1. Agence de consultants commerciaux et informatiques
  2. Service de réparation d'ordinateurs
  3. Assistance et services informatiques
  4. Service de réparation d'imprimantes

Écrit par l'entreprise

Onitio er en nyligt etableret it-koncern, som er resultatet af en fusion mellem InfoCare-koncernen og de tidligere Visma-virksomheder; Exso AS, Value Retail Consulting AS og EssCom AB. Onitio Group er ejet af det norske investeringsselskab Aars. Onitio er nu førende i Norden inden for virksomhedens forskellige forretningsområder som har til formål at fortsætte med at vokse sammen med sine partnere og kunder. I august 2023 har virksomheden mere end 1.500 ansatte med en forventet omsætning på tæt på 2 milliarder NOK i 2023. Hos Onitio er vi på forkant med it-tjenester og tilbyder et bredt spektrum af ekspertise: Onitio Technology Services skal levere installation, support og vedligeholdelse af IT- og tech-udstyr i hele Norden. Onitio Workforce Services and Consulting vil levere ressourcer og omfattende personaleløsninger inden for IT, både gennem on-site ressourcer og fjernsupport. Onitio Solutions vil levere løsninger inden for detailhandel og tilstødende sektorer. Konsulentydelser med banebrydende ekspertise inden for detailhandel og IT vil blive leveret gennem Value Retail Consulting.

3,0

Moyen

TrustScore 3 sur 5

4 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

3,0

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Bad service quality

Poor communication, quite unprofessional/unpleasant and sometimes even mad mobile technicians. Repairs are handled in “as soon as it works - I don’t care” way.
Can’t recommend this company.

17 décembre 2025

Réponse de Onitio Danmark A/S

Hi Paul, thank you for your criticism that we take very seriously. Since I can see that you are writing from Sweden, I will convey your comments to my Swedish colleagues, since this Trustpilot Page are for the Danish organization.
Furthermore, if you have been met with an attitude as you have described, I would like to urge you to send an email directly to Onitio with more details. Since, this does not sound like proper behavior from our side.
Sincerely, Onitio Danmark A/S

Uprofessionelt og dårlig service

Først teknikker de sender, har ikke mulighed for at overholde den aftale der var blevet lavet, så de måtte lave en ny aftale.

Da han så kommer, kan han ikke lave fejlen og må ha en ny tid.

Næste besøg, flere dage efter, kommer så samme teknikker. Han kan stadig ikke lave fejlen. Efter dette besøg, ringes jeg op af Lenovo, som siger at Onitio, mener maskinen skal på værksted, da de ikke kan lave computeren on site. Jeg får efter noget besvær overtalt Lenovo om at sende en teknikker igen.

Igen efter nogle dage, får jeg besøg af teknikker. Denne gang er det en ny teknikker. Han skiller computeren fra hinanden, og finder fejlen. Fejlen er et stykke plastik der er knækket af knappen til en web cam knap, jeg har fra dag et af fortalt om den løse knap.
Han har ikke dele til at reparer fejlen, da han var informeret om at fejlen var en anden.
Så tre gange sender Onitio teknikker ud på adressen, før de beslutter sig for at lokalisere fejlen, og det er på trods af jeg fortælle dem hvad fejlen er.

Så nu venter jeg på besøg nummer fire.

Dette besøg vælger Onitio så at fortælle mig om klokken 7 om morgenen på mail. De informere om at jeg før besøg mellem 8 og 16 samme dag.
Jeg har selvfølgelig ikke mulighed for at ligge min dag helt om klokken 7 om morgenen. Derfor skriver jeg til dem om nyt tidspunkt, og giver udtryk for at det er dårlig stil at skrive på det tidspunkt.

Klokken ca. 7:15, bliver jeg så ringet op af en medarbejder. Som lige vil informere om at det ikke er dårlig stil. Jeg giver udtryk for jeg mener det er ekstrem dårlig service, især at ringe op på det tidspunkt. Medarbejderen bliver sur, og beskylder mig for dårlig service. Jeg siger til ham at jeg er en utilfreds kunde, og derfor ikke den part der skal yde service. “Det kan man godt høre” sige medarbejder flabet, det er tydeligt at han har behov for at diskutere. Jeg beder om medarbejderens navn, som han også oplyste ved starten af samtalen. Nu, vor jeg vil klage, vil han sjovt nok ikke give sit navn, og vælger at smække på i stedet for.

Dybt dybt uprofessionelt! Et par dage efter skriver Lenovo at sagen er blevet flyttet fra Onitio til IBM.

Så vi er gået fra, at Onitio endelig havde fundet fejlen, og at de har delene og fortæller at en teknikker er på vej, til at de nu ikke kan lave fejlen og opgiver. Tænker den uprofessionelle sure medarbejder har noget at gøre med dette.

23 janvier 2025

Hurtige svartider og ansvarsbevidste teknikere

Vi har fået flere bærbare repareret af Onitio igennem HP. Det går altid hurtigt og godt.
Jeg ville skrive denne anmeldelse pga. den seneste reparation vi fik lavet. Teknikeren udskiftede et defekt webcam, men kom til at ødelægge skærmen. Han var nød til at bruge en varmepistol for løsne limen bag skærmen og det kunne skærmen ikke klare.
Det er også åndsvagt at elektronik skal limes sammen.
Men, han sørgede selv for at skaffe en ny skærm og kom tilbage dagen efter for at skifte skærmen ud.
Det sætter vi sku virkeligt pris på. Vi føler os godt dækket af Onitio.

14 août 2024

Réponse de Onitio Danmark A/S

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Selv den bedste kan jo lave fejl - men vi forsøger altid, som du selv har oplevet, at rette op på den, til mindst gene for kunden :)

Service skal virkelig oppes

Da HP har valgt at bruge Onitio som partner er det dem som kommer ud når vi fejlmelder vores computere til HP og må indrømme at Onitio har noget at arbejde med... Mangel på kommunikation ud til kunderne er nærmest ikke eksisterende og man skal selv kontakte Onitio når man ønsker noget info omkring den sag man har hos dem.

Selve servicen af den enkelte teknikker der er ude er svingende og kræver nogle gange at de skal ud mere end 1 gang for at løse den enkelte opgave

13 février 2024

Hej Patrick,
Tak for din feedback. Vi kender dig fra tidligere ansættelse, og håber du har det godt.
Denne sag er belyst igennem HP og afsluttet fra vores side af.
MVH Onitio Danmark A/S