Smidt ud af Tandlægeskolen.
Havde et længere forløb med en dygtig studerende, som jeg kun har ros til overs for.
Desværre sagde jeg ja til at få foretaget en tandkødsoperation. Den tandlæge, som skulle vejlede de studerende og på et tidspunkt give mig bedøvelse, var absolut ikke særlig behagelig. Han stak mig i ganen uden at meddele mig det. Det gjorde så ondt, at jeg stod i en flitsbue og nakkestøtten på stolen røg af.
Jeg kunne intet se, da jeg har en øjensygdom og ikke måtte have briller på.
Det var meningen, at jeg ugen efter, skulle opereres i den anden side, men jeg turde ikke lade tandlægen behandle mig, men ville gerne behandles af de studerende.
Denne beslutning gør tandlægen så vred, at han vælger, at smide mig ud af operationsstuen og aldrig nogensinde tillade, at jeg behandles der igen.
Han råber af mig foran andre patienter og studerende, imens jeg ligger i stolen og får taget sting.
Jeg har aldrig selv talt med pågældende tandlægen.
Jeg sender en klage over forløbet til ledelsen på Tandlægeskolen og den ønsker de ikke at besvarer.
Har også klaget til Patientklagenævnet, som ikke tager klager om adfærd.
Der er desværre ingen klage muligheder over en tandlæges adfærd, med mindre jeg vil køre en civil retssag, hvilket jeg overvejer,
Tandlægen har skrevet i min journal, at jeg blev smidt ud, fordi jeg havde sagt at han var “psykopat” og “syg i hovedet”.
Så selvom der siges, at du til enhver tid kan trække dig fra en behandling, så har det voldsomme konsekvenser både fysisk og psykisk.