Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service. Altid venlige og hjælpsomme at snakke med. Alle de problemer jeg har henvendt mig med er blevet løst meget tilfredsstillende. Når jeg har bestil vare er de ligeledes kommet hurtigt. T... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega go kvalitet. Har printe masse og den køre bare der ud af. Havde lidt opstart problemer, så jeg ringe der ind og fik en professionel service og virkelig god hjælp. Kan rolig anbefales til mine... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte en bambulab hos ODINTEK.dk og fik sådan en god behandling og hjælp til hvad maskine. Som passede til mit behov som var en p2s i mit tilfælde :) og fik den super hurtig. Og da jeg efterfølgen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service - også fredag, sidst eftermiddag. Lang historie kort manglede jeg nogle dele til min BambuLab og ringede så til MaskinFabrikanten, en fredag - lige før lukketid. De fandt tingene... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Construction de machines

Écrit par l'entreprise

ODINTEK er en nordisk teknologi virksomhed med globale ambitioner, hvor vi arbejder for at gøre kompleks teknologi simpel. Vi udvikler, rådgiver om og forhandler CNC-maskiner, CO2-laserskærere og professionelle printløsninger af højeste kvalitet. Vores samarbejdspartnere spænder bredt fra erhvervsliv til uddannelsesinstitutioner, som vi dagligt vejleder og uddanner med afsæt i vores teknologier. Hos ODINTEK møder du kompromisløs ærlighed og praktisk erfaring. Vores tætte, unge team lover aldrig mere, end vi kan holde. Gennem egenudvikling, solid rådgivning og et samarbejde med mennesket i centrum, fjerner vi det unødvendige og sørger for, at vores samarbejdspartnere får præcis den teknologi, de har brug for. Kompleks teknologi. Nordisk enkelhed

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Hej Line,

Tusind tak for din anmeldelse - vi er glade for at du er tilfreds med både udvalg og leveringstid. Vi håber på at kunne hjælpe dig en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Varen fejler ikke noget og er hurtigt…

Varen fejler ikke noget og er hurtigt til at levere selv om jeg syntes at prisen er lidt i overkanten

5 mars 2025

Hej Ejnar,

Tusind tak for din anmeldelse.

12 février 2025

Hej Jan :)
Tak for de flotte 5 stjerner! Det betyder enormt meget.

Du ønskes en dejlig dag, og så håber jeg, at vi ses på shoppen igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte en AMS på en højhellig søndag…

Bestilte en AMS på en højhellig søndag og kunne afhente den en halv time senere. Det er sgu god service.

28 janvier 2025

Hej Morten :)

Tusind tak for de fine ord, og ikke mindst en 5-stjernet anmeldelse. Det varmer om hjertet.

Håber vi snart ses igen.

God dag herfra.

Virkelig god service

Virkelig god service, hurtigt svar, og ekstrem hurtig readyness/levering!

27 janvier 2025

Hej Martin,

Tusind tak for din anmeldelse - vi er glade for at kunne leve op til dine forventninger.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering samt god oplevelse

Skrev en mail til dem i forbindelse med forespørgsel til et produkt og om denne var på lager. Der kom svar samme dag (lørdag), hvilket var dejligt.
Jeg bestilte produktet, og det ankom den lovede dag.
Alt i alt en rigtig god oplevelse. Kan varmt anbefale dette firma.

25 janvier 2025

Hej Anders,

Tusind tak for din anmeldelse - den er vi glade for!

Super god service

Super god service, samt melding om selv en enkelt dags ekstra rejsetid på min vare. Dem her går op i god kundeservice, stor ros herfra. Her vil jeg helt sikkert handle igen.

7 janvier 2025

Hej Thomas :)

Sikke en dejlig anmeldelse at få lige inden weekenden. Det giver altså et ekstra skud motivation, når sådan en besked tikker ind.

Du ønskes herfra en dejlig weekend.

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse var flinke at tale med…

God oplevelse var flinke at tale med inden køb og leverede hurtigt varen

30 décembre 2024

Hej Anne :)

Tak for den 5-stjernede anmeldelse! Det betyder mere end du aner.

Rigtig god fornøjelse med dine varer.

Købte LigthBurn

Købte LigthBurn
Hurtig levering af kode og god beskrivelse
Mvh.Carsten Marcussen

9 janvier 2025

Hej Carsten :)

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os.

Du ønskes god fornøjelse med Lightburn og en dejlig dag. Tak fordi du handlede hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget fin behandling og rådgivning

Meget fin behandling og rådgivning. prisen på det software (Lightburn) jeg købte, matchede de andre priser jeg fandt.
Hilsen Jens

14 décembre 2024

Hej Jens :)

Tusind tak, fordi du tog dig tid til at give os din fine anmeldelse.

Vi håber, at du kommer godt i gang med LightBurn. Du ønskes en rigtig god søndag. :)

/ Tonny

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste købsoplevelse i lang tid!

Det startede ellers lidt uheldigt fordi den AMS, som jeg havde købt, var forsinket fra deres leverandør. Men Rasmus holdt mig orienteret hele vejen og lovede at få den afsendt hurtigst muligt.
Da jeg modtog AMS’en på det nye aftalte tidspunkt, manglede der desværre et par dele. Ikke noget nødvendigt for at få AMS’en til at virke, men blot nogle reservedele. Da jeg skrev og gjorde opmærksom på manglerne fik jeg svar med det samme og en forklaring på fejlen. Der var ingen diskussion og Rasmus lagde tingene til side, så jeg kunne afhente dem dagen efter, da jeg alligevel havde et ærinde i Odense. Her tog Rasmus selv imod mig. Han viste mig deres showroom og gav mig en masse nyttig viden om egenskaberne ved alle de forskellige filamenter. Udover de reservedele jeg kom for at hente, fik jeg ovenikøbet en rulle filament med som kompensation.
Det var helt bestemt en af mine bedste købsoplevelser i lang tid, og jeg kommer med garanti til at handle hos Maskinfabrikanten igen!

9 janvier 2025

Réponse de ODINTEK

Tusind tak for de rosende ord, Thomas! Vi værdsætter virkelig kunder som dig, der både er forstående og samarbejdsvillige – det gør det ekstra motiverende for os at yde vores allerbedste. Vi ser frem til at hjælpe dig igen, uanset om det er her i vores lokaler, via en webordre, eller på en helt anden måde.

Rasmus fra MaskinFabrikanten

4 décembre 2024

Hej Ryan,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at kunne leve op til dine forventninger.

Hurtig levering tak

Hurtig levering super

26 novembre 2024

Hej Morten :)

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder rigtig meget.

Vi ønsker dig en dejlig dag og en glædelig jul med dine nærmeste.

/ Tonny fra MaskinFabrikanten

Fin og hurtig levering

Fin og hurtig levering.

Alt som aftalt :)

11 novembre 2024

Hej Morten,

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og god kvalitet.

God service og god kvalitet.
God oplevelse.

18 octobre 2024

Hej Bent,

Tak for din flotte anmeldelse – vi er meget glade for, at du har været tilfreds med både service og kvalitet.

Kom hurtigt efter bestilling 30 sep

Kom hurtigt efter bestilling

30 septembre 2024

Hej Gert :)

Tusind tak for den 5 stjernede anmeldelse. Det betyder meget for os. Vi håber, at du bliver glad for din bestiling, og at du har lyst til at handle hos os igen.

Vi ønsker dig en dejlig weekend.

/ Tonny fra MaskinFabrikanten

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus