Noté 5 sur 5 étoiles

Szukałem pewności świeżej, pełnowartościowej, niepodrabianej oliwy... i zaryzykowałem. Oliwy okazały się fantastyczne. Nie zawiodłem się. Ponadto zawstydziłem się nieco, gdy właściciel zadzwonił do mn... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dużo czasu upłynęło zanim trafiłam na sklep Oliwy Południa. Właśnie zrobiłam zakupy po raz czwarty, testując różne oliwy. Interesują mnie wysokopolifenolowe o niskiej kwasowości. Bardzo cenię porady P... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dostawa bardzo szybka, zakupione oliwy są super-w sklepach takich nie ma, oliwki też mają inny smak i są duże, mięsiste, aż chce się zjeść wszystko na raz.Polecam ten sklep wszystkim moim znajomym.

Noté 5 sur 5 étoiles

Długo się rozglądałem do pierwszego zakupu oliwy z oliwek,im dłużej tym więcej wiedziałem co potrzebuję,poszedłem w kierunku oliwy o wysokim profilu polifenolowym w między czasie wypadło na Oliwy Połu... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Coopérative de production d'huile d'olive

Écrit par l'entreprise

Prawdziwe oliwy z Włoch, Grecji, Portugalii i Hiszpanii i najlepszej jakości ocet winny. W ofercie również piękna ceramika wprost od lokalnych wytwórców. Nie tylko sprzedajemy. Przede wszystkim doradzamy i dzielimy się wiedzą.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

5,0

Tous les avis

198 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Oliwy Południa to profesjonalna firma…

Oliwy Południa to profesjonalna firma oferujaca bardzo dobre produkty. Kontakt rewelacyjny i świetne doradztwo. Jestem zachwycona. Kupuję i na pewno będę kupować bo oliwy są świetne.

4 février 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Otworzylam

Sparta. Otworzylam. Jest zielona. Nalalam na lyzeczke-sprobowalam.Nie poczulam smaku. Zadnego. Null. Zero.Zadnego smaku, zadnej nuty, zadnego zapachu. Moze mam zly dzien,. Moze tak ma byc . Nie znam sie. Zwykle kupowalam Monini lub Basso. Jestem zaciekawiona.Minelo jakies 15 min.Nadal nie czuje posmaku. Nawet woda ma smak.
Nie jest to opinia dyskredytujaca , napisalam jednoznacznie - nie znam sie na oliwach. Po prostu jestem zdzwiona .Moze tak ma byc. Juz 2rotnie dodalam ją do surowki,zjedlismy , zyjemy. Wydaje sie mniej gęsta, bardziej wodnista niz Monini classic czy Basso. Nie jest wyczuwalna w surówce co nie dla kazdego jest wadą ale dla wielu osob moze byc zaleta. Krotko mowiąc nie wiem jak ocenic zakupiona oliwe bo dopiero zaczynam przygode z oliwami. Pozdrawiam.

25 février 2026
Logo de Oliwypoludnia

Réponse de Oliwypoludnia

Dzień dobry,
dziękujemy za opinię. Bardzo zależy nam na jakości i spójności każdej partii produktu, dlatego traktujemy taki sygnał poważnie.

Na ten moment nie jesteśmy w stanie powiązać tej opinii z żadnym zamówieniem w naszym systemie (opinie od klientów zwykle trafiają do Trustpilot z linku po zakupie). Żebyśmy mogli to rzetelnie zweryfikować, prosimy o kontakt i przesłanie: numeru zamówienia, daty zakupu, miejsca zakupu (jeśli nie było to u nas bezpośrednio) oraz zdjęć produktu (etykieta, numer partii/LOT i data ważności).

Jeśli produkt faktycznie pochodzi od nas, przeprowadzimy kontrolę partii i zaproponujemy rozwiązanie (wymiana/zwrot) zgodnie z procedurą reklamacyjną.

Jeżeli nie otrzymamy żadnych danych umożliwiających weryfikację zakupu i partii produktu, nie będziemy w stanie potwierdzić, że opisana sytuacja dotyczy naszego sklepu i naszych produktów - w takiej sytuacji potraktujemy tę opinię jako nieuczciwe działanie mające na celu zdeprecjonować wysokie notowania naszego sklepu.
Prosimy o wiadomość poprzez krystian@oliwypoludnia.pl, a my wrócimy z dalszymi krokami.

Firma oferuje wspaniałe produkty

Firma oferuje wspaniałe produkty, które kupuje już od dłuższego czasu.

Realizacja zamówień z prędkością światła i obsługa klienta na najwyższym poziomie.

Dzięki, że jesteście i oby jak najdłużej :)))

15 février 2026

Dobrze opisane oliwy

Dobrze opisane oliwy. Szybka , dobrze zabezpieczona przesyłka. Oliwy które zamówiłam bardzo smaczne o odpowiedniej goryczce.

15 janvier 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

To jest po prostu bajka...

To już moje drugie zamówienie w tym sklepie i chyba znalazłam swoje miejsce. Przez pewien czas miałam oliwę od znajomego Włocha który ja sam wytwarza. Ale niestety ten kontakt się urwał i zaczęłam poszukiwania dobrej oliwy w Polsce. O doświadczeniach marketowych nie warto nawet wspominać, zdarzało się nawet wyrzucać. Potem były zakupy na allegro oliwy greckiej z małych rodzinnych olejarni, było lepiej ale dalej nie to. Dopiero tutaj, co otworzę butelkę to zachwyt nad nowym smakiem. W pierwszym zamówieniu postawiłam na delikatniejsze w smaku oliwy, naprawdę są pyszne i łagodne. W kolejnym postanowiłam spróbować tych wysokopolifenolowych, trochę bałam się goryczki, ale okazało się że to czysta bajka. Dzisiaj otworzyłam Spartę i od pierwszego maczania chleba zakochałam się w jej smaku. Cieszę się, że odkryłam ten sklep i mogę cieszyć się prawdziwymi smakami oliwy bez martwienia się czy kupiłam oliwę czy podróbkę.Dziękuję za super doznania smakowe. Super, że są ludzie tworzący takie miejsca. A, i jeszcze błyskawiczne wysyłki, nawet się nie obejrzysz i już paczka u ciebie :)

27 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo dobry kontakt z właścicielem, szybka realizacja zamówienia, znakomite oliwy.

7 janvier 2026

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus