Kompletnie nie zabezpiecza swoich klientów. Zostaliśmy oszukani przez osoby współpracujące z platforma. Przez platformę zostaliśmy okradzeni, gdyż nie ma żadnych zabezpieczeń i można wyłudzać pieniądz... Voir plus
Jedna gwiazdka to i tak za dużo. To co stało się z tym portalem jest nie do uwierzenia. Tylko wyciąganie kasy. Kiedyś fajny portal, teraz tylko schody. Darmowe ogłoszenia praktycznie nie istnieją. Na... Voir plus
i znowu... strona internetowa nie działa, nie można dodać ogłoszenia ponieważ panel ponownie się nie chce się załadować spalcie ten portal, nic tam się nie dzieje (dziwne żeby się działo jak codzien... Voir plus
Największy burdel jaki można spotkać brak możliwości konkretnego wyszukiwania przy precyzyjnym wpisie 5% to to czego szukam reszta to syf które w ogóle nie ma nic wspólnego z tym co potrzebuje wymusza... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
One of the world’s biggest free online classified! Its a unique platform for people to buy or sell items from an array of products & services like cars, electronics, real estate,jobs & more!
Coordonnées de contact
122010, Sikanderpur Ghosi, Inde
- olx.com
Wszystko znów strona OLX jest 1000lat…
Wszystko znów strona OLX jest 1000lat świetlnych za ALLEGRO
CZEMU? Ponieważ wchodzę znajduje interesujący mnie produkt i od razu chcę go kupić, a tu co OLX rzuca kłody pod nogi ponieważ żadnych danych do przelewu i zapłaty za wybrany produkt żadnego BLIK-a nic. Jeden wielki szit.........
A na allegro także sprzedają rzeczy nowe ale i używane i tam nigdy nie miałem takich banalnych problemów.
Sorry ale nie polecam namawiam do bojkotu.
Olx to najwiekszy scam
Olx to najwieksze dziadostwo jakie kiedykolwiek powstalo, wlasnie jestem 500 w plecy bo produkt wyslany a konto ma perm bana bo „doszlo do oszustwa” szkoda ze kupujacy nawet jeszcze nie zdazyl odebrac produktu. A support jak zwykle nie oddycha. Panie i Panowie banuja za legalne transakcje z przesylka olx a kradzieze uchodza wszystkim na sucho ;)
Wstawiłem ogłoszenie na olx samochodu
Wstawiłem ogłoszenie na olx samochodu. Po trzech dniach anulowali ogłoszenie twierdząc że naruszyłem regulamin. Do dzis nie odzyskałem pienidzy za anulowane ogloszenie i jeszce zaczęli mnie straszyć że zamkną mi konto bo bo podchodzę pog handlarza a nie sprzedające prywatnie. Sam zamknąłem konto i nie chce mieć nic z nimi do czynienia. Nie polecam.
Wiele razy zdarzało mi się wystawiać…
Wiele razy zdarzało mi się wystawiać tam drogie maszyny. Raz miałem sytuację zablokowania przez moderatora ogłoszenia, bez podania przyczyny. Ogłoszenie nie łamało regulaminu i w poprzednich miesiącach było wystawiane bez problemu. Do dnia dzijszego sytuacja się nie rozwiązała, a ja straciłem pieniądze za ogłoszenie, które nie było tanie.
olx zeszło na psy tak samo jak allegro
olx zeszło na psy tak samo jak allegro, zrobili sobie maszynke do zarabiania kasy, to kpina żeby w wiekszosci ogłoszen pobierac kase za ogłoszenia i to nie małą , mam nadzieje że kiedyś padnie ta platforma razem z allegro
OLX to szajs
OLX to szajs
wszyscy co prowadzą firmy już na facebuku się spikneli i będą robić pozew Za bez prawdy wystawianie ocen których w ogóle nie kontrolują i firmy na tym tracą już ktoś się tam wkurzył zrobił post już kilkaset osób będzie robiło pozew OLX wspiera całkowicie oszustów i złodziei Brawo dla firm które się zjednoczyły
Po dodaniu ogłoszenia i zapłaceniu 127…
Po dodaniu ogłoszenia i zapłaceniu 127 zł, zmieniłem treść ogłoszenia. ogłoszenie zostało usunięte przez administratora w ciągu 30min z brakiem mozliwości przywrócenia/edycji/zminy treści, wpłacone środki przepadły...brak słów.
Zgłosiłem do olx skargę na oszusta…
Zgłosiłem do olx skargę na oszusta sprzedawcę, zero odzewu, kontakt przez sztucznego konsultanta bez rezultatu. Napisali mi że to ja jestem oszustem i prowadzę podejrzane działania na koncie. Rzekomo zwrócili mi pieniądze za wadliwy produkt, co nie jest zgodne z prawdą. Dziwne bo do tej pory tylko kupowałem produkty. Nie jestem sprzedawcą. Próba założenia nowego konta przez nowe konto Google na Olx kończy się porażką przez rzekome podejrzane działania (na moim nie założonym jeszcze koncie). Prawdopodobnie mają dostęp do numeru IP urządzenia. Ciekawe co jeszcze wiedzą o ludziach przez tą aplikację?!
OLX przestał być skutecznym kanałem…
OLX przestał być skutecznym kanałem zarówno w sprzedaży jak i w wynajmie. Zapłaciłam ponad 200 zł za promowane ogłoszenie i mam 38 wyświetleń w 3 dni, kiedyś wyświetlenia tego samego mieszkania było w setkach. Widzę, że ludzie odchodzą od OLX i chyba słusznie bo to co zrobili z cenami to jest nie ludzkie. Ostatni raz umieściłam ogłoszenie bo OLX już nie jest skuteczne.
Platforma oszustow ..pod każdym…
Platforma oszustow ..pod każdym względem nie ma weryfikacji ogłoszeń.. omijać szerokim łukiem jeśli chodzi o rynek pracy..ciężko w dzisiejszych czasach sprawdzic nr nip firmy ..wrzucają jak leci..to powinno już dawno być karane..
BOJKOT TEGO DZIADOWSKIEGO PORTALU
BOJKOT TEGO DZIADOWSKIEGO PORTALU, NIECH ZBANKRUTUJĄ, OLX NIE JEST POLSKIE. CENY Z KOSMOSU, SPRZEDAŻ PRAKTYCZNIE ŻADNA. OLX TO SYF. KIEDYŚ BYŁO OK ALE JUŻ NIEJEST.
OGŁOSZENIE MA ZERO ODSŁON A ONI PRZYPINAJĄ BANER "OGŁOSZENUE MA POTENCJAŁ"
OSTANIO SPRZEDAŻ SPADŁA PRAWIE DO ZERA ALE CZYWIŚCIE CENY OGŁOSZEŃ SĄ NADAL "KOSMICZNE".
Włamał mi się ktoś na konto na olx i…
Włamał mi się ktoś na konto na olx i rozsyłał wiadomości jak to zobaczyłam to pozmieniałam hasła pomimo to olx i tak zablokował mi konto choć twierdzili że odblokują i odblokowali po czym znów zablokowali, miałam u nich ogłoszone mieszkanie na sprzedaż straciłam wszystkie informacje od potencjalnych klientów a ogłoszenie u nich kosztuje nie małe pieniądze na szczęście rośnie już konkurencja.
Oszustwo
Mam dziwne wrażenie że UOKiK kryje tą firmę. Ciężko zgłosić nadużycie że strony tego portalu. Jak podać adres sprzedawcy skoro mam tylko jego nazwę Lech Waszak ( Kutno - Łódzkie ) bo z innego" Lech ( berkel27) " na której są te same zdjęcia co z aukcji Olx to raczej nie można?
Błędna funkcja negocjacji ceny
OLX wprowadził Błędnie do wszystkich ogłoszeń przycisk NEGOCJUJ CENĘ - nawet do takich w których cena NIE jest do negocjacji - co wprowadza w błąd kupujących i jest Bezprawne wobec sprzedających. Przycisk Negocjuj cenę powinien być widoczny Jedynie w ogłoszeniach , w których sprzedający - przy wystawianiu ogłoszenia - wybrał opcję ceny do negocjacji.
Całkiem lubię OLX
Całkiem lubię OLX, może dlatego, że jeszcze ani razu mnie nie oszukano, widocznie mam jakieś szczęście. Minusem jest dla mnie, że na niektóre kategorie jest limit ogłoszeń. Możesz mieć milion ogłoszeń z ciuchami za darmo, ale spróbuj tylko wystawić pięć świeczek, to już od trzeciej musisz płacić haracz za wystawienie ogłoszenia. Jest to słabe według mnie. I wiem, że to nie wina OLX, ale wspomnę i tak: ruch jest słaby. Wystawiam przedmioty na OLX i o konkurencji na V i na V sprzedaje się wszystko dużo szybciej. Ludzie mało kupują przez OLX. Może jakby wysyłka była tańsza...?
Tylko się podpisać pod negatywnymi…
Tylko się podpisać pod negatywnymi opiniami.Dwa razy wystawilem i oplacilem i zamiast napisać co w ogloszeniu nie jest tak oferta została usunięta i pieniądze przepadly.Jak to nazwać ?.....? Czuję się oszukany jak przedszkolak.Omijać szerokim lukiem.
Najgorsza platforma.
Wiadomości docierają z miesięcznym opóżnieniem. Nie można w ustawieniach wybrać tylko rzeczy używanych. Niektóre wiadomości w ogóle nie docierają. Ogólnie porażka.
Olx to złodzieje!!
Olx to złodzieje!!! Wstrzymują ogłoszenia!!! Brak normalnego kontaktu!!! Mam nadzieje ze portal Autoplac rozwinie się i zmiecie tych oszustów z rynku!!! Zapraszam wszystkich na Autoplac
Kicha
Kicha. Nikt prawie nic nie kupuje, pełno jakichś świrów i ruskich oszustów, wysokie opłaty serwisowe i bzdurne limity na ogłoszenia.
Tragedia!!!
Tragedia!!!! Przez 3 lata korzystania z ich usług ciągle jakieś problemy. Najlepsze jest to że przydzielają jakiegoś opiekuna który albo nic nie wie, albo niewie nic :)
En savoir plus sur les différents types d'avis.