Olejarnia Gaja Avis

TrustScore 5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Olejarni Gaja można zaufać bez wahania – kontakt i dostawa są naprawdę na najwyższym poziomie. Oleje najwyższej jakości docierają bezpiecznie dzięki styropianowym opakowaniom, a w świecie pełnym sztu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

To kolejne moje zakupy w "Gaja". Produkty świetnej jakości. Uwielbiam i zawsze tu wracam. Olej arganowy dla kobiet i olej dla dzieci jest poprostu najlepszy i polecam z całego serca Teraz zamówiłam... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zaufałam olejarni 3 lata temu gdy zaczęłam kupować ich produkty. Oleje, które kupowałam były zawsze świeże i bardzo szybko dostarczone. Tym razem podobnie . Ekspresowa dostawa. Obecnie robimy z męż... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

To kolejne moje zakupy w Olejarni "Gaja". Produkty świetnej jakości. Uwielbiam olejek arganowy i zawsze po niego wracam. Olej dla kobiet i olej dla dzieci stosujemy regularnie. Teraz zamówiłam mężowi... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Traiteur

Écrit par l'entreprise

Naturalne oleje tłoczone na zimno, kosmetyki prosto z natury, olejki kosmetyczne, kosmetyki do cery i włosów, świece sojowe, tabliczki zapachowe, zestawy prezentowe na każdą okazję, pielęgnacja, zdrowie, ręcznie robione, nierafinowane, handmade, mała manufaktura, firma rodzinna, mala olejarnia

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

50 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Przemiła obsługa

Przemiła obsługa, czułam się "zaopiekowana".
Oleje zapakowane w styropian, aby zapobiec nagrzaniu w czasie transportu. Na pewno to nie były moje ostatnie zakupy w Olejarni Gaja.

17 mai 2024

Réponse de Olejarnia Gaja

Wow, jak miło :) Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie :)

Olej z pestek dyni

Doskonały świeży olej z pestek dyni.

25 mars 2024

Réponse de Olejarnia Gaja

Zapewniamy, ze wszystkie są doskonałe i świeże :) Oceńcie sami!

Samo zdrowie

Olej lniany pyszny, ziarna słonecznika, czarnuszki i lnu również. Kula lawendowa cudownie pachnąca. Polecam wszystkim i napewno wrócę:)

28 mars 2024

Świetna jakość

Szybka dostawa, bezpieczne opakowanie.
Olejki pachną cudownie, mydełko peelingujące naprawdę peelinguje, kula pięknie pachnie.
Olej z rokietnika super. Piję codziennie i moje jelita sa wdzieczne a skóra syna jest dużo ładniejsza, ilość wyprysków zdecydowanie zmalała.
POLECAM

24 février 2024

Réponse de Olejarnia Gaja

Wow, strasznie się cieszymy i zapraszamy ponownie :) Może tym razem coś innego przyciągnie uwagę?

Szybka dostawa

Szybka dostawa, szeroka informacja na temat wszystkich olejów załączona w pięknym folderze. Polecam

15 mars 2024

Réponse de Olejarnia Gaja

Polecamy również i zapraszamy ponownie :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Szybka realizacja zamówienia i pierwszy…

Szybka realizacja zamówienia i pierwszy raz korzystam z tak wysokiej jakości oleju pierwszego tłoczenia bez ściemy :) Jestem bardzo zadowolona, oleje nadają się do masażu ciała, a moja wrażliwa skóra reaguje adekwatnie, nie podrażnia się tylko bierze co najlepsze i się nawilża.

15 mars 2024

Réponse de Olejarnia Gaja

Wow, świetnie. Jesteśmy świadomy jakości naszych produktów. Cieszymy się, ze to dostrzegacie :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Rzetelna firma, towar najwyższej jakości.

Miła i uprzejma obsługa, rzetelne informacje na temat produktów. Oleje i produkty kosmetyczne najwyższej jakości. Szybka przesyłka, dobry kontakt z właścicielem. Polecam.

24 février 2024

Réponse de Olejarnia Gaja

Pięknie dziękujemy. Właśnie tak działamy i chcemy działać zawsze!

Na zdrowie

Firma produkuje świetne oleje wysokiej jakości i dba by pić oleje na zdrowie🙂

25 janvier 2024

Réponse de Olejarnia Gaja

Świetnie, bardzo się cieszymy, że tak nas postrzegacie. Właśnie tak staramy się działać. Zapraszamy ponownie :)

rzetelna firma

Oleje bardzo dobre w smaku,co świadczy o ich świerzości .Szybka realizacja zamówienia, i wszelka pomoc udzielona meilem w odpowiedzi na zamówienie.

10 janvier 2024

Réponse de Olejarnia Gaja

Bardzo dziękujemy. Pamiętajcie, że zawsze służymy radą :)

Pełen profesjonalizm

Pełen profesjonalizm, bardzo dobry opis produktu, wykonany z naturalnych składników, bezproblemowe zamówienie, szybka dostawa.

Réponse de Olejarnia Gaja

Serdecznie dziękujemy. Zawsze zamawiane przez Was produkty chcemy, abyście otrzymali jak najszybciej, jak to możliwe. Jednak czasem trzeba poczekać. Ale zapewniamy, że warto :)

Bardzo dobra jakość oleju

Bardzo dobra jakość oleju, w transporcie świetnie opakowany w styropianowy termos, szybka dostawa. Już drugi raz tutaj zakupiłam olej z czarnuszki

8 janvier 2024

Réponse de Olejarnia Gaja

Mamy nadzieję, a raczej jesteśmy pewni, że chyba nie ostatni. Przypominamy, że dla stałych, wiernych naszej marce klientów, mamy stały rabat na wszystkie produkty. Zapraszamy:)

Świetne produkty.

Świetne produkty.
Pełen profesjonalizm.
Jestem stałym klientem
Polecam szczerze.

Bardzo dziękujemy :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super szybka wysyłka rewelacyjny…

Super szybka wysyłka rewelacyjny kontakt ze sprzedającym i świetnie zabezpieczone oleje 😊 polecam wszystkim !!

8 janvier 2024

Réponse de Olejarnia Gaja

Chciałbym podkreślić, ze kontakt z Wami i możliwość dzielenia się wiedzą i doświadczeniem do dla nas prawdziwa przyjemność. Dlatego zadawajcie pytania, a my postaramy się na nie odpowiedzieć :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Olejarnia Gaja to profesjonalna firma i…

Olejarnia Gaja to profesjonalna firma i godna polecenia. Oferuje produkty najwyższej jakości w dobrej cenie.
Realizuje dostawy w błyskawicznym tempie.
Polecam!

Réponse de Olejarnia Gaja

Bardzo dziękujemy za świetną opinie o nas. To dla nas wielka mobilizacja do dalszej prace i trzymanie poziomu :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Oleje naprawde dobrej jakosci .szybka wysylka

Najlepsze oleje jakie zamawialam u roznych olejarni . Swieze i szybka wysylka. pakowane w steropian.

Réponse de Olejarnia Gaja

Świetnie, bardzo nas cieszy taka opinia od osoby, która ma porównanie z innymi markami. Serdecznie polecamy i zapraszamy!

Noté 5 sur 5 étoiles

Szybko i sprawnie dostarczony olej z…

Szybko i sprawnie dostarczony olej z rokitnika. Wprawdzie na butelce nie jest napisane, że z syberyjskiego (a taki zamawiałem za namową koleżanki, która utrzymuje, że najlepszy) ale nie jest też napisane, że nie.

9 janvier 2024

Réponse de Olejarnia Gaja

Dokładnie taki jest, potwierdzam słowa koleżanki :)

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus