Luchtmassameter bmw e34
Ben super blij met het onderdeel waar door mijn auto weer goed rijdt Betreft luchtmassameter bmw e34
Je kan makkelijk online bestellen en binnen 2 dagen al geleverd
Aanbieder van originele BMW onderdelen en accessoires.
Mijlweg 61A, 3316 BE, Dordrecht, Pays-Bas
Je kan makkelijk online bestellen en binnen 2 dagen al geleverd
Vanmiddag langs geweest voor 2 nieuwe banden . Direct gemonteerd , klaar terwijl je wacht ! Super bedankt Marco , Stefan en collega’s . Zeer tevreden . En de koffie was heerlijk .
Mvg Jaap Slagter.
Kazimir at the parts/service desk was very helpful in assembling an urgent order on short notice, which I greatly appreciated. Would gladly order more parts from them.
Ik had een onderdeel besteld, dat naar een afhaalpunt werd gestuurd. Omdat ik geen email had ontvangen van de bezorger, werd het onderdeel weer na een week teruggestuurd naar onlineBMWparts. Toen ik kontakt had opgenomen bij onlineBMWparts, wilden ze het weer opsturen zonder extra verzendkosten in rekening te brengen. Geweldige service. Bedankt. R Pepers Sint-Oedenrode.
Vlotte afhandeling en juiste onderdelen geleverd.
Ik had wat vragen over of ik het juiste onderdeel had, maar goed geholpen en snelle levering.
Mooie spullen en snel afgehandeld. Mijn vriend was er blij mee.
Vlotte levering, de juiste en originele onderdelen, intussen ook geplaatst en alles draait weer helemaal lekker.