Nutrinor Avis 532

TrustScore 4 sur 5

3,9

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Husk at checke datoen for jeres modtagne produkter. Vi oplevede at modtage 3/ tre forsendelser med produkter, der havde nået udløbsdatoen, da vi modtog dem. Den sidste forsendelse var efter, vi hav... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik min levering til tiden, Produktet virker på min mave og fordøjelses problem. Jeg lider af irritabel tyktarm og har fået fjernet galeblæren og ikke mindst har laktose intolerant . Har brugt mange... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Flera saker jag inte kunde äta förr kan jag äta nu utan att bli dålig i magen eller få blåsor i munnen: t ex socker, tomater, bananer, ananas. Nutrinor har varit lätta att ha kontakt med och snabba me... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Tveksam i början men har faktiskt hjälpt. Känner mig bättre i magen, känns som ej blir sjuk lika ofta, kanske ej pga detta vet ej men nåt man reflekterat över. kört nu snart 1 år. Nöjd o kommer trolig... Voir plus

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 90 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Husk at checke datoen!

Husk at checke datoen for jeres modtagne produkter.
Vi oplevede at modtage 3/ tre forsendelser med produkter, der havde nået udløbsdatoen, da vi modtog dem. Den sidste forsendelse var efter, vi havde reklameret over dette, akcepteret en løsning, og pointeret, at vi kun ønskede friske produkter - Erstatningsprodukterne var med samme udløbsdato og Batch nr. , måske ikke så smart forretningsstrategi.
Lene Weirsøe

14 août 2025

Kære Lene,

Tak for din anmeldelse – og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse.

Vi beklager oprigtigt, at du har modtaget produkter med udløbsdato ved eller overskredet ved levering – og især, at det også skete ved erstatningsforsendelsen. Det er naturligvis ikke acceptabelt og lever ikke op til vores kvalitetskrav.

At du ovenikøbet modtog produkter fra samme batch efter at have gjort os opmærksomme på problemet, er en klar fejl fra vores side, som vi tager meget alvorligt. Det skulle selvfølgelig have været håndteret anderledes.

Vi vil meget gerne rette op på sagen med det samme og sikre, at du modtager friske produkter – eller tilbyde dig en fuld refundering, hvis du foretrækker det. Samtidig bruger vi din feedback til at gennemgå vores interne processer, så dette ikke sker igen.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på kundeservice@prodiga.dk eller 89 87 32 47, så vi hurtigt kan finde en løsning for dig.

Endnu en gang beklager vi forløbet og takker for, at du tog dig tid til at skrive.

Noté 1 sur 5 étoiles

Nutrinor leverer ikke det produkt jeg har betalt for

Nutrinor leverer ikke det produkt - probiotika tabletter - som jeg forlængst har betalt for. Efter betaling fik jeg i januar besked om, at der er ca. 3 måneder til de får leverancen på lager. Mon jeg nogensinde får det jeg har betalt for????

17 février 2026

Kære Mette,

Tak for din anmeldelse – og undskyld for den oplevelse, du har haft.

Vi forstår fuldt ud din frustration over at have betalt for et produkt, som endnu ikke er leveret. Den forsinkelse på vores probiotika-tabletter skyldes uforudsete leveringsudfordringer hos vores leverandør, og vi beklager meget, at det har påvirket dig.

Det er naturligvis ikke vores intention, at du skal være i tvivl om, hvorvidt du modtager det, du har betalt for.

Vi vil meget gerne finde en løsning for dig hurtigst muligt. Kontakt os venligst direkte på kundeservice@nutrinor.dk eller 89 87 32 47 med dine oplysninger, så sørger vi for, at sagen bliver håndteret personligt og hurtigt.

Endnu en gang beklager vi forløbet og takker for din tålmodighed.

Noté 1 sur 5 étoiles

Nutrinor bliver ved med at sende fakturaer efter ophør af abonnement.

Fik mit abonnement opsagt i november. Men Nutrinor bliver ved med at sende fakturaer (inkl. inkasso og rykkere) efter de både via telefon og mail har bekræftet, at mit abonnement er ophørt og at de ville slette mig i systemet. Enten er de virkelig utjekkede i den afdeling, ellers prøver de bevidst at få folk til at betale.

29 janvier 2026

Hej,

Tak fordi du gør os opmærksomme på din oplevelse – og undskyld for den frustration, det har medført.

Det er naturligvis ikke i orden, hvis du har modtaget fakturaer, rykkere eller inkassohenvendelser efter, at dit abonnement er blevet opsagt og bekræftet som afsluttet fra vores side. Det lever ikke op til den service, vi ønsker at give.

Det lyder som en fejl i vores system eller håndtering, og det tager vi fuldt ansvar for. Vi vil meget gerne undersøge sagen konkret, så vi kan få ryddet op med det samme og sikre, at der ikke sker yderligere henvendelser til dig.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på kundeservice@prodiga.dk eller 89 87 32 47 med dine oplysninger, så sørger vi for at få sagen lukket korrekt og eventuelle krav annulleret.

Vi beklager oprigtigt den dårlige oplevelse og takker for, at du siger til – det hjælper os med at blive bedre.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har nu opsagt mit abonnement på…

Jeg har nu opsagt mit abonnement på Prodiga, selv om jeg er tilfreds med produktet, men regnskabsafdelingen roder - og jeg får fortsat rykkere. I november på en levering, jeg aldrig havde fået og nu på en levering, jeg betalte 18. december. Jeg har for en uge siden talt med et venligt menneske i kundeservice, der fortalte mig, at min saldo var i nul, og alligevel får jeg i dag en rykker - nu med et gebyr på 100 kr oveni. Jeg er så færdig med jer. Ikke venlig hilsen Skovmøllevej 5400

15 janvier 2026

Hej Lene,

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at læse om din oplevelse.

Det er naturligvis ikke acceptabelt, at du modtager rykkere, når du både har opsagt dit abonnement og har fået bekræftet af vores kundeservice, at din saldo var i nul. Det beklager vi oprigtigt. Der er tydeligvis sket en fejl i håndteringen, og det tager vi alvorligt.

Vi vil meget gerne undersøge sagen grundigt og sikre, at eventuelle rykkere og gebyrer bliver annulleret, hvis de er sendt fejlagtigt. For at kunne hjælpe dig korrekt kan vi dog ikke behandle personlige sager via anmeldelser, og vi beder dig derfor kontakte vores kundeservice igen enten på kundeservice@prodiga.dk Phone eller 89 87 32 47, så tager vi sagen op igen og finder en løsning.

Vi beklager frustrationerne og den afslutning, du har fået som kunde, og vi tager din feedback med videre for at forbedre vores interne processer.

God service.
Mulighed for at udskyde levering pga jeg var kommet en måned bagud pga en ferie.

10 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg er åbenbart ikke den eneste der har…

Jeg modtog pludselig - efter ca. 2 mdr. en leverance, selvom jeg ikke var abonnent. Jeg returnerede derfor kapslerne, betalte 45kr i porto, men gud-hjælpe-mig, firmaet gad ikke hente dem, så nu er de returneret til mig. Hvilken hovski-snovski attitude!!!!

22 décembre 2025

Hej Jeanette,

Tak for din anmeldelse. Det er vi naturligvis kede af at læse.

Vi vil gerne præcisere, at vi ikke har mulighed for at afhente returpakker i pakkeshops. Retur skal sendes direkte til vores adresse, hvilket også tydeligt fremgår af vores betingelser. Når en pakke sendes til en pakkeshop, bliver den automatisk returneret til afsender, da vi ikke kan afhente den dér.

Hvis du har modtaget en levering, du mener er sendt ved en fejl, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på enten kundeservice@prodiga.dk eller 89 87 32 47, så vi kan finde den rigtige løsning sammen, inden der returneres.

Vi beklager oplevelsen og hjælper gerne videre, hvis du ønsker at tage kontakt.

Noté 1 sur 5 étoiles

Hvorfor får jeg disse leveringer når…

Hvorfor får jeg disse leveringer når jeg ikke har bestilt det. Nu er det nr 2 levering jeg få uden at jeg har bestilt noget. Det er simpelthen ikke iorden. Har haft kontakt om det en gang. Men de bliver ved med at sende og kræver penge. Nu stopper det ellers må vi mødes i retten.

14 décembre 2025

Réponse : Nutrinor

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du oplever dette som frustrerende.

Vi kan se, at leveringer som disse kun bliver sendt, hvis der er oprettet et aktivt abonnement eller en tidligere bestilling tilknyttet dine oplysninger. Det er naturligvis ikke vores intention at sende varer uden gyldigt grundlag eller skabe utryghed.

Vi opfordrer dig til at kontakte vores kundeservice igen på enten kundeservice@prodiga.dk eller 89 87 32 47, så vi hurtigst muligt kan gennemgå sagen, sikre at der ikke er et aktivt abonnement, og få stoppet eventuelle fremtidige leveringer med det samme. Det er som udgangspunkt altid muligt at opsige et abonnement i henhold til vores betingelser.

Vi ønsker at løse dette korrekt og i dialog og står klar til at hjælpe.

Så er den gal igen😤

Så er den gal igen😤. Efter at have modtaget rykker med gebyr for varer som ikke er modtaget, lykkedes det at få en mail, hvor de beklager rykker og de er kede af at jeg ikke vil være kunde længere.
I dag er der så en ny pakke i postkassen, selvom jeg ikke har bestilt noget og ikke er kunde😤. HVAD ER DET FOR EN MÅDE AT DRIVE FORRETNING PÅ. INGEN SVAR PÅ KLAGEMAIL!!!!

1 décembre 2025

Hej Kirsten,

Tak fordi du gør os opmærksomme på det. Det lyder som en meget uheldig oplevelse, og jeg forstår godt din frustration – især når der både er sendt varer, du ikke har bestilt, og der tidligere har været en rykker på noget, du ikke har modtaget.

Det skal selvfølgelig ikke ske, og vi vil gerne undersøge sagen med det samme, så vi kan stoppe yderligere forsendelser og få bragt det i orden.

kontakt os gerne direkte på kundeservice@prodiga.dk eller ting os op på 89 87 32 47.

Så vil vi sørge for at finde en løsning på det hele.

Tak for din tålmodighed – vi vil gerne få styr på det for dig.

Noté 1 sur 5 étoiles

Nutrinor vil ikke tilbagebetale skyldigt beløb

Opdatering: Jeg HAR sendt al den dokumentation I beder om - brug nu for pokker 5 minutter på at gennemgå sagen, så vil I se at I har alle oplysninger i stedet for at køre på automatpilot, hvor I skriver at jeg skal henvende os til kundeservice. Det HAR jeg gjort utallige gange, og intet sker. I har nu per mail efterfølgende bekæftet, at den relevante information er modtaget og at jeres bogholderi vil sikre tilbagebetalingen. Her 10 dage efter er der fortsat INTET sket. Det er simpelthen håbløst.
-------------
Oprindelig anmeldese/beskrivelse: Jeg har tidligere benyttet Nutrinor i forbindelse med køb af forskellige produkter. Men det slutter nu. Jeg har ved en fejl overført et beløb til Nutrinor (via bankoverførsel). Beløbet skulle være sendt til en anden virksomhed. Efter henvendelse til Nutrinor, hvor jeg har forelagt bankudskrift og erklæring fra banken, får jeg blot at vide fra Nutrinor, at de ikke kan finde transaktionen, og at de derfor ikke vil betale det skyldige beløb tilbage. Jævnfør dansk ret - princippet om condictio indebiti (tilbagesøgningskrav) - skal Nutrinor betale beløbet tilbage. Jeg overvejer nu, hvilke retlige skridt jeg skal tage over for virksomheden. Det nemmeste ville dog være at Nutrinor får fingeren ud og tilbagebetaler pengene!

20 novembre 2025

Hej,

Tak for din besked. Jeg kan godt forstå, at du er frustreret over situationen – især når der er tale om en fejlbetaling. Det skal naturligvis undersøges grundigt, og vi ønsker ikke, at du skal stå uden svar eller løsning.

Vil du sende os transaktionsdato, beløb og de dokumenter, du tidligere har fremsendt, så vi kan gennemgå sagen endnu en gang? Hvis betalingen er gået korrekt igennem til os, følger vi naturligvis de gældende regler og tilbagefører beløbet.

Du må meget gerne sende det på kundeservice@prodiga.dk og evt. ringe os op på 89 87 32 47, så sørger vi for, at din henvendelse bliver prioriteret og behandlet hurtigst muligt. Vi vil gerne finde en løsning, så sagen kan afsluttes på ordentlig vis.

Noté 1 sur 5 étoiles

Betaald maar niks bekend bij hun Nutrinor prodiga

Krijg zomaar een aanmaning hoewel ik al 2 maal heb betaald. Ik heb ook afschriften van mijn betalingen erbij gedaan maar ze blijven volhouden niet betaald.
Ze kunnen me niet vinden me betalingen niet me bank nummer niet.enz enz word steeds onduidelijker. Vraag heb mijn bank afschriften gestuurt, duidelijker kan toch niet.ze kunnen niks vinden over mij, maar weten wel alles

21 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Hvis jeg kunne give minus stjerner…

Hvis jeg kunne give minus stjerner ville jeg gøre det.
Uden at have bestilt men have kigget på på deres hjemmeside, var der pludselig en pakke i min postkasse.
Det var et produkt med regning og et løbende abonnement.
Jeg havde ikke på forhånd modtaget noget i mail om at jeg havde bestilt noget - hvilke jeg så heller ikke havde.
Jeg ringede til kundeservice og forklarede min sag. Det eneste de kunne gøre var at opsige mit abonnement. Hvis jeg ønskede at sende produktet tilbage, skulle jeg selv betale forsendelse. Jeg kunne selvfølgelig også vælge at beholde produktet og betale for det.
Jeg gav udtryk for at det kunne ikke være rigtigt når jeg ikke havde bestilt noget og bad om at tale med leder i kundeservice. Det kunne ikke lade sig gøre men jeg kunne skrive en klage.
Så pas på dette firma og hvad du kigger.

7 novembre 2025

Absurd!

Jeg modtager rykker for betaling på telefonnummer, men har ingenting modtaget - heller ikke en faktura.

15 octobre 2025

Hej Helle,

Tak for din anmeldelse – vi sætter pris på, at du gør os opmærksom på det. Vi vil meget gerne hjælpe dig og finde en løsning, så kontakt os venligst på kundeservice@prodiga.dk eller 89 87 32 47, så vi kan få det afklaret.

Noté 1 sur 5 étoiles

Løb væk hurtigt som du kan!!!!

Løb væk hurtigt som du kan!!!!
De sender første pakke som forventet og næste gang får du i din mailboks faktura påmindelse med gebyr samt inkasso i nakken. Ingen varer eller originale fakturaer i første omgang! Nu skal jeg kontakte vores advokat for annullering af det Diablo-abonnement. Faktura-påmindelse 10408266

29 septembre 2025

Hej Nataly,

Tak for din feedback. Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi vil gerne hjælpe med at afklare situationen omkring dit abonnement og fakturaen.

For at kunne undersøge sagen og finde en løsning, vil vi bede dig kontakte vores kundeservice direkte på kundeservice@nutrinor.dk eller 89 87 32 47. Vi kan derefter gennemgå dit abonnement, fakturaer og eventuelle gebyrer, så vi sammen kan finde en tilfredsstillende løsning.

Vi håber, at vi kan løse dette hurtigt og uden yderligere komplikationer.

Mvh,
Nutrinor DK

Noté 1 sur 5 étoiles

Alt for dyrt og virker ikke

19 septembre 2025

Hej,
Tak fordi du deler din oplevelse. Vi beklager, at produktet ikke levede op til dine forventninger. Vi vil gerne hjælpe dig med at få det til at fungere eller finde en løsning. Kontakt endelig vores kundeservice på kundeservice@prodiga.dk, så undersøger vi sagen sammen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter ca 14 dage stor virkning ;0)

Efter ca 14 dage, fik jeg en rigtig god virkning.
Min oppustethed er stort set væk.. jeg er meget tilfreds med virkningen og har på ingen måde tænkt at stoppe pt. Tak for hjælpen. M.v.h Pia Crone

23 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Første levering var ikke ankommet da de…

Første levering var ikke ankommet da de skrev jeg ikke havde betalt. Da jeg skrev til dem fandt de ud af at pakken var blevet væk.
Fik dog 1 mdr efter en regning + rykkergebyr. Betalte i vrede - og skrev mail.
Nu yderligere 1 mdr efter igen en rykker (inkasso-varsel).
Altså - jeg tror ikke helt der er styr på noget!!!

4 septembre 2025

Hej Mia,

Tak for din feedback. Vi er meget kede af den oplevelse, du har haft. Det lyder som en uheldig fejl i vores system, og det beklager vi oprigtigt. Vi forstår din frustration, når både levering og fakturering ikke har fungeret, som de burde.

Vi vil gerne undersøge din sag nærmere, så vi kan få rettet op på det og sikre, at du ikke modtager yderligere forkerte rykkere. Kontakt os venligst direkte på kundeservice@prodiga.dk / 89 87 32 47, så vi kan løse dette hurtigst muligt.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus