Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

3 weken geleden heb ik met pijn in mijn hart mijn kat Kenzo moeten laten inslapen vanwege ongeneeslijke ziekte. Dankzij Ohbox heeft hij een prachtig plekje gekregen in huis. Zijn urntje staat erin me... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor onze bruiloft hebben wij een kleine box besteld met onze namen en trouwdatum. Omdat wij zelf niet goed konden inschatten of het lettertype van de namen en de datum bij elkaar zouden passen hebben... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na het vlot plaatsen van de bestelling hebben we onmiddellijk contact opgenomen aangezien het om een dringend order ging. Hierop kregen we heel snel reactie en werd alles duidelijk en op slechts enkel... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 3 sur 5 étoiles

Kraamcadeau Het is een superleuk cadeautje dat ik heb gekocht, ik ben er erg tevreden mee! Wat ik wel jammer vond, is de communicatie. Ik had een kraamcadeau besteld, maar zonder enige melding bl... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de cadeaux

Écrit par l'entreprise

Gepersonaliseerde glazen herinneringsboxen en fotoframes voor baby, bruiloft of overleden dierbare.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

gouden box

Een hele mooie gouden box besteld voor mijn dochtertje en de hulp was meedenkend, vriendelijk en snel! Helaas was de zwarte box uitverkocht maar wanneer deze weer voorradig is bestel ik deze ook nog voor mijn zoontje! Super mooi gedaan en super nlij mee!!!

3 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Duur en kwaliteit

Ik vond het erg lang duren.
Dan krijgen we ze binnen en zijn de stickers redelijk scheef. Het hartje is half los en er zit lucht onder. Al met al veel geld voor wat je kreeg. Best zonde zou het niet nog een keer doen.

8 mai 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Kraamcadeau

Sinds jaren laten we in onze vriendengroep altijd een OHBOX maken, en voor mijn kinderen heb ik er ook een laten maken. Ik ben altijd erg blij geweest met de kwaliteit en het eindresultaat. De dozen zijn prachtig en worden altijd goed ontvangen.

Deze keer verliep de communicatie echter niet zoals normaal. Normaal gesproken krijg je altijd een voorbeeld of sample toegestuurd om te kijken of alles goed is, maar dit keer was dat niet het geval. Daardoor was ik een beetje teleurgesteld toen het product uiteindelijk klaar was, omdat het niet helemaal aan mijn verwachtingen voldeed.

Toch begrijp ik dat dit soms kan gebeuren en het is wat het is. De kwaliteit van het product zelf is nog steeds goed, maar ik hoop in de toekomst weer een soepelere communicatie en afstemming te ervaren.

15 mars 2025
Avis spontané

Hoihoi Simone,

Hopelijk begrijp je dat ik niet voor elke bestelling een foto kan sturen en wachten tot het goedgekeurd is. Uiteraard stuur ik foto's wanneer er om gevraagd wordt. Geef dit vooral volgende keer aan in de opmerkingen veld. Dan zal je voorbeelden ontvangen =)

Liefs, Evy
tot snel

Noté 1 sur 5 étoiles

De box kwam veel te laat

De box kwam veel te laat. Was een huwelijks cadeau voor mijn zoon dus een grote teleurstelling. Contact hierover was moeizaam. Ook de bedrukking was een teleurstelling. Het zijn plakletters. De box zelf ziet er goed uit.

14 mars 2025

Réponse de oh box

Beste Jacqueline, Dankjewel voor de review, al had deze review niet op deze manier geschreven hoeven worden.
Zoals gecommuniceerd is door PostNL de levering vertraagd en wat betreft de letters verwijs ik je nogmaals graag naar de website waar duidelijk uitgelegd staat dat de namen niet gegraveerd worden.
Toch fijn dat de box er goed uitziet.

Een fijne avond toegewenst. Tot een volgende keer

Noté 4 sur 5 étoiles

Mooi boxje met klein verbeterpunt

Heel mooi boxje geworden en fijn contact. Als ik een verbeterpunt mag benoemen, zou ik bij alle boxjes vraag een kettinkje zien die de deksel tegenhoudt van achteruit klappen. Dit zou het helemaal afmaken.

13 janvier 2025

Réponse de oh box

Dankjewel voor je review. en over de kettinkjes zullen wij eens gaan nadenken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel erg aan te raden!!!!

Mooie producten gekocht op deze site die goed verpakt zijn aangekomen! Onze wensen zijn meegenomen in het maken van deze producten. Erg blij mee! Gaan een mooi plekje krijgen op onze bruiloft en later in huis!

27 décembre 2024

Wat fijn en lief!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel blij met mijn aankoop

Heel blij met mijn aankoop. Goede hulp gekregen bij het bedenken van een fijne oplossing voor hetgeen wat in mijn kubus box moest komen. Van te voren nog voorbeelden gekregen van hoe de naam erop zou komen zodat ik kon kiezen uit 2 opties.

16 décembre 2024

Aanrader

Zeer aangename verkoopster! Was schade door vervoer en werd zonder probleem opnieuw gemaakt, dit is service! Zeer mooi product

6 décembre 2024

Geweldig!

Heel tevreden met het resultaat en snelle service. Aanrader!!

9 novembre 2024

Dankjewel 🤎

Aanrader

We hebben het houten frame besteld en het is ontzettend mooi. Snelle levering en fijne communicatie. Ik zou het zeker aanraden.

6 novembre 2024

Mooie producten

Mooie producten, zoals omschreven, goed en stevig verpakt en verzonden zoals vermeldt.

2 novembre 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus