2,0

Bas

MEGADÅRLIGT OPLEVELSE😤 HAR BENYTTET…

MEGADÅRLIGT OPLEVELSE😤 HAR BENYTTET TILBUD OG BETALT DETTE. EFTERFØLGENDE MODTAGET EN RYKKERSKRIVELSE MED GEBYR FOR MANGLENDE BETALING FOR VARER OG FAKTURA SOM JEG IKKE HAR MODTAGET😤😤😤. HAR SKREVET MAIL PÅ DEN OPLYSTE KUNDESERVICE ADRESSE MEN INGEN SVAR KUN AT MAIL ER MODTAGET OG VIL BLIVE BEHANDLET😤😤. HOLD JER FRA AT BESTILLE!!!!!!

7 novembre 2025

Venligst respekter min opsigelse af…

Venligst respekter min opsigelse af abonnementet for flere måneder siden, faktura
Jeg har sendt to pakker retur siden da,

For fremtiden vil pakker blive sendt retur uden kommentar, som ‘modtagelse afvist.’
Det vil ske for jeres regning.
Hilsen Inge-Lise Skovsgaard

13 août 2024

Det er et værre rodet firma

Det er et værre rodet firma, som ikke har styr på noget som helst.
Jeg har fået en rykker på nogle varer fra Nutrinor, fra et eller andet opkrævningsfirma og betaler den. Så får jeg at vide fra Nutrinor at den er betalt, så de vil føre pengene tilbage.
Samtidig får jeg stadig rykkere fra det andet firma, med trusler om Inkasso.
Da jeg så vil skrive til dem på den mailadresse, der står på opkrævningen, ja så får jeg at vide at jeg skal bruge en tilgængelig mailadresse. Altså eksisterer den ikke.
Det er godt nok et rodet firma.
Hold jer fra det.

24 avril 2024

Skriver på vejende af min kære mor

Skriver på vejende af min kære mor.
Hun har bestilt en pakke fra dem og fortrød da den dukkede op. Hun sendte den retur sammen med en returformular og fik den samme pakke igen bare med ny label på, hvilket betyder den har været inde omkring deres firma.
Ikke nok med det kræver de penge for deres produkt jeg ikke ønsker

25 mars 2024

Bodylab/Nutrinord

Bodylab/Nutrinord: God hjemmeside, hurtigt at bestille og garanti for at varen ankommer dagen efter hvis man bestiller før dagens deadline :-)
Alle mine vare har jeg være rigtig tilfreds med, samtidig har jeg opnået de delmål - og effekter som jeg ønskede, både ud fra deres rådgivning på nettet og de grundige beskrivelser som hver vare indeholder...

Hold øje med deres tilbud ;-) det betaler sig altid :-) Anbefales på det varmeste

31 mars 2017

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit