Kan faktisk godt lide jeres mad, men i skal altså stramme op på jeres personale de glemmer halvdelen af det der skal i bowlen og putter noget andet i end det man har bestilt. Ik fedt at kommer hjem... Voir plus
Har flere gange bestilt mad hos Olioli og været ok tilfreds. Mandag d. 2. Juni 2025 bestilte min mand og jeg en stor Poké Bowl med ekstra And til deling. Dagen efter blev vi begge syge samtidig med... Voir plus
Endnu en skuffende og dyr oplevelse. Tofu bowl var af rå tofu uden den mindste tilberedning. Den anden Bowl erstattede de stegt knoldselleri / sød kartoffel med rå broccoli- uden smag og tilberedni... Voir plus
Samme oplevelse som Sissel skriver. Bestilte men mangler min søns mad. Bestilte på nettet med levering fra Rødovre. Har ringet til butikken flere gange med bliver smidt af. Brugte det nummer so... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Prøv vores hawaii-inspirerede Poke Bowls i København, Frederiksberg, Kastrup lufthavn, Østerbro og Lyngby. OLIOLI moderne poke bowls.
Danemark
- oliolipoke.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
I have ordered from Oli Oli a couple of…
I have ordered from Oli Oli a couple of times, first few times it has been great but each time the portion sizes decrease paying 145kr for a Large then the bowl isnt even filled half way and still hungry after eating is a bit ridiculous. Find another place and save your money. It isnt worth being hungry afterwards
Alt for små portioner
Alt for små portioner.
Bestilte en large til mig og en regular til min kæreste.
Der var sølle 70 grams forskel. Også taget i betragtning vi begge havde tilvalg. Det er ofte at portionerne og størrelserne skuffer, var engang mit go to Take Away, bliver det mindre og mindre desværre. Ville klart gå med maui eller we do.
Alt for små portioner
Hvad der engang var mit yndlings-takeaway er desværre blevet til en slem skuffelse. Bestilte i dag en stor bowl og kom af med kr. 152,-
For det beløb vil jeg mene, at man bør kunne blive mæt. Men portionerne er latterligt små. Bevares, en stor bowl bliver serveret i en stor skål, men den er kun fyldt halvt op. Nu kan jeg så kigge mig om efter et regulært måltid, da den “store” bowl ikke var andet en end appetizer størrelsesmæssigt.
Musik i lejet bod - snydt for min bestling
Var ved deres bod til musik i lejet hvor jeg bestilte en Bowl med kylling (enda i mit navn) men da den blev laveret var der en der sprang køen over og tog den. Personalet tog hans side da han havde bestilt 2. Jeg havde givet 105 kr for en anden kunne tag min bestilling også komme væk med den. Konfronteret ham med det var min bestilling da der også stod mit navn på men fik en trussel tilbage. Har aldrig fået min bestilling eller en form for erstatning.
Aldrig mere Oliolipoke
Aldrig mere Oliolipoke. Havde bestilt sides bestående af 8 stk kylling kødboller samt grillet broccoli. Der ligger 6 meget små buketter broccoli - så små at det må beskrives som en stor mundfuld. Kødboller var skåret over - så istedet for 8 fik jeg kun 4 bittesmå kødboller. For dyrt og for dårligt. No michelin star for you.
Bestilte 2 pokebowls med lak i Kastrup…
Bestilte 2 pokebowls med lak i Kastrup lufthavn.
For det første er prisen urimelig i forhold til den mængde mad man får!
For det andet var risene hårde, laksen kedelig. Der var utrolig mange radiser - som ikke smagte af noget! Det er første og sidste gang jeg prøver Olioli!
Bestilte 2 kyllinge sides og fik en…
Bestilte 2 kyllinge sides og fik en mængde der måske samlet vejer 10 gram… det er simpelthen ikke i orden.
Eftersom Olioli ikke svarer på…
Eftersom Olioli ikke svarer på henvendelser på den mail, de selv har oplyst om - og lover svar indenfor 72 timer og at alle får et svar, så kommer min kedelige oplevelse altså her.
Onsdag d. 7/6 købte jeg 2 stk laks poke hos restauranten i Rødovre. Den ene alm og den anden betalte jeg 7kr for at få blomkål/gulerodsris til - desværre var der noget der smagte sært ved første bid og jeg opdager at den dårlige smag kommer fra blomkålsrisene. Efter at have "gravet" ned til dem, er det tydeligt at det er fordærvet- lugten er virkelig grim og det er slimet. Super ærgerligt at medarbejderen vælger at servere det - han må bestemt godt have kunne set og lugtet at noget vat galt.
Jeg har tidligere besøgt deres andre restauranter og det vil jeg nok også holde mig til fremadrettet- og gå udenom Rødovre. Noget kunne i hvert fald godt tyde på at man i dén grad mangler noget kvalitets (og dato, ikke mindst) tjek.
Jeg synes det er super ærgerligt at man ignorerer en mail, om noget der involverer så grum en overtrædelse af fødevarelovgivningen. Jeg er tilgengæld taknemmelig for at jeg ikke fik madforgiftning af den fordærvede mad.
Jeg håber at olioli læser denne anmeldelse, så de kan sørge for at få oplært deres medarbejdere i fødevaresikkerhed - og det ville måske også være en god ide med et hygiejnebevis.
Derudover synes jeg at god kundeservice kunne være at man rent faktisk svarede på henvendelser. Det var i hvert fald 150kr lige ud af vinduet.
Jeg har billeder som dokumentation.
Først modtager jeg en forkert bowl
Først modtager jeg en forkert bowl. Ringer til butikken og får så leveret den rigtige (efter en del overtalelse). Den nye jeg modtager er med ikke-friske grøntsager, varm laks og ikke lækker. Min kæreste og jeg deler den, men ender begge med at ligge med opkast hele natten og den efterfølgende dag. Virkelig dårlig kvalitet og mad!!!! Har skrevet mail til butikken, men intet svar. Så dårligt
Jeg blev trukket 217kr den 30.4 ved en…
Jeg blev trukket 217kr den 30.4 ved en fejl, bevares, det kan ske…
Jeg skrev til kunderservice, der siden har holdt mig hen med, at personalet er blevet irettesat og at sagen er overgivet til økonomiafdelingen….men uden at overføre mine penge. Det er efter min mening, dårlig købmandsskab og motiverer ikke til at handle hos Olioli igen.
Fik en pokebowl
Fik en pokebowl, hvor at alle risene var i en kæmpe klumb og slet ikke kogt færdigt. Skrev så til deres kundeservice, og fik aldrig svar. Kvaliteten er godt nok dalet.. har tidligere bestilt til fester osv... men det bliver da sidste gang.
Hårde ris og råvarer uden smag
Hårde ris og råvarer, der var smagsløse.
Ananas smagte ok, men øvrige råvarer som laks og grøntsager smagte af intet.

Lækkert
Har bestilt mange gange fra OliOli, og synes deres koncept er genialt - mega lækker mad! Elsker at bygge min egen bowl, dog lidt dyrt - men helt klart værd at prøve <3

Réponse de Oliolipoke
Noieren overpriced og virkelig dårlig…
Noieren overpriced og virkelig dårlig fisk. Kommer lowkey aldrig igen

OliOli Valby: Varm rå fisk og dårlig service
Vi bestilte mad til et aftalt tidspunkt og ringede derefter 30 min før for at lave en ændring i vores bestilling. Dette var dog ikke muligt, da maden allerede var blevet lavet. Da vi kom og afhentede maden stod den på disken, hvilket den jo så havde gjort i minimum 30 minutter med rå fisk. Fisken var lun da vi kom hjem og vi smed det derfor ud.
Da vi snakkede med restauranten benægtede de pludselig alt og ville ikke give os pengene retur.
Bestiller aldrig hos dem igen.
Kedelig oplevelse og slet ikke pengene…
Kedelig oplevelse og slet ikke pengene værd. Det kan ikke anbefales.

Réponse de Oliolipoke
Ville have købt en pokébowl til…
Ville have købt en pokébowl til aftensmad i lufthavnen. På deres hjemmeside står der at man kan vælge build your own. Hvilket jeg ikke kunne få lov til men skulle vælge fra menuen. Så fjern det på jeres hjemmeside på denne lokation eller lav det i tilbyder!!!!!!!!!!!

Oli Oli Vanløse
Oli Oli Vanløse
Nu har vi igen bestilt mad hos Oli Oli Vanløse (og nu for sidste gang) og endnu engang en kæmpe skuffelse. Portionerne er så små ift hvad man betaler samt hvordan portionerne er andre steder. Dressingen er nærmest ikke eksisterende.
Vi har desuden bestilt ekstra dressing - vi fik et Alm plastik bæger men der var så lidt i at det ikke engang fyldte bunden ud. Tak for ingenting.