1. Service e-commerce
  2. Boutique de santé et beauté
  3. Boutique de produits diététiques

Numi grundades med övertygelsen om att naturens gåvor kan ge balans och välbefinnande. Våra 100% naturliga oljor är noggrant framställda för att smidigt integreras i din dagliga rutin och förbättra ditt välmående varje dag. Vi använder endast de renaste och mest naturliga ingredienserna i alla våra produkter, som är fria från syntetiska tillsatser och kemikalier. Vi erbjuder en noggrant utvald kollektion av eteriska oljor och wellness-produkter, skapade för att möta dina specifika behov och ge maximal nytta och enkel integrering i din dagliga rutin. Våra produkter är vetenskapligt formulerade och testade för att säkerställa att de ger verkliga resultat, då vi tror på kraften i naturliga ingredienser för att förbättra ditt fysiska och mentala välbefinnande. Vi strävar efter att minimera vår miljöpåverkan och använder hållbara metoder i varje steg av vår produktion, med miljövänliga förpackningar och etiskt framställda ingredienser. Utforska våra produkter och upplev skillnaden som naturlig wellness kan göra i ditt liv. Följ oss på sociala medier för de senaste nyheterna, erbjudandena och tipsen för ett hälsosammare liv.

3,5

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

Disappointing…:::2

Bought 6 months worth of liquid collagen & four capsules a night I’m in my 4th month now, But very disappointed as there has been no obvious improvement.
Feels like a waste of money.

31 janvier 2026

Såå bra oljor!

Så, så glad att jag testade dessa oljor! Jag har ibland huvudvärk och åt tidigare Ipren alldeles för ofta. Nu räcker det ofta att använda "Bye Bye Headache" <3 . Kitet med alla tre oljor är också en perfekt present till blivande brudar - en olja för nerver, en för att kunna sova bra och en för eventuell spänningshuvudvärk. Kan varmt rekommendera dessa produkter!

21 août 2024

Numi Essential

Love these essential oils! Lovely scents and great quality products. Bye bye headache is my favorite!

10 avril 2024

Brilliant oils

Love all the oils! Especially Bye Bye Headache 🫶🏻 And Goodnight Darling is now part of my night time routine 💤

18 janvier 2024

So cute oils

Supercute oils, perfect size for even the smallest purse and easy to roll on. Bring them everywhere!

27 mai 2024