Zeer blij met de service en de geleverde poster. Helaas verliep de bezorging niet soepel, maar hier kon de website niets aan doen. De communicatie hierover verliep heel prettig en snel. Al met al echt... Voir plus
Omdat we geen standaard poster maat nodig hadden konden we op andere websites niet de juiste posters bestellen. Hier was het geen probleem om na overleg via e-mail maatwerk te bestellen tegen een klei... Voir plus
De posters zijn van mooie kwaliteit en levering is erg snel. Ik had 2 geboorte posters apart van elkaar besteld. De afmetingen kwamen niet overheen met elkaar. Ik heb hierover gemaild en dezelfde n... Voir plus
Top, aanrader!!! Er zijn nog weinig bedrijven die een topservice leveren s dit bedrijf! Ik had zelf een fout gemaakt in de bestelling en dit is buitengewoon netjes en ook nog buiten werktijd voor m... Voir plus
ONLINE POSTER KOPEN.NL is een trendy webshop met een hoge kwaliteit wanddecoratie, Scandinavische design posters, geboorteposters en outdoor tuinposters.Het gehele assortiment is custom made ontworpen.
Gravin Juliana van Stolberglaan 31, 2263 AB, Leidschendam (geen bezoekadres), Pays-Bas
- 085 -1300582
- webshop@onlineposterkopen.nl
- onlineposterkopen.nl
Demande des avis aux clients

Réponse de ONLINE POSTER KOPEN
Levering toch sneller dan gedacht.
Levering toch sneller dan gedacht.
Er was aangegeven dat levering door omstandigheden langer kon duren, maar ik had de poster toch nog sneller dan verwacht - en poster was goed verpakt, zodat er geen beschadigen/vouwen in konden ontstaan tijdens transport.

Réponse de ONLINE POSTER KOPEN
Poster is in goede staat afgeleverd en…
Poster is in goede staat afgeleverd en is van goede kwaliteit.

Snelle levering netjes verpakt
Snelle levering netjes verpakt. Super tevreden

Réponse de ONLINE POSTER KOPEN
Het bestelproces ging heel goed.Ik heb…
Het bestelproces ging heel goed. Ik heb lekker rondgekeken wat er allemaal mogelijk is, misschien voor een volgende keer. Nu maar het eindresultaat afwachten.

Réponse de ONLINE POSTER KOPEN
Als er al iets niet goed gaat...
Alles komt goed. De eerst bestelde prints vielen heel donker uit en matig geprint. Dit is prima opgelost door Online Poster Kopen; vooral de manier waarop en de zorgvuldige communicatie en oplossingsgerichtheid zijn erg prettig. In de uiteindelijk geleverde bestelling waren de kleuren en print-kwaliteit top!

Réponse de ONLINE POSTER KOPEN
De opvolging wanneer de poster zou…
De opvolging wanneer de poster zou verstuurd worden kan beter.

Snelle levering
Ik had de poster ondanks de drukke Sinterklaas tijd super snel in huis. Goed verpakt, zodat de poster zonder kreukels in de lijst kon. Ik ben er erg blij mee en heb al veel complimenten gehad.

Réponse de ONLINE POSTER KOPEN
De bestelling is super snel verwerkt en…
De bestelling is super snel verwerkt en keurig afgeleverd.

Réponse de ONLINE POSTER KOPEN
Snelle levering en product is als…
Snelle levering en product is als omschreven!

Goede snelle levering
Goede snelle levering . Poster heel degelijk verpakt