de schriftelijke uitleg was duidelijk al stonden er paar taalfouten maar ik snapte het prima
Lisez les avis des autres
Het team kwam snel om het wespennest te verwijderen. Werd een paar uurtjes na me aanvraag al gebeld. Ze waren professionel en zeer vriendelijk, top ervaring!!
Geweldig team, naast het bestrijden van ongedierte heb ik er ook gratis advies bijgekregen hoe ik dit in de toekomst kan voorkomen.
Top bedrijf. Werd kort na mijn aanvraag opgebeld wanneer ze konden komen. Ben blij dat we van al dat ongedierteverlost zijn.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Welkom bij Ongediertebestrijding Groningen, uw betrouwbare partner in het effectief bestrijden van ongedierte in de regio Groningen. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van experts, bieden wij op maat gemaakte oplossingen om uw huis of bedrijfspand vrij te houden van ongewenste indringers. Wij begrijpen dat ongedierte niet alleen een gezondheidsrisico vormt, maar ook aanzienlijke schade kan veroorzaken aan eigendommen en voorwerpen. Onze diensten omvatten de bestrijding van een breed scala aan plagen, waaronder ratten, muizen, kakkerlakken, wespen, bedwantsen en meer. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en milieuvriendelijke methoden om ervoor te zorgen dat het probleem grondig wordt aangepakt zonder onnodige schade aan het milieu. Bij Ongediertebestrijding Groningen staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden snelle respons, discreet handelen en langdurige oplossingen om ervoor te zorgen dat uw ongedierteprobleem snel en efficiënt wordt opgelost. Of u nu te maken heeft met een eenmalige uitbraak of op zoek bent naar preventieve maatregelen, ons team staat klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis inspectie en ontdek waarom zoveel klanten in Groningen ons vertrouwen voor hun ongediertebestrijding. Uw veiligheid en gemoedsrust zijn onze prioriteit!
Coordonnées de contact
Flight Forum 40, 5657 DB, Eindhoven, Noord Brabant, Pays-Bas
- +31403690713
- contact@ongediertebestrijdingeindhoven.com
- ongediertebestrijdingeindhoven.com
N'a pas répondu aux avis négatifs
in de keuken alles leeg gehaald en goed…
in de keuken alles leeg gehaald en goed afgedicht
De Schriftelijke Uitleg Was
De specialist gaf duidelijke informatie…
De specialist gaf duidelijke informatie over de verwachte duur van de vehandeling
Hij legde uit waar de zilvervisjes zich…
Hij legde uit waar de zilvervisjes zich verschuilde en pakte dat probleem aan.
ze luisterde geduldig ook toen ik…
ze luisterde geduldig ook toen ik afdwaalde met verhalen
3x no show
bij de eerste afspraak belden ze om te zeggen dat hun auto kapot was, dus maakten we een tweede afspraak, waar ze niet kwamen opdagen en de telefoon uit hadden staan. Dus maakte ik een DERDE afspraak en terwijl ze hier zouden moeten zijn, bellen ze om te zeggen dat ze het materiaal niet hebben. Deze mensen zijn gewoon ongeacht de tijd van mensen.
He Vroeg In De
he vroeg in de bijkeuken of ik t prettig vond als ze 1 keer per jaar alles nalopen beetje krom maar slim idee
Goede uitleg gekregen over natuurlijke…
Goede uitleg gekregen over natuurlijke middelen voor de tuin
meubels teruggezet na behandeling super…
meubels teruggezet na behandeling super service van ze
geen verborgen kosten alles stond…
geen verborgen kosten alles stond overzichtelijk op de factuur
Heel Geschikt En Aan Te Raden Voor Wie Pestproblemen Heeft
Heel geschikt en aan te raden voor wie pestproblemen heeft.
zelfs de kleine plaagsoorten uit de…
zelfs de kleine plaagsoorten uit de buurt kenden ze en ze pakten die meteen aan
ze vonden sporen op zolder en…
ze vonden sporen op zolder en controleerde meteen ook het dak en de pijp
vorige week langsgeweest
vorige week langsgeweest, meteen advies gegeven over hygiene en wat we fout deden
vorige maand in de schuur last van…
vorige maand in de schuur last van zilvervisjes, ze vonden waar het vandaan kwam zonder extreme middelen te gebruiken
We Hadden Zorgen Om De Moestuin Maar
we hadden zorgen om de moestuin maar hij gebruikte een veilige aanpak, niks beschadigd en de beestjes zijn weg
nooit gedacht dat ik papiervisjes zou…
nooit gedacht dat ik papiervisjes zou hebben onder het
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.