Online Casino Zonder Vergunning in Nederland 2026 Avis

À propos de l'entreprise

1. Casino
  2. Casino en ligne

Écrit par l'entreprise

Casino zonder vergunning is een onderwerp waar steeds meer Nederlandse spelers naar zoeken wanneer zij informatie willen vinden over online casino’s buiten Nederland. Verschillende websites verzamelen daarom informatie over online casino zonder vergunning en beschrijven hoe deze platforms werken. In deze context wordt vaak gesproken over online casino's zonder Nederlandse vergunning en casino's zonder vergunning in Nederland. Het gaat hierbij meestal om casino’s die niet onder een Nederlandse vergunning opereren maar wel werken met internationale licenties. Op dergelijke platforms kunnen spelers verschillende spellen vinden die ook in andere online casino’s beschikbaar zijn. Daarnaast wordt regelmatig gekeken naar termen zoals casino zonder nederlandse vergunning, casino’s zonder vergunning en online casino zonder nederlandse vergunning. Deze begrippen worden gebruikt om een categorie online casino’s te beschrijven die buiten het Nederlandse vergunningsstelsel vallen. Onlinecasinozonderidin.com behandelt dit onderwerp als een informatieve bron en probeert verschillende begrippen rond online casino zonder vergunning en casino's zonder nederlandse vergunning op een overzichtelijke manier te beschrijven voor bezoekers die zich in dit onderwerp willen verdiepen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Bonus bestaat hier nog

Bij Nederlandse aanbieders bestaat een welkomstbonus praktisch niet meer, dus dat was voor mij een reden om verder te kijken. Bij een casino zonder vergunning krijg je wel iets, alleen moet je de inzetvereisten echt lezen want daar zit de haak.

3 août 2026

Autoplay mag hier weer

Autoplay en de snelle spinknop zijn bij Nederlandse aanbieders wegbezuinigd door de regels. Bij een casino zonder nederlandse vergunning werkt dat gewoon nog, en dat is voor mij het grootste verschil in speelgemak.

3 août 2026

Wat hier wat

Wat hier wat mij betreft prominenter mag: bij een casino zonder vergunning moet je je winst zelf opgeven voor de kansspelbelasting, want de aanbieder draagt dat niet voor je af. Het staat er wel, maar ik las het pas bij de derde keer lezen.

2 août 2026

Drie weken terug bestelde ik voor 68 euro nederlands een artikel

Drie weken terug bestelde ik voor 68 euro nederlands een artikel dat niet was wat ik verwachtte, dus ik heb direct om terugbetaling gevraagd. Ze zeiden dat het geen probleem was en dat het geld volgende week terug zou zijn, maar nu wacht ik alweer tien dagen en niks. Ik heb ze twee keer gemaild en krijg steeds vage antwoorden, ze zeggen dat het in behandeling is maar meer niet. Ondertussen zit ik zonder mijn geld en zonder duidelijkheid, irritant genoeg hebben ze wel snel het bonus bedrag afgeboekt van mijn account toen ik eerst inlogde, dus waarom kan een terugbetaling niet net zo snel? Voelt niet echt betrouwbaar.

23 juillet 2026

Eind oktober heb ik voor 39 euro nederlands een abonnement gekocht

Eind oktober heb ik voor 39 euro nederlands een abonnement gekocht dat niet werkte. Ik stuurde meteen een email naar hun support en ze zeiden dat ze het zouden terugboeken. Nu is het begin januari en het geld is er nog steeds niet. Ze reageren niet meer op mijn berichten en ik ben hier gewoon klaar mee. Twee maanden wachten voor je geld terug terwijl ze me niks zeggen vind ik niet kunnen.

27 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Aangemeld in oktober met honderdvijftig euro en speelde eerst wat

Aangemeld in oktober met honderdvijftig euro en speelde eerst wat rond met blackjack varianten. Na twee weken had ik ongeveer tweehonderdtwintig euro opgebouwd, dus aanvraag gedaan voor uitbetaling. Toen begon de ellende: ze vroegen om bankafschrift, paspoort, foto met paspoort erbij. Stuurde alles in, maar ze zeiden dat het paspoort niet duidelijk genoeg was. Opnieuw verstuurd. Vier dagen later dezelfde opmerking. Nu vijf weken verder en mijn geld staat nog steeds vast op het account. Support reageert wel maar zegt steeds dat het team nog aan het controleren is. Ben mijn geduld echt kwijt.

20 juillet 2026

Ik ben op 8 februari hier gaan spelen

Ik ben op 8 februari hier gaan spelen, zette eerst 120 euro in en speelde wat rond met verschillende spellen. Na een week ging het behoorlijk goed en had ik ongeveer 280 euro op mijn account staan. Ik vroeg toen om een opname aan op 15 februari, maar al snel kreeg ik een bericht dat mijn identiteit geverifieerd moest worden voordat het kon. Ik heb direct mijn paspoort en een recent afschrift ingediend, maar daarna begon het wachten. Ze zeiden dat het 3 tot 5 werkdagen zou duren, maar ik zit nu op 29 februari nog steeds in dezelfde status - mijn documenten worden nog steeds beoordeeld. Ik heb een paar keer gevraagd hoe het staat en krijg steeds dezelfde voorgeprogrammeerde reactie dat het in behandeling is. Ondertussen voelde ik me gedwongen om mijn geld maar in te zetten terwijl ik op antwoord wachtte, vooral omdat ik een beetje gefrustreerd raakte. Uiteindelijk heb ik nog eens 60 euro verloren op de wachttijd, wat me erg zit. Het irriteert me dat zo'n simpel verificatieproces zo lang duurt en dat het support team niet echt kan vertellen wat er mis is of wanneer het klaar is.

16 juillet 2026

Aanrader

Ik gebruik deze website vooral om verschillende Casinos Zonder Vergunning te vergelijken en snel een eerste indruk te krijgen. De reviews zijn niet te lang, waardoor je gemakkelijk de belangrijkste informatie kunt vinden.

23 juillet 2026

Licentie staat erbij

Bij het casino zonder vergunning dat ik koos stond de Curaçao-licentie er gewoon bij. €35 gestort, gewonnen, en €95 stond na een dag op mijn rekening.

15 juillet 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Mijn vaste startpagina 😊

Elke keer als ik een nieuw Casino Zonder Vergunning wil proberen, begin ik op deze website. De pagina wordt regelmatig bijgewerkt en de selectie van Casinos Zonder Vergunning voelt eerlijk en betrouwbaar. Tot nu toe alleen positieve ervaringen gehad.

15 juillet 2026
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus