Ontstoppingsbedrijf Almere Avis 54

4,8

Goede dienstverlening en daarnaast een aardige kerel. Hij is goed in ze vak en doet waar die voor komt en rekent geen achterlijke prijzen wat helaas vaak wel het geval is bij spoeddiensten.

Wij zijn zoed geholpen door deze loodgieter. Heb het weleens anders meegemaakt met hoge voorrijkosten en dergelijke, je kent het wel van tv.

Leuke man, werkt goed door en had nog wat tips om verstoppingen in de keuken en douche te voorkomen.

Kreeg al snel een telefoontje nav me online aanvraag. Kon dezelfde dat nog een monteur langskomen om het probleem te verhelpen.

1. Plombier

Ontstoppingsbedrijf Almere is uw lokale specialist op het gebied van loodgietersdiensten en verstoppingen. Wij zijn er trots op een breed scala aan diensten aan te bieden om aan al uw loodgietersbehoeften te voldoen, of het nu gaat om een eenvoudige reparatie van een lekkende kraan of complexe rioolreinigingsprojecten. Met jarenlange ervaring in de branche beschikken onze deskundige technici over de kennis en vaardigheden om elk probleem efficiënt en effectief aan te pakken. Bij Ontstoppingsbedrijf Almere begrijpen we hoe belangrijk het is om snel te handelen bij loodgietersproblemen om verdere schade en overlast te voorkomen. Daarom bieden we snelle reactietijden en zijn we 24/7 beschikbaar voor noodgevallen, zodat u nooit lang hoeft te wachten op de hulp die u nodig heeft. Ons doel is niet alleen om uw huidige probleem op te lossen, maar ook om preventieve oplossingen te bieden om toekomstige problemen te voorkomen. We zijn toegewijd aan klanttevredenheid en streven ernaar om elke klus met de grootst mogelijke zorg en professionaliteit uit te voeren. Of u nu een klein huishoudelijk probleem heeft of een grootschalige bedrijfsklus, Ontstoppingsbedrijf Almere staat voor u klaar met betrouwbare, betaalbare en hoogwaardige loodgietersdiensten. Ontdek zelf waarom wij de voorkeurskeuze zijn voor loodgieterswerk in de regio Almere.

4,8

Nieuw sanitair laten aansluiten in de…

Nieuw sanitair laten aansluiten in de badkamer, alles zit er netjes in en werkt perfect. De loodgieter was op tijd, had z'n eigen spullen bij en was binnen een paar uur klaar. Hij gaf ook nog wat advies over het onderhoud wat ik wel kon waarderen. Prijs was vooraf duidelijk dus geen verrassingen achteraf. Zou ze zeker aanraden als je op zoek bent naar een betrouwbare loodgieter.

13 février 2026