Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij, niet meer zo heel jong, moesten een keuken uitzoeken voor in het in aanbouw zijnde appartement. Door de bouwer waren we gewezen op Nuva keukens in Tilburg. Een beetje gespannen waren we wel want... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

We hebben een prettig gesprek gehad met de keukenmedewerkster (Inge Zeebregts). Ze luisterde eerst en goed naar onze mening over de reeds gepresenteerde basiskeuken en naar onze wensen! Steeds reageer... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een fijne winkel.. we werden zeer vriendelijk ontvangen en onder het genot van een cappuccino geduldig geholpen door verkoper Alex.. we zijn echt de hele dag bezig geweest voor we alles hadden wa... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

In Someren zijn we zeer vriendelijk te woord gestaan door Pieter Bottenberg. Hij nam alle tijd om ons rustig door het koopproces te begeleiden. Reden om een keuken ergens te kopen is niet alleen de pr... Voir plus

4,6

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

4,6

Tous les avis

113 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Een zeer professioneel en begripvol bedrijf!

Wij hebben vandaag onze nieuwe keuken gekocht bij Nuva keukens in Heerlen.
We zijn hier zeer warm ontvangen door Maikel. Ondanks dat hij er pas 2maanden werkte was hij zeer begripvol luisterde goed naar onze wensen. En kwam hij met goede inzichten. Al met al een comfortabel en professioneel gesprek wat leiden tot een aankoop van onze prachtige keuken.

Ik raad dit bedrijf ook zeker aan!

Groeten Sjoerd

12 février 2026

Vakkundig

Ilona heeft ons vakkundig en snel geholpen bij de keuze van onze keuken. Ze heeft ons meegenomen in de wereld van de keukens, getoond wat er allemaal mogelijk was en geadviseerd bij onze keuze. Zeer tevreden!

30 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik ben klant bij zowel ASWA keukens uit…

Ik ben klant bij zowel ASWA keukens uit Helmond en NUVA keukens uit Someren. Ik kan de bedrijven dus goed vergelijken.
De service van ASWA is echt op een veel hoger niveau. Wat een verschil.
In het kort: met NUVA wekenlang discussie gehad over een zeeppompje wat hen inkoop een paar tientjes kost. Als bedrijf moet je slim zijn, de klant is koning, ga niet in discussie over een pompje van een paar tientjes.
Daarom zijn bedrijven waar de klantervaring het allerbelangrijkst is zo succesvol (denk bijv aan coolblue).

Wil je echte service en een geweldige klantervaring ga dan NIET naar NUVA.

10 janvier 2026

Super ervaring.

Vanmiddag afspraak gehad bij Nuva keukens Heerlen . Geholpen door ED….. super ervaring. Goede uitleg en meedenkend .Jammer dat het nog meer dan een jaar duurt voordat hij geplaatst kan worden maar ook dat was geen probleem. Al met al aanrader.

3 février 2026

Top service

Vriendelijke mensen. Geven hun eerlijke mening en denken goed met je mee.
Zeker een aanrader!

31 janvier 2026

Nuva keukens Deurne

We zijn bij Nuva keukens in Deurne terechtgekomen via internet. De ontvangst was zeer prettig, we hebben een vakkundig advies gekregen van Albert Kruijf.
Met als resultaat dat we een mooie keuken gevonden en besteld hebben die helemaal voldoet aan onze wensen!
Bedankt!!

29 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Vanaf het eerste moment waarop we de…

Vanaf het eerste moment waarop we de keuken zagen (wij hebben een showroom keuken gekocht)tot en met de plaatsing van de keuken is alles naar tevredenheid verlopen. De communicatie verliep perfect. Wij wisten elk moment wat er van ons verwacht werd en andersom.

28 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Oprechte topervaring met Nuva keukens!

Met een door architecte gemaakt ontwerp kwamen we bij Ed Geraedts van Nuva keuken in Heerlen terecht. We hebben een mooi traject ervaren om van ontwerp naar echte keuken te geraken in record tempo. Er is bij Nuva ontzettend veel maatwerk mogelijk en we hebben ons eigen ontwerp voor 95% in stand kunnen houden dankzij de gedegen ervaring en duidelijk advies van Ed.

Afgelopen dagen is de keuken dan daadwerkelijk bij ons geplaatst. Je krijgt een volwaardig tekening pakket ter voorbereiding van de keukenaansluitingen en de werkvoorbereiding, planning en levering verloopt als een klokje. De keuken was volledig compleet bij levering en het ervaren montageteam heeft in 1,5 dag de keuken in top conditie opgeleverd! Geen beschadigingen, geen naleveringen, gewoon af.

Voor ons een oprechte topervaring en aanrader voor iedereen!

23 janvier 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Goed geholpen in onze zoektocht

Wij zijn door Nova keukens goed geholpen. De adviseur Marjolein Vugts dacht goed met ons mee en kwam met goede ideeën. Zij kwam ter zake kundig over.

Enige minpuntje is de hoogte van het 1ste bod. Dat was erg hoog en we schrokken daar wel van. Gelukkig zijn we uiteindelijk op een redelijke prijs uitgekomen.

19 décembre 2025

Verstand van zaken

Jan heeft verstand van zaken. Hij is origineel in zijn ontwerp maar niet zonder goed naar ons te luisteren. Wij zijn blij!

17 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Geachte heer/mevrouw,

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij dien ik een officiële klacht in over de levering en service van onze keuken door Nuva Keukens.

Wij hebben helaas zeer slechte ervaringen gehad met het gehele traject, met name met de service en de verkoper. De keuken is verkeerd ingemeten, waardoor wij veel mailverkeer met nuva keukens hebben gehad. De kosten werden in eerste instantie hiervan op ons verhaald, ook hiervoor een klacht ingediend waardoor het na lang wikken en wegen uiteindelijk door Nuva keukens betaad werd. aangezien dit een fout betreft die niet door ons is veroorzaakt.

Daarnaast hebben wij de volgende problemen ervaren:
• In de afzuigkap zaten de papieren van de gebruiksaanwijzing vast in het apparaat.
• De vaatwasser was kapot.
• Frontjes van de keukenkastjes klopten niet met wat er besteld was.
• Het keukenblad blijkt niet hittebestendig te zijn. Dit is ons bij aankoop niet meegedeeld, wat heeft geleid tot extra kosten van €500,-.
• Bij de oven ontbraken de toebehoren. Na telefonisch contact werd ons medegedeeld dat deze er standaard niet bij zitten, terwijl dit bij aankoop niet is aangegeven. Ook deze kosten zijn daardoor voor onze eigen rekening gekomen.

Tot slot hebben wij een gesprek gehad met één van de eigenaren/bazen, waarbij wij een onjuiste en onprettige bejegening hebben ervaren. Dit heeft de situatie voor ons verder verslechterd.

Wij willen wel benadrukken dat de monteurs die bij ons thuis hebben gewerkt uitstekend werk hebben geleverd. Over hun inzet en vakmanschap zijn wij zeer tevreden. Onze klacht richt zich nadrukkelijk op de hierboven genoemde zaken rondom service, communicatie en afhandeling.

14 février 2025

Goed advies.

Betrokken en kundig advies door Marjolein Vugts, met ook voor ons nuttige tips voor de aanschaf van een compleet nieuwe keuken in ons nieuwe appartement.
Gegevens, montagetekeningen etc. tijdig doorgestuurd naar de coördinerende aannemer.

8 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie zaak met vriendelijke en behulpzame medewerkers

Mooie zaak met vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Veel keukenopstellingen en mogelijkheden om te bekijken.
We zijn bij Nuva Deurne terecht gekomen via schoonouders die hier een keuken hebben gekocht.
Deze waren/zijn erg te spreken of de service en aandacht van medewerkers en de oplevering (nazorg) die Nuva levert.
Onze complimenten gaan vooral uit naar Albert die ons snel wist te overtuigen dat we op de juiste plaats waren.
We zijn tijdens ons eerste bezoek dan ook meteen overgegaan tot de aankoop.

3 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service bij kopen keuken.

We hebben vorige week een keuken gekocht bij Nuva in Heerlen. Ed heeft ons hierbij uitstekend begeleid en geadviseerd. Hij heeft uitleg gegeven over de verschillende apparatuur met de voor en nadelen, waardoor wij een goede keuze hebben kunnen maken. Wij zijn dan ook erg tevreden over Nuva keukens.

2 janvier 2026

Prima

Geweldig goed geholpen door Marjolein, ze nam alle tijd met goede uitleg.
Aan onze wensen voldaan.

1 décembre 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus