Oliolipoke Avis 242

TrustScore 1.5 sur 5

1,4

Kan faktisk godt lide jeres mad, men i skal altså stramme op på jeres personale de glemmer halvdelen af det der skal i bowlen og putter noget andet i end det man har bestilt. Ik fedt at kommer hjem... Voir plus

Har flere gange bestilt mad hos Olioli og været ok tilfreds. Mandag d. 2. Juni 2025 bestilte min mand og jeg en stor Poké Bowl med ekstra And til deling. Dagen efter blev vi begge syge samtidig med... Voir plus

Endnu en skuffende og dyr oplevelse. Tofu bowl var af rå tofu uden den mindste tilberedning. Den anden Bowl erstattede de stegt knoldselleri / sød kartoffel med rå broccoli- uden smag og tilberedni... Voir plus

Samme oplevelse som Sissel skriver. Bestilte men mangler min søns mad. Bestilte på nettet med levering fra Rødovre. Har ringet til butikken flere gange med bliver smidt af. Brugte det nummer so... Voir plus

Informations provenant de diverses sources externes

Prøv vores hawaii-inspirerede Poke Bowls i København, Frederiksberg, Kastrup lufthavn, Østerbro og Lyngby. OLIOLI moderne poke bowls.

1,4

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Har altid været en god oplevelse

Vi har nu af mange omgange fået leveret fra Lyngby afdelingen. Det har altid været en fornøjelse. Maden er frisk og de husker vores ekstra bestillinger. Bestiller altid gerne igen derfra.

1 mars 2021

Lækre bowls og god betjening

Jeg hentede mad fra restauranten i Nordhavn og blev mødt af 2 søde, smilene og hjælpsomme piger. Det smagte fantastisk og alt var friskt. Er ærgerlig over, at der ikke ligger nogle Olioli tættere på mig😊

28 janvier 2021

Skuffet gang på gang.

Skuffet gang på gang.
Jeg har før været rigtig glad for at købe Oli Oli og har altid følt, at jeg har fået det, jeg forventede. Men de sidste 3 gange jeg har bestilt fra Oli Oli i Lyngby har de været så underfyldt, at man føler sig snydt. Der er intet fyld der på nogen måde rører kanten, det er bare i underkanten. Øv, for hver gang jeg købte fra Nørreport var det godt. Men jeg stopper med at købe mere, da jeg kan finde andet at bruge 129 kr på, end en underfyldt pokeball.

28 novembre 2020

God kundeservice

Vi elsker Oliolis poke med and.
Jeg var uheldig med posen og fik virkelig god behandling via kundeservice .

17 novembre 2020

Glemmer at give ekstra bestillinger med ..

Olioli leverer fantastiske råvarer, som koster derefter og når det gør det, skal tingene også spille. Dog har jeg nu flere gange oplevet, at jeg ikke får de ekstra bestillinger med jeg har betalt for - det er ikke godt nok.

2 novembre 2020

Stenhårde ris

Lige sat mig ind ved Fisketorvet og skal spise 4 store poke bowls Med stenhårde ris. Øv øv. Ringer og får besked på at jeg bar skal skrive til deres infomail. Synes jeg godt nok er dårlig service

30 octobre 2020

Elendigt personale

Elendigt personale, betjening og attitude. Maden er suveræn med personalet på Amagerbrogade er elendigt. Begge gange jeg har været der, har bestillingerne været forkerte og da de skulle rette dem lavede de fejl igen. Denne gang, var det fordi medarbejderen ikke havde læst kommentarerne på den online bestilling. Da jeg forlader butikken og konstatere at der fortsat er fejl og går ind igen, stod de og brokkede sig over mig. Desuden kommer jeg ind og var den eneste i butikken og den ene medarbejder sidder og spiser og den anden taler i telefon. Der gik 5 min før jeg blev betjent. Kom igen!

15 octobre 2020

Aaaaaalt for meget dressing

Normalt rigtigt tilfreds med poke bowls fra Olioli. Derfor også glad for at se at de fornyligt åbnede i Hellerup på Strandvejen tæt på vores hjem. Igår aftes bestilte vi så to pile bowls - samme som vi normalt får fra jeres Lyngby shop.

Desværre var de her poke bowls en decideret dårlig oplevelse. Der var så meget dressing i at det føltes seriøst som at spise en grød. Det hele var bare een stor masse. Super ærgerligt da man overhovedet ikke kunne smage de ellers gode råvarer i bruger. Det må I få styr på i den nye butik. Læringen herfra er naturligvis at få dressingen ved siden af så vi undgår det fremover.

3 octobre 2020

Virkelig virkelig dårlig service

Virkelig virkelig dårlig service. Bestilte maden til kl 19 (levering) 45 minutter efter ringere der til dem som siger maden ikke er blevet hentet af udbringeren. (Lyngby afdelingen) i alt 1 time efter får vi fortalt at de har annulleret den. Vi ender med selv at hente maden. Utrolig dårlig service. Ingen rabat på maden eftersom vi har ventet en time over den oprindelige leverings tid, og selv skal hente maden. Jeg kommer overhovedet ikke til og anbefale dette til nogen. Skod butik.

25 septembre 2020

Dårlig laks!

Jeg har for første gang prøvet en pokebowl fra butikken på Amagerbrogade. Desværre var bowlen med laks ikke en god oplevelse. Fisken smagte ikke frisk og avokadoen var brun og dårlig. Ærgerlig oplevelse!

24 septembre 2020

Ærgerligt

God mad, men sidst jeg bestilte derfra glemte de at tilføje avocado på to af mine bowls, på trods af at jeg har betalt ekstra for det. Denne gang må jeg minde dem om at give mig de drikkevarer med, som jeg har bestilt. Da jeg kommer hjem, opdager jeg at den ene kombucha er snart en måned for gammel og smager forfærdeligt..

18 août 2020

Maden var god men

Maden var god, men personalet trænger til at blive oplært i almen høflighed. Nu er det tredje gang jeg oplever, at servicen er dårlig og det ret ærgerligt når konceptet er rigtig fint

18 août 2020

3 ud af 4 fik dårlig mave

Har spist flere gange hos jer og servicen er på vej ned! (Lyngby)
Sidst bestilte jeg og fik en besked om at der ville gå 25 minutter, jeg stod i butikken og fik pludselig en mail om at der ville gå yderlige 30 minutter! Personalet var sure og ikke til nogen som helst hjælp.
Og som om det ikke skulle være nok får 3 ud af 4 spisende dårlig mave i løbet af natten og hele næste dag! Tør virkelig ikke tænke på om en af medarbejderne har glemt at vaske hænder efter toiletbesøg. Hovedkontoret kom med er standard svar på oplevelsen, så alt i alt en mega dårlig oplevelse.

5 août 2020