Noseyscents Avis 42

4,8

Ik koop al een poosje bij Sandra, heb dan ook de meeste heerlijke geuren voor een betaalbare prijs. Vandaag gekocht is dus echt morgen in huis🌹 Wat zo fijn is, dat Sandra er altijd leuke kadoot... Voir plus

Een tijdje geleden mijn eerste bestelling gedaan en wat een fijne ervaring!! Groot en betaalbaar aanbod, snelle levering en super leuk ingepakt met extraatjes! Ik zou hier zeker opnieuw bestellen en... Voir plus

Super Leuke Site om Samples, te proberen. Voordat je een hele fles aanschaft. Ruime keuze voor een zacht prijsje. Sandra is zeer behulpzaam en neemt alle tijd voor Al je vragen.zeer deskundig!... Voir plus

Heerlijke parfum makkelijk mee te nemen handtas,jaszak altijd parfum mee. En de geurblokjes een cadeautje op tafel om te zien maar de geur in huis zelfs op de toilet ruikt het lekker. En alle leuke... Voir plus

4,8

Ordered five samples

Ordered five samples, got a goody bag full of free gifts along with it, and two more scents. They have a much wider selection than many perfume sample sites, with interesting niche scents and even popular Arabic scents. Such an excellent experience.

21 avril 2026

Ik koop al een poosje bij Sandra

Wat zo fijn is, dat Sandra er altijd leuke kadootjes bij doet en gratis een paar samples met de meest lekkere geuren dat echt geen rommel is waarvan de fles al minimaal honderd is, zo kom je erachter wat je lekker vindt en een fijne en mooie manier voor klantenbinding🌹

Dankjewel Sandra je werkt met 💜
Yoke

18 avril 2026

Geweldig!

Ik zou hier zeker opnieuw bestellen en ik hou de site ook goed in de gaten voor nieuwe aanvullingen hihi 💕

2 mars 2026

Scents of Love

Super vriendelijk! Een hart van goud. Een bestelling ontvangen van Noseyscents is niet zomaar een pakketje wat je binnen krijgt. Zoveel extra's, zodra je het pakketje opent ruik je meteen de Topnoot: Liefde.

Groot assortiment en top kwaliteit.

12 février 2026

super aanrader!!

super veel keuze heb je hulp nodig dan helpt ze pakketje gaat snel op de post en wat een feest als je het bezorgd krijgt zo leuk.

12 mai 2025

Heerlijke parfum makkelijk mee te nemen…

Heerlijke parfum makkelijk mee te nemen handtas,jaszak altijd parfum mee.
En alle leuke cadeautjes bij een bestelling zo leuk om cadeau te geven of voor jezelf.

12 février 2026

Super Leuke Site om Samples te bestellen.

Super Leuke Site om Samples, te proberen. Voordat je een hele fles aanschaft. Ruime keuze voor een zacht prijsje. Sandra is zeer behulpzaam en neemt alle tijd voor Al je vragen.zeer deskundig! Altijd
Leuk om wat te bestellen bij Sandra ❤️NoseyScents ✨️
Voor mij een dikke 10!....Love it ✨️
💖✨️🩷🌸🍒

3 octobre 2024

Zeer tevrede

Zeer tevrede , snelle levering ,super lieve verkoopster. Heerlijk om te kunnen testen voor een grote aanschaf. Wat een onwijs fijn concept ! Ik zou dit zeer zeker aanbevelen

17 septembre 2025

10.000/10!

Sandra is een topvrouw! Ze kent snel je smaak qua parfum, doet hele goede aanbevelingen en maakt van elk pakket een feestje om open te maken, ongeacht het aantal samples je koopt. Ideaal om te testen voordat je een volledige fles koopt. ♥️

14 septembre 2025

Het is echt een feestje🥳🥳

Het is echt een feestje om wat bij Sandra te bestellen.. Ook al heb je maar 1 decant (tester) gekocht.. Je krijgt er een feest pakket bij kado.. Zeer de moeite waard om hier je "echte geuren" aan te schaffen.. Kom je er niet uit.. Vraag Sandra, ze helpt je met plezier
Ik ben inmiddels een vaste parfum snuiver geworden😂😂 echt top ❤️

3 septembre 2025

Leuk idee om geuren te proberen .

Altijd een feestje als de bestelling komt , er zit altijd een verassing bij en het is geweldig om op deze manier de geuren te proberen . De bestelling word ook snel geleverd en goed verpakt.

9 juillet 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit