À propos de l'entreprise

1. Agence de marketing

Écrit par l'entreprise

Vi er en digital vækstpartner, som hjælper virksomheder med at opnå sine digitale mål uden bindinger - vi er Shopify Partners og tilbyder moderne hjemmesider/webshops kodet fra bunden i Shopify (design & udvikling). På den måde sikrer vi vores kunder en solid løsning med et æstetisk design og tilpassede funktioner, som afspejler vores kunders identitet. Vi tilbyder også annoncering på Meta samt Email Marketing med fokus på leadgenerering og salg.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har brugt Okayscale i over et halvt…

Jeg har brugt Okayscale i over et halvt år nu, og oplevelsen har været fantastisk. De har lavet hele min hjemmeside, taget imod feedback, når jeg har haft det, og lavet småændringer hen ad vejen. Generelt er de super samarbejdsvillige og proaktive, når det kommer til optimeringer. Klar anbefaling herfra!

20 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Endelig et bureau der faktisk får tingene i mål

At arbejde med Okayscale har lidt føltes som at få en håndværker ind, der ikke bare møder op med værktøj, men som rent faktisk ved, hvordan huset skal bygges færdigt.

Vi havde været i dialog med flere bureauer og stod lidt med fornemmelsen af, at tingene enten blev for standard eller for besværlige og at de fleste egentlig bare ville have nogle penge i kassen. Med Okayscale var det anderledes. De formåede at tage vores design og føre det hele vejen i mål uden at gå på kompromis undervejs.

Silas, som har stået i spidsen for projektet, har været en fornøjelse at arbejde med. Meget hjælpsom, ekstremt arbejdsom og virkelig god til at finde løsninger, når tingene ikke lige passer ned i en standardkasse. Uanset hvad vi har kastet efter dem, har de fundet en vej frem.

Det har kort sagt føltes som at arbejde med nogen, der tager ejerskab og faktisk vil have, at projektet lykkes, ikke bare levere en standardløsning.

Vi kan varmt anbefale Okayscale.

14 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

6 måneders godt samarbejde!

Nu har jeg samarbejdet med Silas og Adis i godt og vel 6 måneder, og må ærligt sige at de har løftet min shop til nye niveauer. De har været med til at løfte min månedlige omsætning med mere end 300% siden vi begyndte samarbejdet i august 2025. Tusind tak for jeres indsats og jeres gennemsigtighed, det betyder meget for os lidt mindre shops! Varmeste anbefaling herfra.

21 mars 2026

Fantastisk virksomhed

Fantastisk virksomhed, som sætter sig i kundens sted. Både Adis og Silas går en ekstra mil, for at hjælpe deres kunder i mål. De er altid fair, og kommer med de bedste anbefalinger, som passer til vores virksomhed og budget.
De har bygget os en ny flot hjemmeside med integrerings system, og laver vores annoncerer.
Stor anbefaling fra Sima Studio!

30 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Det har været en fantastisk oplevelse…

Det har været en fantastisk oplevelse af arbejde med Silas fra OkayScale. Han har været så behjælpelig med alle vores spørgsmål og udfordringer og har løst det hele super hurtigt. Jeg kan kun varmt anbefale at bruge Silas.

4 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft et rigtig godt samarbejde…

Jeg har haft et rigtig godt samarbejde med Silas fra OkayScale. Jeg havde brug for hjælp til at få designet samt udviklet nogle lidt indviklede funktioner på min hjemmeside. Jeg blev taget i hånden, og opgaven blev løst til stor tilfredshed. Jeg kan klart anbefale OkayScale, hvis man står med en opgave, hvor man har nogle tanker om, hvordan outcome i sidste ende skal være på ens hjemmeside, men har brug for nogle eksperter til at få tingene til at ske.
// Mathias

3 octobre 2024

Yderst professionelle

Jeg har af et par omgange nu arbejdet med OkayScale og har kun positivt at sige om dem. De arbejder hurtigt og effektivt, er gode til at sætte sig ind i min situation samt mine ønsker, og har hver gang leveret et stærkt produkt.
De har også reddet mig af et par gange hvor tingene brænder på!
Kun de bedste anbefalinger herfra.

2 octobre 2024

Hej Christoffer :)

Vi takker mange gange for de fine ord, det er vi glade for!

Vi ønsker dig en god dag.

Super tilfreds kunde🥳

Gutterne fra OkayScale har hjulpet mig med diverse medierelaterede ting, hvilket jeg har været super tilfreds med🙏🏻 De er nemme at komme i kontakt med, og svarer super hurtigt, og så er jeg meget tilfreds med kvaliteten og professionalismen i deres arbejde✅

De får mine varmeste anbefalinger🙏🏻

11 septembre 2024

Réponse : OkayScale

Mange tak for din anmeldelse, Dino! Det er vi meget glade for at høre. :-)

Vi ønsker dig en god dag

Fantastisk samarbejde uden lige

Jeg har kendt Silas i noget tid nu og kan med sikkerhed sige at han er en af de hårdest arbejdende jeg kender. Utrolig dygtig til alt hvad der har med hjemmesideoptimering og UI/UX design.

Kan varmt anbefale OkayScale til enhver der søger proaktivitet og bedre performance.

1 août 2024

Réponse : OkayScale

Tusind tak for din anmeldelse Søren! Det er vi meget glade for at høre.

Vi ønsker dig en god dag! :-)

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra. De byggede min webshop i Shopify fra bunden, i super kvalitet og til en virkelig konkurrencedygtig pris. Kommunikationen var rigtig god og der blev altid svaret lynhurtigt og hjælpsomt på mine henvendelser. Vil helt sikkert gøre brug af dem fremover.

28 mai 2024

Réponse : OkayScale

Tusinde tak Rasmus, det er vi glade for at høre! :-)

Vi ønsker dig en god dag fra OkayScale-teamet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkeligt god oplevelse ved disse…

Virkeligt god oplevelse ved disse drenge. De ved hvad de laver og er så hjælpsomme og kreative. De hjalp mig med UGC content, de har virkeligt styr på deres ting:)

28 mai 2024

Réponse : OkayScale

Hej Sissel, tusinde tak! Det var et fedt samarbejde :-)

Vi ønsker dig en god dag fra OkayScale-teamet!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig, og super god service over all. Har siddet tæt sammen med programmøren og designet min hjemmeside, så den matcher mine præcise behov. Mega fedt samarbejde!

17 avril 2024

Hej Viktor :-)

Tak for de fine ord, det er vi glade for at høre! Vi takker også for et fedt samarbejde.

Vi ønsker dig en god dag :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik løst min opgave super Hurtigt og…

Fik løst min opgave super Hurtigt og hjælp til et par småting uden ekstra omkostninger det var fedt

4 janvier 2024

Réponse : OkayScale

Hej Freja, det er vi glade for at høre :-)

Tak for din anmeldelse!

Vi ønsker dig en god dag :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og hurtig eksekvering

Super service og hurtig eksekvering! Alt har spillet og de har været utrolig fair med også at ville lave små opgaver efterfølgende uden at sende os store regninger.

Mvh Martin

1 février 2024

Réponse : OkayScale

Vi takker for de fine ord, Martin! Det er vi glade for at høre :-)

Vi ønsker dig en god dag!

Super solidt firma.

Super solidt firma.

Gutterne har været en kæmpe hjælp til at skabe vækst i vores virksomhed.

// Blastshop.dk

1 novembre 2023

Réponse : OkayScale

Tak for de fine ord, det er vi glade for! Det er en fornøjelse :-)

Mvh. Adis // OkayScale

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus