Nxt Museum Avis 8

1. Musée
  2. Musée d'art
  3. Musée d'art moderne
  4. Musée de la technologie

Het Nxt Museum in Amsterdam is het eerste museum in Nederland dat volledig gewijd is aan nieuwe mediakunst. In een indrukwekkende industriële ruimte in Amsterdam-Noord ontdek je grootschalige, interactieve installaties die de grenzen tussen kunst en technologie laten vervagen. Door samenwerkingen met vooruitstrevende kunstenaars, wetenschappers en technici biedt Nxt Museum een unieke ervaring waarin toekomstvisies, maatschappelijke thema’s en digitale innovatie samenkomen. Bezoekers worden uitgedaagd om niet alleen te kijken, maar ook te voelen, reageren en reflecteren op de wereld van morgen. Het is dé plek voor een onvergetelijke, immersive experience in Amsterdam.

2,9

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Belachelijk en duur.

Hier wat geflits, daar wat gekraak en klaar: een paar monitoren met simulaties uit de jaren 90 en wat draaiende rondjes.
Belachelijk- alleen niet voor mijn portemonnee.

10 mai 2026

Nxt museum is een leuke optie om te…

Nxt museum is een leuke optie om te nemen als dagje uit, maar er mag wel meer info worden gegeven over het thema dat er speelt. 1ste keer was een leuke ervaring. Daarom nam ik mijn zoontje mee daarheen voor zijn 1ste verjaardag. Alleen deze keer was het thema horror/creepy/dark. Dat had wel vermeld mogen worden helemaal als je dan een kinder kaartje besteld. En helemaal als het een 0jarige kan zijn. Dit kan je mooi aangeven bij het bestellen van de kaarten, over welke leeftijd klasse het is. Maar nergens komt er een waarschuwing.

10 avril 2026

Vreselijk

Met mijn dochter van 20 erheen geweest. We vonden het alletwee vreselijk. Zonde van ons geld en we waren er zo weer uit. Op de website zag het er interessanter uit. Dit was gewoon te raar voor woorden. 7 ruimtes , waarvan er 1 ok was. Wij adviseren om naar een ander museum te gaan. Niet geschikt voor kleine kinderen of mensen met epilepsie.

10 novembre 2025

Geldverspilling

Volle pond betaalt voor een of ander museum met super rare beelden. Lijkt allemaal ai onzin. Niet eens een kwartier binnen geweest. Op de website zag het er veel mooier uit. Verspil je tijd hier niet en ga liever naar het rijksmuseum, bodyworlds of madame Tussauds. Geven ook geen geld terug.

31 juillet 2025

Love this museum!

Love this museum!

I enjoyed so much getting to know more about digital art and the concept of new media, yet very immersive and creative! Soo cool, definitely recommend it and I'll be back for the next exhibition for sure! And big plus the the staff was all so lovely.

1 juillet 2025

Perfecte ochtend bij nxt museum

Hele leuke ochtend gehad in Nxt Museum! De expo's veranderen, maar ik vond deze echt indrukwekkend. Er zijn grote installaties met licht en muziek. Children of the light was mijn favoriet! Ook echt heel fijn dat je zo lang in het museum kan blijven als je zelf wil. En daarna kan je lekker eten bij restaurant metro wat in hetzelfde gebouw zit. Aanrader! Zeker voor een dagje Amsterdam Noord

21 juin 2025