OM-SE is one skincare company that truly knows what it means to develop incredible skincare products but takes it to the next level with the most amazing customer service I have experienced in a L... Voir plus
lLätt att använda,lite osäker på resultatet då jag har en väldigt besvärlig hy.
Jag har provat det mesta gällande hudvård, men sedan starten så är Om-Se något som alltid måste finnas i mitt badrumsskåp. Jag älskar enkelheten i att endast ha tre produkter. Men det går även bes att... Voir plus
Jag måste säga att jag älskar OM-SE! Har inte använt hudvårdsprodukter regelbundet men har väldigt torr hy på vintern och kände att jag ville testa era produkter! Köpte först ett provkitt och kände... Voir plus
OM-SE believe in a personalisable and simplified skincare routine. The gender-neutral and multifunctional products emphasise quality above quantity, using 100% organic plant-based naturally active ingredients, each selected for its performance. Made freshly in Sweden in limited volumes, OM-SE minimises overproduction and ensures maximum product potency. Taking simplicity one step further, they offer a non-binding subscription service to never run out of your everyday skincare essentials.
Stockholm, Suède
- hello@om-se.com
- om-se.com
Rutinen är enkel
Rutinen är enkel, rengöringsoljan tar bort mascara och övrigt smink lätt och smidigt. Misten är skön och oljan gör huden mjuk. Jag kan få utslag när jag byter produkter i ansiktet men allt går bra sen jag bytte till OM-SE.
Dessa oljor var de mest fantastiska jag…
Dessa oljor var de mest fantastiska jag använt. Helt underbara. Sedan snabb och enkel beställning.
Vackra produkter som rengör
Vackra produkter som rengör, vårdar och boostar huden. Helt rätt i tiden med ekologiska veganska hudvårdsprodukter.
Beroendeframkallande produkter
Beroendeframkallande produkter! Snabb service och superfina förpackningar. Jag har äntligen hittat rätt när det kommer till min hudvård.
Very good products
Very good products! I highly recommend them! I have never spent that much time on skin care but trying out the OM-SE products have made me establish a daily routine that I enjoy and appreciate! Thanks for all your effort and hard work creating OM-SE!
Förpackningarna har en lyxig känsla och…
Förpackningarna har en lyxig känsla och är fina att ha framme. Leveransen känns personlig med ett fint brev. Prisvärda produkter som är dryga.
Mycket bra
Riktigt bra! Provat balancing oil samt rengöringsoljan och misten. Mycket nöjd!
Naturligt ren och mjuk känsla
En behaglig och naturlig hudvårdsrutin som jag kommer fortsätta med. Äntligen mjuk, återfuktad hud som blivit klarare. Gillar verkligen!
Otroliga produkter
Otroliga produkter! Fantastiska förpackningar. Lyxigt och det bästa jag någonsin använt!
Jättenöjd med oljan..
Jättenöjd med balancing oljan... kommer köpa fler produkter ! Kvalité! <3
lLätt att använda,lite osäker på…
lLätt att använda,lite osäker på resultatet då jag har en väldigt besvärlig hy.

Réponse de OM-SE
Känns så himla bra,när folk säger att…
Känns så himla bra,när folk säger att man har så fin ung hud efter jag har använt eran produkter. Kan bara rekommendera deras produkter som fungerar perfekt 👌 sen är kundbemötande fantastiskt bra 👍
Otroligt härliga produkter
Otroligt härliga produkter som har fått min hy att må så bra!! Det är alltid otroligt snabb leverans, blir alltid lika chockad över hur snabb de är! Snabba på att svara på frågor och samt fin hemsida!
Rengöringsolja
Behöver numera ingen dubbelrengöring - denna rengöringsolja lämnar huden totalt ren och mjuk - inte stram alls! Kan bara rekommendera!
Fantastiska produkter!
Känns bra att använda rena, ekologiska och vårdande produkter på huden som tillverkas småskaligt. Kitet jag beställde kom med en handskriven lapp och alla produkterna var fint paketerade. Produkterna doftar naturligt och underbart och har funkat superbra för min hormonella acne/yttorra hy som bara efter två veckor blivit mycket klarare och lugnare. Trodde det skulle vara jobbigt att gå från "vanliga produkter" och börja använda oljor både till tvätt och som återfuktare men det har inte varit några problem. Oljan sjunker snabbt in i huden och det går bra att använda make-up på efteråt. Älskar allt och kommer definitivt köpa dessa produkter igen!
Underbara produkter
Underbara produkter! De är milda, djuprengörande och otroligt bra! Min hy älskar dem😊
Personlig service och snabb leverans
Personlig service och snabb leverans
Har inte hunnit använda produkterna så länge men de känns sköna på huden och användningen är enkel. Den personliga servicen och snabba leveransen får 5 stjärnor :-)
Jag njuter varje gång jag använder…
Jag njuter varje gång jag använder produkten. Kan ingenting om hudvård, men ansiktsoljan känns välgörande för min hud. Även rengöringen. Jag kommer aldrig byta!
En savoir plus sur les différents types d'avis.