10 STJERNER HERFRA 👍👍👍 Søndag 29/6-25 havde jeg, sammen med en veninde, mit første tandemspring hos OFC. FANTASTISK OPLEVELSE FRA START TIL SLUT. Lige fra den første kontakt ved booking til selve... Voir plus
Lisez les avis des autres
Alt var perfekt. Fra start til slut. Instruktør Bjarke skabte en helstøbt oplevelse for vores 15 årig datter, mens klubbens øvrige medlemmer tog sig godt af os forælder med store smil og imødekommen... Voir plus
Skrev tandemspring på ønskesedlen til min 70 års fødselsdag, nærmest som en provokation, Blev glædelig overrasket, da det var blandt gaverne. Dejlige rolige, rare og professionelle menesker, alle sam... Voir plus
Wauw, bare wauw. Første tandemspring, men bestemt ikke det sidste. Fantastiske mennesker, instruktører, hjælpere, gæster og medlemmer. OFC er et dejligt sted at komme. Alle er søde, hjælpsomme og... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Vi ved hvorfor fuglene synger! Har du altid haft lyst til at prøve det frie fald – eller kender du en der har? Mangler du gaven til den eneste ene, den der har alt, eller aktiviteten til den perfekte polterabend – så er et tandemspring den helt rigtige gave. I Odense Faldskærmscenter kan drømmen gå i opfyldelse! I et tandemspring er du fastgjort til en erfaren tandemmaster, og skal derfor blot gøre hvad han siger, nyde det frie fald, den fantastiske udsigt og en af de største oplevelser! Drømme du i stedet om selv at tage skridtet som faldskærmsspringer, så uddanner vi solospringere igennem hele sæsonen.
Coordonnées de contact
Lufthavnsvej 131, 5270, Odense N, Danemark
- kontakt@ofc.dk
- ofc.dk
Gav min mand et spring i fødselsdags…
Gav min mand et spring i fødselsdags gave, og takket være alle de søde mennesker i Odense Faldskærmscenter blev det til hans livs bedste oplevelse! Som en nervøs tilskuer var de også fantastiske til at fortælle og forklare hvad der foregik hele vejen igennem. :D
Bedste
Bedste, fedeste, vildeste og den mest trygge oplevelse nogensinde.. når man aldrig har sprunget ud af et fly før er man meget nervøs, så er det godt med en instruktør der kan få en til at føle sig tryk når man venter på at komme 4000m op i luften.. kan kun anbefale stedet til andre der skal have en oplevelse for livet i trygge rammer..
Kan helt klart anbefales ;)
Sprang tandem for første gang. Den vildeste oplevelse. Jeg følte mig helt tryg blandt det underholdende personale, de tager sig godt af en. Kan helt klart anbefales ;)
Super tilfreds
Fik et tandemspring i gave som jeg indløste her, hvilket var en god beslutning.
De ansatte er super hyggelige og venlige, og oplevelsen var fantastisk med en fin video til. Kan fuldt ud anbefales

Réponse de Odense Faldskærmscenter
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.