Leuke Hobby Horse
Leuke, stevige Hobby Horse leuke accesoires, een kleine nadeel is dat het heel lange haren zijn die moeilijk te kammen zijn.
Welkom bij Online Hobby Horses, de ultieme bestemming voor Hobby Horse liefhebbers! Wij vertellen je graag meer over ons verhaal, bij Online Hobby Horses delen we jouw passie voor stokpaarden. Wij zijn Michael en Lilian. Geinspireerd door onze 3 prachtige dochters en liefde voor paarden hebben wij Online Hobby Horses Nederland opgericht. Dé webshop voor hoogwaardige Hobby Horse, hindernissen en bijpassende accessoires. We streven ernaar om zowel beginner als ervaren ruiters de ultieme speelervaring te bieden. Ontdek waarom wij de nummer één keuze zijn voor stokpaardliefhebbers.
Pelmolen 16, 3447 GW, Woerden, Pays-Bas
Goede communicatie over de levering met de klantenservice.Fijn dat de antwoorden heel snel kwamen. En gelukkig alles op tijd binnen voor Sinterklaas.
Een paar meisjes heel blij kunnen maken!
Hele mooie kwaliteit en verzorgd ingepakt!
Kortom blij en tevreden!
Een. Bestelling. Gedaan dan denk je dat je alles tegelijk krijgt maar nee hoor na vele mails krijg je het eerste artikel weer na vele mails het tweede artikel en dan word je boos dan krijg je het derde artikel dus veels te laat voor je kleinkind haar verjaardag dus de service is beneden alle pijl