Vandaag de sambalmayo geprobeerd bij draadjesvlees, wat ontzettend lekker, dit is echt een blijvertje. We gaan het ook proberen bij de BBQ, dat moet een succes worden. Lekker pittig, maar nog steeds e... Voir plus
Lisez les avis des autres
2 potjes sambal besteld, de normale en de ui/knoflook. Bij de bezorging bleek 1 potje niet helemaal lekker icht te zitten of kapot te zijn waardoor hij is gaan lekker. Zonder moeite een nieuwe gekre... Voir plus
Overheerlijke producten. De smaken sambal, goed. Niet te overheersend in de gerechten. De mayonaise, goed. Ook al zijn thuis de meningen verschillend, ik vind de mayonaise heerlijk, mijn kinderen te f... Voir plus
4 sterren, omdat ik alleen de saté aan het proeven ben. Deze is goed, licht pikant. Ik ben verschillende manieren aan het proberen om deze te gebruiken. Ik verwacht om in de toekomst 5 sterren te geve... Voir plus
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Les gens ont aussi consulté
Heerlijke producten
Heerlijke producten
..ga zo door..
Erg fijne service
Terima Kasih
Upgrading your meals
You may find oma’s sambal expensive but it tastes wonderful compared to the traditional brands. It is worth every cent, specially the sambal with onion and garlic. You have to taste it yourself.
De sambal met look en ui was uitgelopen…
De sambal met look en ui was uitgelopen in de verpakking.
Smaak 10/10.
De sambal mayo is al bijna op en is nog maar net binnen en onze sauzen zijn extra lekker mer de sambal kn!
Beste sambal ooit geproefd
Oma sambal mayo, zeer verrassende smaakbeleving, heerlijk romig en lichtwarme pit. De sambal original is pittig en warm, maar de pit overheerst niet. De knoflook ui variant is heel erg toegankelijk en zelfs licht zoet. Kortom een knallende smaakbeleving. Wij vinden het de beste sambal die we ooit hebben geproefd. Dylan, bedankt voor deze kennismaking met Oma Sambal
Onverwachte,blozende zachtheid.
Na aanbeveling van een vriend heb ik omasambal opgezocht.
Transparant,duidelijk en het bestellen ging goed.Snelle bezorging en meteen proeven natuurlijk!
Beide heerlijk! De mayo verrassend "zacht".
Fijn! En fijn om door te geven,om anderen te laten proeven.
Bedankt lieve mensen voor eens "iets anders dan ooit bedacht".
Lieve groeten van Joke Sijm.
Sambal is perfect van smaak en…
Sambal is perfect van smaak en structuur ik gebruik het thuis en op mijn werk om te marineren top product!
Wat smaakbommetjes
Wat smaakbommetjes! Oma Sambal levert snel, de kwaliteit is super en alles smaakt alsof het met liefde is gemaakt. Voor iedereen die van pit houdt: aanrader!
Heerlijke sambal en mayo
Heerlijke sambal en mayo. Heel snel en vakkundig geleverd. Er ging iets bij bestellen niet helemaal goed maar werd door “Oma” binnen 24 uur opgelost.
Hele goede en lekkere sambal om maar…
Hele goede en lekkere sambal om maar niet te zeggen is de mayonaise met sambal ook zo vreselijk lekker die was zo op ga snel weer bestellen
Geweldig jullie sambal
Geweldig jullie sambal. Echt lekker!
Jullie Sambal mayonaise hebben we nog niet geproefd maar dat gaat zeker gauw gebeuren.
Dus als alles op is weten we jullie te vinden!!
🌶️
Prima product
Snelle levering, prima smaak en achteraf nog een mailtje met nog wat aanbevelingen van het gebruik van de sambals
Bestelling van 14-1 nooit ontvangen
Op 14 januari een bestelling geplaatst. Tot op heden, ondanks diverse toezeggingen van Dylan, niets mogen ontvangen. Ze waren wel heel snel met het vragen om een review, zelfs nog voordat ik iets heb ontvangen. Top marketing, maar slechte service als je het mij vraagt.
Héérlijke sambal en een heel leuk…
Héérlijke sambal en een heel leuk schort, snel geleverd
Lekkere sambal vind de mayosambal…
Lekkere sambal vind de mayosambal minder maar ja dat kan gebeuren verder ben ik wel tevreden
Deze Sambal is de beste van alle 😋
Deze Sambal is de beste van alle .
Niet te mild niet te heet precies zoals het moet zijn .
Heerlijke sambal en mayo
Heerlijke sambal en mayo: een absolute aanrader! Razendsnelle levering in veilige verpakking. Prima.
Omasambal is lekker pittig snel en goed…
Omasambal is lekker pittig snel en goed verpakt de sambal mayonaise is ook zeer lekker beide producten zijn zeker aan te bevelen.
En savoir plus sur les différents types d'avis.