann, der hurtigt svarede tilbage og var rigtig sød og hjælpsom. Jeg bestilte blazeren og et armbånd fra Anni Lu og begge dele var pakket flot ind i silkepapir og blazeren var helt perfekt i størrelsen. Nori Nori har de lækreste mærker og Ann gør alt hvad hun kan, for at rådgive og give en den bedste købsoplevelse. Kan varmt anbefale at handle hos Nori Nori.

25 août 2023

Dårlig service

Dårlig service. Køber der aldrig igen - og håber sørme ikke andre havner i samme båd som mig. Har meldt dem til Forbrugerklagenævnet.

29 mai 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Havde bestilt et par støvler der var…

Havde bestilt et par støvler der var store som jeg sendte retur. Det er nu 15 dage siden og jeg stadig ikke fået pengene retur.
Har kontaktet butikken på mail men intet svar fået til dato efter at have henvendt to gange i løbet af den sidste uge.

29 octobre 2022
Logo de NORI NORI

Réponse : NORI NORI

Kære Ulrikke
Først og fremmest beklager jeg, at du ikke har fået svar på din første henvendelse.
Din returforsendelse er modtaget og behandlet i god tid indenfor de 14 dage, som beskrevet i vores handelsbetingelser.
Under normale omstændigheder går der som regel kun et par dage men som du ved, har vi desværre været ramt af sygdom.
Jeg er selvfølgelig ked af din anmeldelse da jeg ikke synes, at den er helt fair i forhold til det reelle forløb.
Mvh Ann

Noté 1 sur 5 étoiles

Fine brands, men dårlig service

Nori Nori har fine brands, men desværre fik jeg super dårlig service. Bestilte et par lyse bukser, som havde nogle sorte mærker på sig da jeg pakkede dem ud. Skrev til Nori Nori, hvorefter jeg bare fik besked tilbage om at jeg selv måtte have lavet mærkerne på bukserne, for de mente bestemt ikke det var deres skyld. De fralagde sig derfor alt ansvar, og var på ingen måde åben overfor en løsning på problemet. Super ærgerligt og ikke okay :-( handler derfor aldrig her mere!

22 juillet 2022
Logo de NORI NORI

Réponse : NORI NORI

Kære Ida
Jeg er rigtig ked af din anmeldelse; særligt da jeg ikke synes at din beskrivelse stemmer helt overens med virkeligheden. Vi efterstræber altid at yde den bedste service og hvis der er den mindste tvivl, tager vi det fulde ansvar og tilbyder ny vare, penge retur eller anden godtgørelse. At du har haft en anden oplevelse, er beklageligt men det tror jeg desværre ikke, at jeg kan ændre ved.
Mvh Ann

Fantastisk god service

Fantastisk god service. Ringede og bestilte et armbånd, der skulle bruges til fødselsdagsgave få dage efter, og selv om GLS havde afhentet pakker denne dag, blev armbåndet alligevel sendt afsted samme dag, så jeg havde det dagen efter. Gaven var pakket flot ind. Tusind tak for fantastisk service :-)

21 septembre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte to par sko, de blev leveret to dage efter. Nemt, hurtigt og god service.

19 août 2020

Fantastisk service!

Første gang jeg har bestilt varer hos Nori Nori og takket være den gode service og betjening i butikken, så blev der købt endnu en trøje samt lagt endnu en bestilling :-) Det er en utrolig hyggelig butik, og min datter og jeg blev utrolig godt behandlet, da vi kom forbi. Gaver pakkes ind med overskud og på smukkeste vis. Tak for en god oplevelse d.14/12!

17 décembre 2018

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus