Nova Copenhagen Avis 7

2,8

Siden 2009 har vi omdefineret mode til kvinder og mænd.

2,8

Moyen

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service, har nu skrevet to gange, hører intet, vil returnere varer, den toglang tid om at komme, og da den endelig kom, var buksenfor lille og kvaliteten svarede ikke til forventet,får ingen svar på at jeg gerne vil returnere, vh Maj-Brit

17 juillet 2025

Bestil ikke fra denne virksomhed

Modtog efter ca 14 dage halvdelen af ordren. De produkter, jeg har modtaget er af mindre god kvalitet. Jeg har rykket flere gange for resten af ordren, men de svarer ikke på henvendelserne. Min anbefaling er, at man ikke bestiller fra denne virksomhed

12 juillet 2025

ADVARSEL: Fup og svindel!

Dette firma angiver at være dansk og med "Birgitte og Jørgen" som grundlæggere. I forbindelse med deres angivelige ophørsudsalg bestilte vi en kjole den 30/6. Den 1/7 blev pengene hævet, hvilket er ulovligt efter dansk lov. Siden har vi modtaget 5 mails med tak for handelen fra "grundlæggerne", forsinkelse p.g.a. "kvalitetskontrol", løfter om snarlig leverance m.m. En af disse mails angiver en virksomheds adresse i Belgien. Kan se at varen er fløjet til Europa, så det er formentlig noget sædvanligt Kina skrammel og ikke et dansk produkt. Har både 5/7, 6/7 og 9/7 modtaget mails om at varen er på vej. I skrivende stund - 15/7 - har vi stadig ikke modtaget noget fra dette svindelfirma.

15 juillet 2025

Kjolen lignede ikke billedet !

Den kjole jeg modtog efter 3 uger lignede ikke det billede jeg så i deres annonce. Der stod det var en bomuldskjole, men den jeg modtog var lavet af noget viscose ? Og farven var heller ikke som vist.
Det er rigtig øv at blive snydt !

5 juillet 2025

Jeg har skrevet til jer angående at jeg…

Jeg har skrevet til jer angående at jeg har skrevet en fejl og sender jeg derefter skærm foto af min ordrebekræftelse for at blive mødt med at jeg skal sende det igen. Jeg står nu tilbage med ingen pakke og heller ingen penge i må meget gerne kontakte mig hurtigst muligt

21 mai 2025
Logo de Nova Copenhagen

Réponse : Nova Copenhagen

Kære Elina,

Tak for din besked. Vi har undersøgt din henvendelse, men kan ikke finde en ordre eller tidligere kontakt fra dig i vores system.

Vi oplever ofte, at vores webshop bliver forvekslet med en anden online butik, der har et lignende navn, men en anden webadresse. Det er derfor muligt, at din ordre er blevet placeret hos dem i stedet. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker webshoppens URL for at sikre, at den stemmer overens med vores.

Hvis din ordre er placeret hos os, er du velkommen til at kontakte os med dit ordrenummer, så vi kan undersøge sagen og hjælpe dig bedst muligt. Du kan skrive til os på info@nova-copenhagen.dk.

Med venlig hilsen, Sofie