Mesto je super,osoblje veoma ljubazno. Samo bi bilo lepo da imaju vise zdravijih opcija kozmetike.To je jedini razlog za ocenu 4.

Het winkelpersoneel is mega aardig en helpen je goed. Waar de winkelketen voor staat, kan je duidelijk terugzien in de klantvriendelijk etc dus het is echt top!

Goed koop voor goede kwalitijd verslavend maar raad hetiedwrwen aan klant vriendelijk goede hulp ales je vragen heb gewoon een leuke goedkoope winkel met goede kwalitijd

1. Magasin de produits de beauté
  2. Magasin de bonbons
  3. Magasin de cosmétiques
  4. Magasin de médicaments
  5. Boutique de santé et beauté
  6. Parfumerie

Bij NORMAL verkopen we hele normale producten voor abnormale prijzen. Alles wat wij verkopen, zijn hele normale dingen die je dagelijks gebruikt. Ons assortiment bevat o.a. huid, haar- en tandverzorging, make-up en reiniging van bekende merkartikelen en etenswaren. Kortom: alle dingen die je in het dagelijks leven nodig hebt en niet mogen ontbreken in je huis. Alle producten worden verkocht tegen vaste, lage prijzen, wat betekent dat je bij ons geen speciale aanbiedingen en kortingen zult vinden. Wat je wel zeker kunt vinden, zijn veel nieuwe en spannende producten in onze schappen. Want NORMAL is veel meer dan alleen vaste, lage prijzen en bekende merken. Ons doel is dat het altijd een nieuwe en unieke ervaring is om een van onze winkels te bezoeken. Daarom krijgen we, naast ons vaste assortiment, voortdurend nieuwe artikelen binnen. Doordat ons assortiment continue wisselt, is het altijd een nieuwe belevenis om in onze winkels te komen.

4,7

N'a pas répondu aux avis négatifs

Ede heeft nu ook een NORMAL

Gisteren voor het eerst in de nieuwe winkel in Ede geweest. Was natuurlijk extra druk i.v.m. moederdag a.s. zondag. Maar... we hebben op ons gemak gekeken naar de uitgestalde hoeveelheid producten. En... ja, ja, ook nog artikelen gekocht, die zeker goedkoper waren dat bij andere winkels. NORMAL mag blijven wat ons betreft. Succes met de omzet in Ede.

8 mai 2026

Super toffe winkel

Geweldig leuk bedrijf met elke week wel iets nieuws.
Voor jou ,mij, kids, zonder suiker.en dat laatste is echt super fijn.
En ook al heb je niks nodig.Ik weet zeker dat je thuis komt met iets.🫣😂

6 mai 2026