Husk at checke datoen for jeres modtagne produkter. Vi oplevede at modtage 3/ tre forsendelser med produkter, der havde nået udløbsdatoen, da vi modtog dem. Den sidste forsendelse var efter, vi hav... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Fik min levering til tiden, Produktet virker på min mave og fordøjelses problem. Jeg lider af irritabel tyktarm og har fået fjernet galeblæren og ikke mindst har laktose intolerant . Har brugt mange... Voir plus
Flera saker jag inte kunde äta förr kan jag äta nu utan att bli dålig i magen eller få blåsor i munnen: t ex socker, tomater, bananer, ananas. Nutrinor har varit lätta att ha kontakt med och snabba me... Voir plus
Tveksam i början men har faktiskt hjälpt. Känner mig bättre i magen, känns som ej blir sjuk lika ofta, kanske ej pga detta vet ej men nåt man reflekterat över. kört nu snart 1 år. Nöjd o kommer trolig... Voir plus
A répondu à 90 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Husk at checke datoen for jeres modtagne produkter.
Vi oplevede at modtage 3/ tre forsendelser med produkter, der havde nået udløbsdatoen, da vi modtog dem. Den sidste forsendelse var efter, vi havde reklameret over dette, akcepteret en løsning, og pointeret, at vi kun ønskede friske produkter - Erstatningsprodukterne var med samme udløbsdato og Batch nr. , måske ikke så smart forretningsstrategi.
Lene Weirsøe

Réponse : Nutrinor
Nutrinor leverer ikke det produkt - probiotika tabletter - som jeg forlængst har betalt for. Efter betaling fik jeg i januar besked om, at der er ca. 3 måneder til de får leverancen på lager. Mon jeg nogensinde får det jeg har betalt for????

Réponse : Nutrinor
Fik mit abonnement opsagt i november. Men Nutrinor bliver ved med at sende fakturaer (inkl. inkasso og rykkere) efter de både via telefon og mail har bekræftet, at mit abonnement er ophørt og at de ville slette mig i systemet. Enten er de virkelig utjekkede i den afdeling, ellers prøver de bevidst at få folk til at betale.

Réponse : Nutrinor
Jeg har nu opsagt mit abonnement på Prodiga, selv om jeg er tilfreds med produktet, men regnskabsafdelingen roder - og jeg får fortsat rykkere. I november på en levering, jeg aldrig havde fået og nu på en levering, jeg betalte 18. december. Jeg har for en uge siden talt med et venligt menneske i kundeservice, der fortalte mig, at min saldo var i nul, og alligevel får jeg i dag en rykker - nu med et gebyr på 100 kr oveni. Jeg er så færdig med jer. Ikke venlig hilsen Skovmøllevej 5400

Réponse : Nutrinor
Hurtige og kompetente svar på spørgsmål om bl.a abonnementet
Varen kommer til tiden og jeg syntes det er et godt produkt
God service.
Mulighed for at udskyde levering pga jeg var kommet en måned bagud pga en ferie.
Jeg modtog pludselig - efter ca. 2 mdr. en leverance, selvom jeg ikke var abonnent. Jeg returnerede derfor kapslerne, betalte 45kr i porto, men gud-hjælpe-mig, firmaet gad ikke hente dem, så nu er de returneret til mig. Hvilken hovski-snovski attitude!!!!

Réponse : Nutrinor
Hvorfor får jeg disse leveringer når jeg ikke har bestilt det. Nu er det nr 2 levering jeg få uden at jeg har bestilt noget. Det er simpelthen ikke iorden. Har haft kontakt om det en gang. Men de bliver ved med at sende og kræver penge. Nu stopper det ellers må vi mødes i retten.

Réponse : Nutrinor
Så er den gal igen😤. Efter at have modtaget rykker med gebyr for varer som ikke er modtaget, lykkedes det at få en mail, hvor de beklager rykker og de er kede af at jeg ikke vil være kunde længere.
I dag er der så en ny pakke i postkassen, selvom jeg ikke har bestilt noget og ikke er kunde😤. HVAD ER DET FOR EN MÅDE AT DRIVE FORRETNING PÅ. INGEN SVAR PÅ KLAGEMAIL!!!!

Réponse : Nutrinor
Opdatering: Jeg HAR sendt al den dokumentation I beder om - brug nu for pokker 5 minutter på at gennemgå sagen, så vil I se at I har alle oplysninger i stedet for at køre på automatpilot, hvor I skriver at jeg skal henvende os til kundeservice. Det HAR jeg gjort utallige gange, og intet sker. I har nu per mail efterfølgende bekæftet, at den relevante information er modtaget og at jeres bogholderi vil sikre tilbagebetalingen. Her 10 dage efter er der fortsat INTET sket. Det er simpelthen håbløst.
-------------
Oprindelig anmeldese/beskrivelse: Jeg har tidligere benyttet Nutrinor i forbindelse med køb af forskellige produkter. Men det slutter nu. Jeg har ved en fejl overført et beløb til Nutrinor (via bankoverførsel). Beløbet skulle være sendt til en anden virksomhed. Efter henvendelse til Nutrinor, hvor jeg har forelagt bankudskrift og erklæring fra banken, får jeg blot at vide fra Nutrinor, at de ikke kan finde transaktionen, og at de derfor ikke vil betale det skyldige beløb tilbage. Jævnfør dansk ret - princippet om condictio indebiti (tilbagesøgningskrav) - skal Nutrinor betale beløbet tilbage. Jeg overvejer nu, hvilke retlige skridt jeg skal tage over for virksomheden. Det nemmeste ville dog være at Nutrinor får fingeren ud og tilbagebetaler pengene!

Réponse : Nutrinor
Krijg zomaar een aanmaning hoewel ik al 2 maal heb betaald. Ik heb ook afschriften van mijn betalingen erbij gedaan maar ze blijven volhouden niet betaald.
Ze kunnen me niet vinden me betalingen niet me bank nummer niet.enz enz word steeds onduidelijker. Vraag heb mijn bank afschriften gestuurt, duidelijker kan toch niet.ze kunnen niks vinden over mij, maar weten wel alles
Hvis jeg kunne give minus stjerner ville jeg gøre det.
Uden at have bestilt men have kigget på på deres hjemmeside, var der pludselig en pakke i min postkasse.
Det var et produkt med regning og et løbende abonnement.
Jeg havde ikke på forhånd modtaget noget i mail om at jeg havde bestilt noget - hvilke jeg så heller ikke havde.
Jeg ringede til kundeservice og forklarede min sag. Det eneste de kunne gøre var at opsige mit abonnement. Hvis jeg ønskede at sende produktet tilbage, skulle jeg selv betale forsendelse. Jeg kunne selvfølgelig også vælge at beholde produktet og betale for det.
Jeg gav udtryk for at det kunne ikke være rigtigt når jeg ikke havde bestilt noget og bad om at tale med leder i kundeservice. Det kunne ikke lade sig gøre men jeg kunne skrive en klage.
Så pas på dette firma og hvad du kigger.
Jeg modtager rykker for betaling på telefonnummer, men har ingenting modtaget - heller ikke en faktura.

Réponse : Nutrinor
Løb væk hurtigt som du kan!!!!
De sender første pakke som forventet og næste gang får du i din mailboks faktura påmindelse med gebyr samt inkasso i nakken. Ingen varer eller originale fakturaer i første omgang! Nu skal jeg kontakte vores advokat for annullering af det Diablo-abonnement. Faktura-påmindelse 10408266

Réponse : Nutrinor
Efter ca 14 dage, fik jeg en rigtig god virkning.
Min oppustethed er stort set væk.. jeg er meget tilfreds med virkningen og har på ingen måde tænkt at stoppe pt. Tak for hjælpen. M.v.h Pia Crone
Første levering var ikke ankommet da de skrev jeg ikke havde betalt. Da jeg skrev til dem fandt de ud af at pakken var blevet væk.
Fik dog 1 mdr efter en regning + rykkergebyr. Betalte i vrede - og skrev mail.
Nu yderligere 1 mdr efter igen en rykker (inkasso-varsel).
Altså - jeg tror ikke helt der er styr på noget!!!

Réponse : Nutrinor
En savoir plus sur les différents types d'avis.