De bestelling ging vlot. De informatie rondom verzending was goed. Bezorgervoorkeur werd gevraagd en ingewilligd. Ah, en toen het uitpakken: product was boven verwachting en heeft een mooi plekje ge... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hele mooie producten van zeer goede kwaliteit. Goede service en snelle verzending! Leuk cadeautje erbij als extraatje. Top!
L'entreprise a répondu
Leuke set, precies zoals beschreven. Goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Deze 3 mieren geven een leuk decoratie effect op mijn balkonmuur.
L'entreprise a répondu
Groot assortiment van allerlei decoraties. Redelijke prijs en snelle levering. Ook erg goed dat het bedrijf probeert om alles te verzenden in gebruikt materiaal.
L'entreprise a répondu
Ontdek onze winkel vol met prachtige en unieke decoratieve items voor jouw huis, tuin en terras. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment van hoogwaardige metalen en glazen salamanders, uilen, vlinders, libellen, vissen, zeepaarden, schildpadden, kwallen, zonnen, manen en nog veel meer. Daarnaast hebben we ook betoverende metalen levensbomen, schattige lieveheersbeestjes, mieren, spinnen en andere fascinerende creaties. Naast deze geweldige collectie bieden wij ook metalen wandborden in diverse uitvoeringen en afmetingen. Bij ons is elke bezoek een verrassing, dankzij ons steeds veranderende en vernieuwende assortiment. Onlangs hebben we zelfs unieke Ibiza strandtassen van Isola bonita aan ons assortiment toegevoegd. Onze producten zijn niet alleen perfect om jezelf mee te verwennen, maar ook ideaal als cadeau voor anderen. Kom langs in onze gezellige webwinkel of ontmoet ons op sfeervolle (jaar)markten en braderieën, voornamelijk in Noord-Holland. Bij ons vind je altijd iets moois waar je blij van wordt.
1447AP, Purmerend, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Goede duidelijke site. Snel verstuurd. En een prachtige vlinder. TOP

Réponse de Onthewall
De levensboom was prima verpakt en er zat een gratis vlindermagneet bij! Top service!

Réponse de Onthewall
Ah, en toen het uitpakken: product was boven verwachting en heeft een mooi plekje gekregen!

Réponse de Onthewall
Leuke set, precies zoals beschreven.
Goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling.
Deze 3 mieren geven een leuk decoratie effect op mijn balkonmuur.

Réponse de Onthewall
Product in goede staat en op tijd geleverd. Je krijgt ook een klein kado als verrassing.

Réponse de Onthewall
Zeer snelle levering en het item was zeer goed verpakt

Réponse de Onthewall
Ik had twee vlinders en de lieveheersbeestjes besteld. Het werd snel geleverd. Leuke en mooie wanddecoraties. Het was een cadeau voor mijn moeder en ze is er heel blij mee!

Réponse de Onthewall
Wat een mooie producten! Ik was blij verrast hoe stevig mijn bestelde levensboom van metaal was. Goed verpakt zodat er niets mis kon gaan. Sieraad voor mijn tuin

Réponse de Onthewall
Herzlichen Dank für die schnelle und nette beratung. Die Produkte sind richtig schön und von guter Qualität. Die Lieferung war bestens verpackt. So macht online kaufen Spaß.

Réponse de Onthewall
Heel goede service en opvolging, snelle reactie bij vragen.
Hele mooie dingen, en snel en correct geleverd.