God service Hurtig ekspedition De holder hvad de lover Fik de første kr 930,- første dag resten stod på min konto 3 dage efter Helt igennem en god oplevelse Hilsen Henrik
Lisez les avis des autres
Super god oplevelse da vores gamle Kia Picanto ikke kunne klare flere syn. Nemt at bestille afhentning. To flinke gutter kom forbi og ordnede afhentning, samt afmelding af bilen hos borger.dk i l... Voir plus
De tog sig tid til at forklare proceduren for at skrotte en bil. De var meget behjælpelig med af melde bilen på Borger.dk som man skal som bil ejer. Nyborg Autoophug betalte deres andel af skrotnings... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sikken en service. Udfyldte en simpel formular på nettet. Blev hurtigt ringet om af en sød og venlig mand, hvorefter afhentningen blev aftalt. Meget behagelig oplevelse. Bilen blev afhentet på afta... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Nyborg Autoophug er en organisation af miljøgodkendt autoophug og genbrugsvirksomhed placeret i Nyborg. Når du afleverer din skrotbil til autoophug, får du selvfølgelig en skrotpræmie, men derudover genanvender vi faktisk minimum 80% af bilen. Det vil sige, at vi – ved hjælp af effektiv autoophug til reservedele – kan sikre din gamle skrotbil evigt liv. Hos Nyborg Autoophug får du 3500 kr hvis vi selv afhenter bilen på din adresse. Vælger du selv at komme ned med den får du 3700kr Nyborg Autoophug 5 stjernet oplevelse på skrot
Coordonnées de contact
Meget professionelle
Hurtig ekspedition
De holder hvad de lover
Fik de første kr 930,- første dag resten stod på min konto 3 dage efter
Helt igennem en god oplevelse
Hilsen
Henrik
Hurtig
Hurtig , venlig ,og god service. Skulle ikke tænke på så meget, så var der styr på det hele .
Så kan kun sende de bedste anbefalinger til Nyborg autoophug.
Mvh Anita Nielsen. 😊🌟
Skrottede en bil dernede sidste år
Skrottede en bil dernede sidste år, alt ok
Var forbi Nyborg Autogenbrug
Var forbi Nyborg Autogenbrug for at hente en del til min Ford Ka. Der er god orden på pladsen, og man bliver mødt af en flink og nede på jorden stemning. Det er en fornøjelse at komme et sted, hvor man hurtigt kan finde det, man skal bruge, og prisen bagefter var mere end fair. Hvis man selv har styr på værktøjet og mangler stumper i god kvalitet, så er det her det helt rette sted.
Super oplevelse, jeg kommer helt sikkert igen!
God og venlig service
God og venlig service. Nemt at bruge deres hjemmeside. Hurtigt afhentning af bil.
Og da der var sket en fejl med betalingen, blev det rettet med det samme
Super fin om hurtigt service kan…
Super fin om hurtigt service kan anbefales

Virkelig god service
Virkelig god service. De er venlige og smilende, og hjælper gerne med at forklare proceduren ved skrotning af ens bil.
Pengene fra skrotning, sørger de for, bliver indsat på ens konto i løbet af få timer. En tryg og behagelig oplevelse. Kan varmt anbefale Nyborg Autoophug 👍

Réponse : Nyborg Autoophug
Super søde og kompetente mennesker
Super søde og kompetente mennesker.
Jeg fik lov til at vente en time i deres kontor indtil jeg kunne komme hjem.
Kan kun anbefales

Réponse : Nyborg Autoophug
Super god og hurtig service
Fantastisk god oplevelse, flinke mennesker, og hurtig betjening.
Kan kun anbefales

Rigtig god service!
Rigtig god service!
Bilen blev afhentet præcis som aftalt af en meget sød og høflig ung mand.
Kan klart anbefale at få skrottet bilen hos dem.

Réponse : Nyborg Autoophug
Har inden for 4 uger haft brug for en…
Har inden for 4 uger haft brug for en god ophugger, her er nyborg autoophug kommet mig hurtigt til hjælp, hjælpsomme, søde mennesker, med et smil på læben og imødekommende. vil varmt anbefalede dem da det var nemt og ligetil 🙏🙏

Fantastisk service
Kan varmt anbefale dette firma, super hjælpsom, hurtig og pålidelig. Vil helt klart komme igen en anden gang.

Réponse : Nyborg Autoophug
Jeg kan varmt anbefale nyborg autoophug…
Jeg kan varmt anbefale nyborg autoophug , man får en absolut venlig og professionel behandling , de er altid klar på at hjælpe og gør det med et smil på læben , nu har vi brugt nyborg autoophug flere gange og kan kun sige de ligger langt over standarden og er et sted jeg klart vil gøre brug af igen , så hvis i vil have en ordentlig behandling og problem fri skrotning vil jeg klart anbefale nyborg autoophug mvh barca

Lever op til deres ord.
Pga god omtale fra lokal samfundet og venner, valgte jeg Nyborg autoophug. Servicen er god og som beskrevet af alle andre tilfredse kunder. Du bliver vejledt uden problemer og godt samarbejde generelt mellem dig og kontoret. De er et effektivt team 🙏🏾🌸

Réponse : Nyborg Autoophug
Virkelig god service og fair priser
Virkelig god service og fair priser. Fik hjælp af 2 venlige og servicemindede medarbejdere. Stor ros herfra 😁

Meget professionelle
God kommunikation hele vejen igennem og dejligt ukompliceret.

Réponse : Nyborg Autoophug
Super flot betjening ældrevenlig…
Super flot betjening ældrevenlig behandling når man er ældre i alderen og ikke kan gør det selv, alt i alt en behagelig oplevelse hos Nyborg autoophug . En anbefaling herfra
God kundeservice
God kundeservice. Hurtig til at lave en aftale og overholdt sin aftale trods for travlhed.
Han tog sig tid til at forklare proceduren for at skrotte en bil. betalte deres andel af skrotnings præmien straks. Inde han kørte med bilen.

Réponse : Nyborg Autoophug
God service og jeg vil absolut anbefale…
God service og jeg vil absolut anbefale stedet. Det gik super nemt og hurtigt at få afleveret bilen.

Réponse : Nyborg Autoophug
Har lige fået afhentet min bil de var…
Har lige fået afhentet min bil de var utrolig hjælpsomme med at få den afmeldt ved borger.dk og udbetalte nogle af pengene med det samme meget flinke folk.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.