Jeg bestilte lækker uld til mine drenge igår og idag har posten lige afleveret pakken! Ulden er super lækker og lever op til forventningen, men der hvor Økounger skiller sig ud, er ved den lille h... Voir plus
Jeg har købt nogle fine ting til mine drenge på Black Friday. Varerne var hurtigt pakkede og klar til afhentning, selvom der må have været ekstra travlt. Tøj og salve var pakket flot og forsvarligt in... Voir plus
Sjældent oplever man at blive så godt behandlet som kunde; selv når man er nødt til at returnere varer. Varerne var nænsomt og kærligt pakket ind ved modtagelsen - og en sød håndskrevet hilsen fulg... Voir plus
Bestilte udsalgsvarer, et par var i mellemtiden blevet udsolgt, hvilket jeg straks modtog mail om og alligevel fik fri porto selvom minimums beløbet ikke var opnået. modtog en fin pakke dagen efter... Voir plus
- Magasin de vêtements pour enfants
- Magasin de vêtements pour bébés
- Magasin de puériculture
- Magasin de vêtements
- Magasin de jouets
Økounger er en webshop med lækre og særligt udvalgte produkter til de kære små! Vi har fokus på økologi og bæredygtighed og mange af vores produkter er GOTS-certificerede. Fælles for alle produkter er en høj kvalitet. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores lille inspirerende univers!
Lindehøj Vænge 5, 3460, Birkerød, Danemark
- +4551822222
- info@okounger.dk
- okounger.dk
Demande des avis aux clients
Cute hjemmeside og sød indpakning!

Gode priser❤️
Hurtig levering❤️
Gode priser❤️
Smukt pakket ind❤️
Stor anbefaling herfra❤️🙂

Réponse de Økounger
Produkt er som lovet og leveringen gik…
Produkt er som lovet og leveringen gik lynhurtigt.

Réponse de Økounger
Hurtig levering og venlig hilsen
Bestillingen leveres hurtigt og er pakket pænt ind i silkepapir og der er en sød hilsen - det virker godt

Réponse de Økounger
Hurtig og virkelig rar service
Hurtig og virkelig rar service. Produkterne var lige så lækre, som de så ud.

Réponse de Økounger
Helt unike produkter som man ikke får…
Helt unike produkter som man ikke får tak i Norge. Blir litt dyrt da det kommer toll i tillegg.
Stor anbefaling
Super hurtig levering og rigtig skønne produkter,
Kommer helt sikkert til at handle mange flere lækre varer hjem herfra 🌸

Réponse de Økounger
God kundeservice og god kvalitet
Super god kundeservice især fordi jeg havde bestilt nogle strømpebukser for sent og der blev gjort en ekstra indsats for at de kom hurtigere afsted, samt fremsendelse af billeder i forhold til farve :). Kvaliteten af strømpebukserne er helt i top.