Ik had deurrubbers besteld voor mijn vriezer. Paste wel, maar loste mijn probleem niet op. Vriezer bleek ander probleem te hebben. Zonder problemen het rubber kunnen retourneren dankzij behulpzame... Voir plus

Ik heb hier al eerder een onderdeel besteld en kreeg heel snel een reactie ( van Gijs) dat het onderdeel was gevonden. Er wordt steeds een mail verzonden over de verwachte levering en het onderdeel we... Voir plus

snelle en correcte informatie over het gevraagde onderdeel spijtig geneoeg was het door ons gevraagde onderdeel niet (meer) beschikbaar maar we werden daar efficient en snel van op de hoogte gebrach... Voir plus

Al een paar keer onderdelen besteld. En ook al een keer hebben ze onderdelen uitgezocht die niet op de side te vinden waren. Ook kontoleren ze of je het goede onderdeel heb. Helemaal top

4,6

N'a pas répondu aux avis négatifs

4,6

32 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Fijne klantenservice

Jammer genoeg was het onderdeel niet op voorraad en is er wel naar alternatief gezocht. Heb alsnog een fijne klantenservice ervaren! Dank je wel aan Gijs.

18 juin 2026

Geweldige service

Deze mensen denken mee, helpen supersnel en zijn zeer vriendelijk.

Geweldig, ik zou ze zelf meteen inhuren als medewerkers.

17 juin 2026

Top Service!

Top Service! Twee producten besteld waarvan één niet paste. Samen naar het probleem gezocht en een nieuwe toegestuurd gekregen. Foutieve product gratis retour.

Zeker een aanrader!

10 juin 2026

Goede communicatie

Goede communicatie, responsief.
Nog niets besteld. Hetzelfde onderdeel bleek op DirectRepair ca.45€ goedkoper...

Webshop krijgt op andere site uitmuntede score: trstd.com

10 janvier 2026

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site. Zocht voor twintig jaar oud Braun scheerapparaat een nieuw scheerblad en kop. Na een foto van het apparaat te hebben opgestuurd, bleken er nog onderdelen te koop. Twee dagen later draait de oldtimer weer als een zonnetje. Goede klantenservice!

15 octobre 2025

Topservice

Duidelijke website om onderdelen te zoeken.
Van het gezochte onderdeel waren meerdere varianten beschikbaar (origineel, voordelig en budget)
Snelle levering en goede klantenservice

31 juillet 2025

Top top top

Top top top! Nadat ik een koelmat in het flessenvak van de koelkast had gepropt zei die krak. Hier een nieuwe gevonden die een dag later al werd bezorgd en zelfs beter is dan het origineel. Het merk is nog steeds Bosch dus geen kopie.

10 juillet 2025

vlot en helder

In de middag onderdeel voor fornuis besteld. Volgende ochtend al geleverd! Originele onderdeel was pakweg 30% voordeliger dan fabrikant Smeg. Heldere informatie over het bestelproces en verzending

25 novembre 2021