NorskinsAvis

4,8

Har spillt cs siden cs 1.3, var nervøs for å prøve og selge skins. Fikk kjapt sms fra dem. Jeg var super skeptisk først, men endte opp med å selge alle skins jeg hadde her. Fikk pengene på nettbanken... Voir plus

Solgt skins et par ganger til norskins nå. Pengene på konto innen 10-20 min. Hyggelig kundeservice og fair priser på skinsene dine. Kan virkelig anbefale å bruke norskins om du ønsker å selge di... Voir plus

Brukt dette mange ganger like fornøyd med både pris og hvor fort det går fra man sender skinnet til penger er på konto. Aldri hatt problemer med de, bra pris i forhold til andre steder som tar mer fee... Voir plus

Fantastisk service og admins som gjør jobben sin! Helt fantastisk og betaler ner en fleste sider jeg har sett på! Keep it up BoyZ!

1. Marché en ligne

Norsk selskap som kjøper dine CS skins raskt og enkelt. Få penger på konto innen ett par timer.

4,8

Aucune trace de demande d’avis

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Rask, enkel og smertefri prosess

Rask, enkel og smertefri opplevelse! Anbefales på det sterkeste. Hele prosessen fra jeg først hørte om nettsiden, til jeg hadde pengene på konto tok i underkant av 20 minutter.
Veldig fornøyd! Eneste minuset for min del var at jeg kunne tenkt meg at jeg kunne solgt mer, eksempelvis cases, pins og diverse ting av lavere verdi.

19 juin 2025

Alletiders

Alletiders, solgte et skin å fikk pengene utbetalt med en gang. Hvorfor jeg ikke gjorde dette før vet ikke jeg. IKKE siste gang jeg bruker Norskins, og vil absolutt anbefale denne siden videre.

11 mars 2025

perfekt side

skal du ha noen skins vekk veldig fort å er villig til å offre noen prosenter tar norskins de for 80/90% av buff i bytte mot å selge di med engang

2 février 2025

Usikker? Det har du god grunn til å være. Styr unna.

Useriøse eiere som kommer med trusler på messenger. Styr langt unna, du får mye mer penger (og ikke minst pengene først!) ved å selge på andre sider som csfloat, gamerpay og CS2 Norge Kjøp/Salg på Facebook.

Hold deg til en seriøs aktør.

Vær OBS på at eier av Norskins er admin på CS2 (CS:GO) TRADING/SALG/KJØP NORGE gruppen på Facebook hvor han reklamere for norskins og sender trusler til de som er aktive i gruppen for egen vinning. Slik disse holder på må være brudd på x-antall regler.

24 août 2024

Heisann!

Leit å høre at du har hatt en dårlig opplevelse i en av Facebook gruppene. Nå vet jeg ikke hva som har skjedd, men jeg hadde satt pris på om du kunne tatt det opp med den det gjelder direkte. Denne trustpilot-siden er for nettsiden Norskins.

Kunne du delt mer informasjon om hva som har skjedd?

Vi er en seriøs aktør og har drevet på siden 2022 uten problemer. Hele poenget med nettsiden er å tilby en sømløs måte å selge skins på, som et alternativ til for eksempel Facebook hvor det kryr av svindlere. Prisene vi tilbyr er ca. 87-88% Buff, og dette skal være greit i forhold til markedet.

Enkelt og raskt

Enkelt, raskt og ryddig. Penger på konto etter 5min, totalt 10min fra salget ble lagt inn til det var penger på konto. Knall bra greier👍🏼👍🏼

1 octobre 2024

Réponse de Norskins

Takk for handelen og trivelig tilbakemelding. Det settes pris på 😄

Styr unna

Uff! useriøst.

13 septembre 2024

Heisann!

Kunne du utdypt litt om hva som er useriøst? Har sett gjennom databasen vår, og det ser ikke ut som vi har handlet av deg før.