Mycket bra och trevlig personal på företaget dock blev det inget jag behövde i dator eller annat då jag har egen koll på allt och är min egen data tekniker så blev det klart att min kunskap gjorde dom... Voir plus
Super service af Mads, fået lavet års tjek af min computer og diverse forbedring af sikkerhed. Rigtig god information.
Jeg havde en rigtig god oplevelse med kundesupporten. De svarede hurtigt på min henvendelse og var både venlige og professionelle i deres kommunikation. Mit problem blev løst effektivt, og de tog sig... Voir plus
- Entreprise de logiciels
- Agence de consultants commerciaux et informatiques
- Service de stockage en nuage (cloud storage)
Écrit par l'entreprise
Hos Northguard er vi dedikerede til at levere skræddersyede IT-sikkerhedsløsninger, der beskytter vores kunder mod digitale trusler. Med en kombination af ekspertviden, proaktiv support og personlig service sikrer vi, at vores kunder kan føle sig trygge og sikre i en stadig mere kompleks digital verden. Vores vision er at blive den foretrukne partner inden for IT-sikkerhed i Norden, hvor vi gennem konstant innovation og kundetilpassede løsninger skaber tryghed og tillid for både private og erhvervslivet.
Bondovej 14, 5250, Odense SV, Danemark
- 70206065
- kontakt@northguard.com
- northguard.com
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Bra service
Bra, mycket hjälp. En bra service av datorn. Andre var mycket trevlig.
Klart tydelig og vennlig språk super…
Klart tydelig og vennlig språk super langsom hjelp også til meg som er eldre jeg følte meg godt ivaretatt
hele servisen gikk raskt
Fick så bra hjälp
Fick så bra hjälp, berättade vilka vägar jag kan gå vidare då vi inte kom ända fram. Men samtalet var väldigt positivt, hjälpsamt och trevligt. Gick igenom hela datorn och alla tänkbara sätt som skulle kunna vara orsaken till problemet. Jag fick lära mig mycket och ställde många frågor, vilket oftast är viktigt. Tack
Hade problem med nätverket och datorn
Hade problem med nätverket och datorn. Pratade med Andre som genom den långa konversationen löste problemet.
Hjælpsom og dejlig hurtig betjening af…
Hjælpsom og dejlig hurtig betjening af Emil. Northguard er imødekommende og nemme og tale med.
Jeg har haft en rigtig god samtale med…
Jeg har haft en rigtig god samtale med Emil. Servicen er altid god inde ved Northguard.
Har haft en god oplevelse med Mads i…
Har haft en god oplevelse med Mads i dag.
Har altid været godt tilfreds med jer og høfling betjening
Har fået en god oplevelse af support…
Har fået en god oplevelse af support til mit problem.
Var Mads der hjalp idag
IT-supporten var rask til å svare og…
IT-supporten var rask til å svare og løste problemet mitt effektivt. Kundeservicen var hyggelig :)
Skærmen fyldte ikke hele billede.
Skærmen fyldte ikke hele billede.
Mads hjælp med at få den på plads.
Trevligt bemötande och profsigt
mycket trevligt bemötande o väldigt…
mycket trevligt bemötande o väldigt tryggt.
Jeg har været godt tilfreds med…
Jeg har været godt tilfreds med servicen af Emil. Der er altid styr på det inde ved Northguard.
Mads
Mads
Jeg er en ældre mand som ofte har problemer med at forstå min PCer og derfor at det en stor hjælp for mig at kontakte Northguard som altid hjælper mig , på en behagelig måde, så jeg kan komme videre og få løst mit problem.
Ib Wolf, Kolding
Jeg har fået god hjælp af Emil og er…
Jeg har fået god hjælp af Emil og er kommet godt videre. Mange tak herfra, for god tålmodighed.
Mvh Niels.
Får altid en god behandling
Får altid en god behandling,
Fik hjælp af Lennard
Vad är det för gidder att ringa runt…
Vad är det för gidder att ringa runt till folk och säga att de vunnit 1000 kr. Snacka om oseriöst och pinsamt. Vet inte om jag varit med om sämre försäljningsknep. Har inte varit med om någon tävling , nä usch för den här typen av företag.

Réponse : Northguard
Opplevelsen var veldig god
Opplevelsen var veldig god, og de var tålmodige og svært dyktige. Dere anbefales på det sterkeste, spesielt for oss litt eldre.
Jeg fikk hjelp til å gjenopprette PC-en min da jeg ikke hadde PIN-koden min, så tusen takk for hjelpen!