⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service från början till slut! Processen gick snabbt, kommunikationen var tydlig och professionell, och jag fick hjälp med alla mina frågor. Ett extra stort tack till Rana Lato... Voir plus

Jag är mycket nöjd med ordnabolåns hjälp. Handläggare Elsa Nyström visade stort tålamod och bemötte mig på ett kunnigt, professionellt och hjälpsamt sätt genom hela processen. Tack vare hennes stöd... Voir plus
Jag hade hjälp av Philip Kocadag och jag har bara bra saker att säga! Helt kalas att både rådfråga och bolla med! Det är en person som verkligen sitter på rätt plats och jag hoppas att företaget... Voir plus
Jag är mycket nöjd med den hjälp jag har fått. Elin är väldigt duktig, professionell och tålmodig. Hon har svarat på alla mina frågor och hjälpt mig genom hela processen på ett tryggt och tydligt sätt... Voir plus
Ordna Bolån är en lättillgänglig och kostnadsfri bolånetjänst. Vi är bolåneexperten som gör det lätt att välja. Boendefinansiering är en stor sak. Det är många beslut som ska fattas, mycket information att ta in och inte alltid lätt att veta vad som faktiskt är bäst, och möjligt, för dig. Hos Ordna Bolån får du hjälp med precis det. Engagerat, lösningsorienterat och kostnadsfritt, gör vi processen enklare, snabbare och tryggare: Din personliga rådgivare förklarar villkor, räntor och upplägg, är din representant i mötet med banken, håller koll på vad som händer och svarar alltid när du hör av dig. Smidigt hjälper vi dig att lösa flera behov på samma ställe: lånelöfte, värdering, mäklarkontakt, familjejuridik och försäkring. Vi är inte bundna till någon bank. Istället använder vi vår expertis för att vägleda dig till den lösning som passar bäst för dina behov, din ekonomi och dina framtidsplaner. Så det blir lätt att välja. Vi vet att varje situation är unik, så vi lyssnar först och föreslår sen. Oavsett om ditt boendeliv precis startat, om du vill se över lånet du har idag eller finansiera det nya badrummet, står vi på din sida – hela vägen hem.
Vi gör det lätt att välja rätt bolån.
- Med oss vid din sida kan du fokusera på ditt bostadssökande.
- Som experter på bolån hjälper vi dig att förstå alternativen, se vad som är möjligt utifrån din situation och hitta det låneupplägg som passar dig bäst.
Rehnsgatan 11, 113 57 , Stockholm, Suède
- 020252626
- info@ordnabolan.se
- ordnabolan.se

Den enkla vägen till rätt bolån
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 20 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Extremt snabb hjälp även när det gick…
Extremt snabb hjälp även när det gick galet
Tack snälla Benjamin Lazem för all…
Tack snälla Benjamin Lazem för all hjälp jag fick av dig. Du är otroligt lyhörd, när man inte förstår och vet hur man ska göra. Snabb och proffsig hjälp från första kontakten, du höll mig uppdaterad under hela ärendet.
Kan varmt rekommendera Benjamin🌟
Mycket Nöjd!!!
Jag som förstagångsköpare hade inte särskilt mycket kolla på något gällande bolån. Jag är mycket tacksam till att Benjamin kunde hjälpa till med allt. Han var med från början till slut och meddelade under processen hur det gick. Skulle varmt rekommendera denna tjänst!
Allt var enkelt och Niclas var bra det…
Allt var enkelt och Niclas var bra det gick fort
Bra service!…
Benjamin Jazem hjälpte oss och ordnade med allt när ni behövde hjälp med bolånet. Vi behövde komplettera med diverse uppgifter och han styrde upp allt. Mycket trevlig! Kan varmt rekommendera Benjamin!
Rekommenderar Karim Akacha som…
Rekommenderar Karim Akacha som handläggare på Ordna. Han har hjälpt mig genom hela processen, snabba svar när jag undrat något och både väglett och peppat när det behövts.
Ordna har varit användbart för att jämföra olika banker på ett smidigare sätt. Kommer använda dem igen när jag behöver.
Skickar sms kl 01:48 för att säga att…
Skickar sms kl 01:48 för att säga att de ska ringa upp någon annan gång, för att någon mäklare som jag aldrig hört talas om hade sagt att jag ville ha hjälp med lånelöfte. Som jag inte vill ha...
Att få bra hjälp i en svår fråga som…
Att få bra hjälp i en svår fråga som bolån är ovärderligt.
TACK!
Några hinder på vägen, men allt som allt väldigt bra
Ordna Bolån var det perfekta första steget. Det visade sig att inte vilken bank som helst hade varit villig att finansiera fastigheten i fråga, vilket Ordna Bolån hjälpte mig att reda ut. Det gick väldigt snabbt och smidigt att få in och igång ansökan. Stötte på några hinder, däremot. Då de fick mycket att göra med andra ansökningar mitt under min process, kom svaren inte lika snabbt som i början. Likväl missade man att den här typen av fastigheter skulle administreras manuellt (snarare än digitalt) hos banken. Men allt som allt gick ansökan igenom utan större problem, så jag är över lag nöjd.
Philip Kocadag, vilken stjärna!
Philip Kocadag, vilken stjärna! Vill rikta ett stort tack till Philip som inte bara var en fantastiskt härlig person att prata med men också oerhört snabb på att återkoppla, professionell och duktig. Inför mitt första bostadsköp kändes det stressigt att fixa allt med bolån, men Philip var en trygg punkt som såg till att alltid hålla mig uppdaterad och informerad samt besvara alla mina tusen frågor. Var så skönt att slippa stressen över att sköta bolånet själv och faktiskt få hjälp av någon som har stenkoll och som kunde sköta kontakten med banken. Stort tack till dig Philip! Rekommenderar verkligen!
Vi vill tacka Karim Akacha
Vi vill tacka Karim Akacha, som hjälpte oss hitta en lösning med bolån och privatlån. Han hade verkligen tålamod, proffsig, trevlig och vi fick ett bra bemötande. Kan verkligen rekommendera Karim Akacha som handläggare och ordna bolån. Tusen tack. 🙏
Har i mitt tycke misskött uppdraget…
Har i mitt tycke misskött uppdraget helt:
Inte hört utav sig och det flera gånger, trots löften att göra så. Bara presenterat 1 förslag(och sannolikt inte frågat flera banker) och det efter många veckor!
Samlat omdöme av vår upplevelse
Vi blev tipsade om ordnabolån av en mäklare. Vi visste inte vad vi skulle förvänta oss men gav det en chans och blev mycket positivt överraskade. Vi fick kontakt med en dam ,Elin Wuopio, som stöttat oss genom proceduren. Hon var mycket proffsig och trevlig hela vägen.
Och dessutom är ordnabolån gratis att använda för oss kunder! Toppen!
Great support and quick resolution
Nicolas was my contact at Ordna bolån. He was very patient and comprehensive in explaining every step of a mortgage loan. The support was both quick and effective and I managed to have my purchase process organized very good thanks to his assistance. The other people at Ordna bolån also helped a lot when it comes to general communication. Very happy to have used their services. I highly recommend them to everyone, especially people who are new to loads and mortgages.
Tack Ordna & Benjamin!
Kan säga att jag inte var speciellt övertygad om detta bolag när jag väl fick rekommendationer och information ifrån en mäklare och att jag skulle bli uppringd.
Direkt ändrade jag min uppfattning efter samtalet med Benjamin, han har varit lyhörd, tålmodig och snabb i hanteringen när de behövts.
Tusen tack Bengan!!
Helt värdelösa
Helt värdelösa, utlovat lån till köparen av vårt hus är nu två veckor försenat och köpet riskerar att gå i stöpet!
Stort tack till Philip
Stort tack till Philip som på ett uppmuntrande och vänligt sätt väglett mig genom hela processen och varit snabb i sin kommunikation under budgivningen. Ordna Bolån överträffade mina förväntningar!
Flytt bolån
Fick hjälp av Philip Kocadag med att flytta mitt bolån, väldigt proffsigt och trevligt bemötande och jag fick ett bra bolån till en lägre ränta än mitt förra. Allt sköttes väldigt smidigt med hjälp av Philip!