Duidelijke website, goed product tegen een lage prijs.Ik bestel al jaren mijn folder hier en ben er zeer tevreden over. Zeker een aanrader!
L'entreprise a répondu
De visitekaartjes die ik bestelde (dubbelzijdig print), werden slechts met een zijde geprint. Uiteraard krijg ik nog een nieuwe geprinte versie en dat is fijn , maar ik had de visitekaartjes echt nodi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Voor onze projecten komen we het steeds vaker tegen: wekenlang aan het ontwerpen, praten, herzien en bijschaven, nog een keer dezelfde rit terwijl de deadline al in zicht komt. Dan is het van belan... Voir plus
L'entreprise a répondu
Snelle levering, perfect van kleur, keurig verpakt. Ook een keer een probleempje geweest die is zeer netjes opgelost.
L'entreprise a répondu
De ONLINEPRINTERS-groep is een van de marktleidende onlinedrukkerijen van Europa. Wij produceren voor onze meer dan 1.000.000 klanten in 30 landen van Europa individueel drukwerk in de eigen productiedivisie, van een flyer tot en met een complete beursstand.
Dr.-Mack-Straße 83, 90762, Fürth, Allemagne
Demande des avis aux clients
Prima drukwerk tegen een lage prijs. Drukken en vooral versturen niet de snelste internetdrukker maardie 1 a 2 dagen maken meestal niet uit. Waarom geen 5 sterren? Het verpakken van het drukwerk kan écht beter. Dozen vaak beschadigd.

Réponse de ONLINEPRINTERS
Folders waren niet goed gesneden, kan gebeuren, waarna de mogelijkheid was om gratis nieuwe folders te ontvangen. Prima opgelost dus.

Réponse de ONLINEPRINTERS
Alles ging wederom mis. Het duurde drie dagen extra om de pakketten met spoed aangeleverd te krijgen. Ik betaal daar extra voor.
Wederom ook weer slecht verpakt. Waardoor de dozen stuk zijn gegaan.
Waardeloos in één woord.

Réponse de ONLINEPRINTERS
Het tweede bestand was niet te uploaden. Direct op de voorgeschreven wijze contact opgenomen, maar geen reactie. Totdat het drukwerk al klaar stond om te drukken en er niets meer aan gedaan kon worden. De gehele levering is dus onbruikbaar. Erg slechte service. De 5% korting heb ik niet geaccepteerd.
Update: Na de review werd er weer contact opgenomen en is de opdracht opnieuw uitgevoerd en is er snel nieuw drukwerk geleverd en ditmaal volledig correct en van goede kwaliteit.
Uiteindelijk zijn we dus heel tevreden met het drukwerk.

Réponse de ONLINEPRINTERS
Goede kwaliteit drukwerk 10.000 flyers A4 250 grams Premium, minpunt is de levering in kapotte dozen door DHL. maar daar kan de drukkerij weinig aan doen. Verpakking prima in orde en drukwerk niet beschadigd. 7 dozen gewoon bij de voordeur gedumpt terwijl er niemand thuis was, gelukkig goed weer.

Réponse de ONLINEPRINTERS
Goed bestelproces, goed product. Met UPS snel bezorgd, die meerprijs is het waard.

Réponse de ONLINEPRINTERS
Abwicklung, Qualität, Preis, Termin Lieferung, alles topp, und eigentlich alles fünf Sterne! Doch der Beschnitt des Buchblocks war nicht gut, an der Oberkante durchgehend 2mm daneben.
Ist kein Weltuntergang, weil sonst alles perfekt ist, trübt aber leider das Endergebnis. Trotzdem vier Sterne. Hoffe aber sehr, dass es nächstes Mal mit 0 bis 1mm Schnitttoleranz hinhaut.

Réponse de ONLINEPRINTERS
Tweezijdig besteld en betaald, enkelzijdig geleverd....een bestand aangeleverd !

Réponse de ONLINEPRINTERS
Gemakkellijk bestellen, snelle afhandeling en levering. Superkwaliteit

Réponse de ONLINEPRINTERS
Verwerking van de eenmalige korting van 15% was niet mogelijk ondanks dat het de dag geldig was waarop de order geüpload werd.

Réponse de ONLINEPRINTERS
Snel geleverd, direct duidelijke hulp bij telefonische klantenservice, zonder lange wachttijd.

Réponse de ONLINEPRINTERS
Mooie kalenders en heel netjes op tijd geleverd. Wij zijn, net als voorgaande jaren weer helemaal blij. Komend jaar hopelijk weer! :)

Réponse de ONLINEPRINTERS
Snelle en goede service en een goed product.

Réponse de ONLINEPRINTERS
Koop al heel lang drukwerk bij Onlineprinters en dit is altijd dik in orde!

Réponse de ONLINEPRINTERS
Mooi drukwerk, goed verpakt voor verzending, snelle levertijd. Jammer dat op het voorblad lichte sporen te zien zijn van het vermoedelijke? transport systeem. (heel lichte zwarte streepjes)

het pakket is op 9/11 bij jullie vertrokken en zit nu nog steeds in transit

Réponse de ONLINEPRINTERS
Ik ben bijzonder tevreden over de service van Onlineprinters.nl en met name de behulpzaamheid van Allessandro bij het plaatsen van een order. Hij heeft me aan alle kanten vriendelijk en duidelijk te woord gestaan en heeft net die stap meer gedaan om ons te helpen.