Jeg havde købt nogle produkter, men ville returnere dem - jeg kunne ikke finde nogle mail med mit ordrenummer, og der står derfor, at hvis man mangler ordrenummer for at returnere, så skal man kontakt... Voir plus

Fint udvalg og hurtig levering. Sendte en vare retur - kun prøvet på, ingen parfume, røg, osv. - men skulle stadig betale 49 kr. i returafgift. Kan på ingen måde forstå hvorfor. Derfor kommer jeg nok... Voir plus

1. Magasin de vêtements de sport

Écrit par l'entreprise

Onemorerep.dk er en af Danmarks førende netbutikker indenfor fitness og mode. Vi inspirerer med mærker fra hele verden med gode priser og hurtig levering. Hos os finder du alt fra store, kendte mærker til unikke mærker som Alera. Nogle af vores andre mærker er Better Bodies, Hummel, Famme, Gavelo, Nebbia, Embrace Jeans og Rapid Wear. Vi tilbyder et stort udvalg af træningstights, leggings jeans og meget mere.

2,7

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Onemorerep er nok en af de bedste…

Onemorerep er nok en af de bedste mærker jeg har benyttet mig af i den tid jeg har trænet i!! Her for nyligt købte jeg et par grønne Waves Seamless Scrunch Tights, og kan med det samme sige at jeg er helt og aldeles forelsket. Ikke nok med at den giver ekstra fylde, den er også med til at føle sig komfortabel og tilpas. Disse kan varmt anbefales👑

13 mars 2023

Jeg har købt en gave til min kæreste på…

Jeg har købt en gave til min kæreste på jeres hjemmeside. Levering 1-3 hverdage. Der er gået 4 hverdage nu og på postnord appen kan jeg se de først bliver leveret om 4 dage.. regner da med, at når man betaler ekstra for at få hurtigere fragt, at det så også går hurtigere..

19 février 2023

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Jeg havde købt et par thighs, som var for små, men returretten var overskredet, da jeg opdagede det. Jeg skrev en mail og fik lov til at returnere varen alligevel og indenfor 14 dage har jeg fået mine penge retur. Fantastisk oplevelse!

31 décembre 2022

JEG VIL GERNE HAVE MINE PENGE TILBAGE

JEG VIL GERNE HAVE MINE PENGE TILBAGE!

Køber et par tights, som er defekt ved modtagelse. De sender et nyt par + jeg gerne vil købe et mere par oveni.

Efter laaaang tids levering modtager jeg begge par, som jeg sender retur.

Nu vil jeg simpelthen ikke vente mere. Det har taget 2 mdr nu!!!!!! Og i svarer ikke når jeg skriver!

14 décembre 2022

Svindel

Jeg bestilte en pakke tilbage i november. Jeg havde en korrespondence med dem, idet jeg først troede at betalingen ikke var gået igang. Her var de lynhurtige til at svare tilbage. Som ugerne er gået, har jeg endnu ikke modtaget min pakke. Intet hørt. Forsøgt at kontakte flere gange. Pengene er for længst trukket.
Hold jer langt væk fra denne virksomhed.

7 décembre 2022

God og hurtig service!

Jeg fik et par trænings tights hjem med et mærke i svarende til den størrelse jeg havde bestilt, men en forkert størrelse i selve bukserne. Jeg skrev til kundeservice og fik svar kort tid efter, hvor de beklagede og at jeg selvfølgelig bare skulle sende fem retur og så ville de sende de rigtige. Allerede dagen efter jeg havde sendt pakken retur, fik jeg en mail om at de havde sendt et par nye tights til mig. De kom hjem idag, og alt er som det skal være!
Så alt i alt en god oplevelse herfra 😊

30 novembre 2021

SÅ utilfreds og ikke til at komme i kontakt med

Normalt har jeg ALTID været tilfreds med onemorerep. Men jeg står i den situation at jeg tilbage i start oktober har byttet rundt på to returlabels - dermed har jeg ingenting hørt fra onemorerep, før at jeg selv opdager det over en måned efter. De er selvfølgelig ikke til at komme i kontakt med og har skrevet til dem mange gange!
Ved godt det er min egen skyld, at jeg har byttet rundt. Men så dårlig service at de ikke kontakter mig og sikkert bare har beholdt mine varer….

15 novembre 2021

Fantastisk kvalitet

Fantastisk kvalitet, service og produkter. Det er dyrt, men det er kvalitet også.
Super hurtig levering.
Er uforstående overfor de negative anmeldelser

21 juillet 2021

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Hurtig levering, og da jeg skulle ombytte et par tights, var kundeservice bare vildt hurtige og super serviceorienteret. Tak til Johan ☀️

27 mai 2021

Fantastisk service

Fantastisk service

Jeg har haft en mega god oplevelse med køb fra onemorerep.dk

Jeg bestilte et par tights, på tilbud, der efter en træning eller to, blev underligt “nusset” i stoffet - så jeg skrev til dem på mail, og spurgte om det var normalt.

Jeg fik svar efter et par dage. De kunne godt se, at de så “nusset” ud på billedet. Så jeg kunne bare vælge et par andre. Selvom der ikke var tilbud mere, fik jeg lov til at vælge et andet par (anden mærke og model). Vi snakkede lidt om størrelser, og jeg synes, at jeg fik en rigtig god vejledning. Det var Thomas, jeg havde korrespondancen med.

Tak for fantastisk service Thomas 🤩

Jeg vil meget gerne anbefale one more rep - det er bestemt ikke sidste gang, at jeg bestiller mit træningstøj hos dem!

8 mars 2021

Ingen problemer!

Købte et par trænings tights, som kom et par dage efter bestilling. De viste sig dog at være for små, og jeg sendte dem derfor tilbage igen. Et par dage efter modtog jeg tilbagebetaling. Absolut ingen problemer!

27 novembre 2020

"Bare sy knappen på igen. "

Det er dog den ringeste service jeg har oplevet online før. Jeg købte 29/11-19 et par nye bukser som normalt koster 900 kr. Jeg har brugt dem få gange, da jeg ville passe på dem. Jeg er studerende og det var derfor MANGE penge for mig at købe trods der var procenter på.
For over en uge siden røg knappen af. De 2 andre knapper er også ved at falde af. Jeg kontakter "Service" og de siger at "Jeg kan da bare sy knappen på, det tager jo kort tid at gøre"..

Er par dyre bukser og så skal man "bare sy knappen på".. Det er da godt nok ringe service! Det mindste de kunne gøre var at sende et nyt par, da knapperne tydeligvis ikke er syet ordentligt på, eller give procenter på et andet køb. Men det eneste jeg fik var et flabet svar. Anbefaler ikke dette sted.Jeg anbefaler istedet SHAPEIT. DK

14 octobre 2020

Anbefales ikke

Jeg kan ikke anbefale andre at handle på denne side.

Jeg købte to sportsbh'er d. 22. sep. 2020. Her er en kort opremsning af min oplevelse:
1) Melding om betalingsfejl ved bestilling - jeg kontakter kundeservice, som siger alt er i orden. Underligt jeg så fik en fejlmelding! Virker ikke særlig trygt.
2) Svært at vælge anden leveringsadresse end fakturaadresse ved køb via smartphone - resulterer i at jeg må køre tværs gennem Jylland for hente min pakke. Den valgte selv hvilken GLS pakkeshop det skulle sendes til.
3) Der sendes forkert vare, som jeg returnerer straks - kontakter inden da kundeservice og adviserer dem.
4) Ved modtagelse af rigtig vare er der ingen returseddel og fragtlabel med - så jeg må igen kontakte kundeservice!
5) For at finde faktura og se min ordrebekræftelse skal man logge ind på deres hjemmeside. Jeg har aldrig oprettet et login, og står derfor uden faktura og ordrebekræftelse.

Desuden er kundeservice svensk. Servicen har egentlig været fin nok, men jeg oplever sjældent at bruge SÅ meget tid når jeg handler noget på nettet. Så jeg kan ikke anbefale andre at handle her.

Ordre ID: ZABTPGPQB

11 octobre 2020