Jag hade hjälp av Philip Kocadag och jag har bara bra saker att säga! Helt kalas att både rådfråga och bolla med! Det är en person som verkligen sitter på rätt plats och jag hoppas att företaget... Voir plus
Fick världens snällaste kvinna med det största tålamodet. Fick snabba svar på mail och telefon. Mycket humor och gjorde hela ansökan och husköpet till en rolig och trygg upplevelse. Rekommenderar verk... Voir plus
Vi hade dröm om en bostad och trodde helt ärligt det var kört, men av en slump ramlade vi in på ett formulär här hos Ordna. På två dagar löste dom det och allt gick vägen! Absoluta jäkla hjältar och... Voir plus
Hej. Jag vil först och främst lyfta fram min stora tacksamhet till Linnea Lööf på Ordna Bolån. Linnea hjälpte mig igenom den ekonomiska situationen för mig i samband med en skilsmässa. Det var mellan... Voir plus
Ordna Bolån är bolånetjänsten för välgrundade och sköna bolånebeslut. En bolånetjänst med kundens bästa för ögonen och där banker kommer till låntagaren, inte tvärtom. Genom att matcha långivarens erbjudanden med låntagarens behov, sållar vi bra från mindre bra. Vill kunden ha rådgivning finns vi ett samtal bort. Engagerat, lösningsorienterat och med kundens behov i fokus, gör vi jobbet och guidar enkelt och smidigt till en lösning som passar det individuella behovet. Vill kunden ha hjälp att jämföra, tar vi ett steg tillbaka och låter vår tjänst sköta jobbet. Ordna Bolån är experten som gör det lätt att välja.
Vasagatan 28, 11120, Stockholm, Suède
- 020252626
- info@ordnabolan.se
- ordnabolan.se
A répondu à 20 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Kollade själv runt mellan bankerna för…
Kollade själv runt mellan bankerna för att se vad jag kunde göra med min bolåneränta. Jag signade parallellt upp på ordna bolån för att se ifall jag kunde få ytterligare alternativ att kolla på.
Jag fick tipset från Philip på ordna bolån att det kan vara värt att värdera om bostaden för att se om min belåningsgrad kunde sänkas vilket jag gjorde då det inte var något jag tänkt på. Omvärderingen ledde till tillräckligt sänkt belåningsgrad att jag fick ett bra erbjudande från Philip som hela tiden var väldigt hjälpsam och trevlig.
Jag lyckades dock själv få ner min nuvarande banks ränta till nästan samma nivå vilket gjorde att jag gick med det alternativet istället men hade inte det skett så hade jag troligtvis gått vidare med Philip förslag.
Rekommenderar därför ordna bolån som en alternativ tjänst för att sänka bolåneräntan.
Thanks to Benjamin Lazem
Thanks to Benjamin Lazem, who helped and supported me through the whole process of finding the bank to get loan for my new apartment.
The service was super.
Stort tack till Philip
Bäste Philip,
Tack för fantastisk fin, kvick och god service. Uppskattar det verbala och socialt begåvade bemötandet och hoppas verkligen att företaget förstår att du är och kommunicerar ''on brand'' och är precis rätt person för vilket organisation/bank som helst i en global värd. Philip skapar mycket god kundkontakt och förtjänar att gå långt i denna organisation eller annan organisation i framtiden.
Tack!
Hade philip som hjälpte till
Hade philip som hjälpte till, trots hinder på vägen så hittade han en lösning
Mycket kommunikation och stöd hela vägen
Rekommenderas varmt
Hade Elin som hjälpte mig med allt.
Hade Elin som hjälpte mig med allt.
Väldigt trevlig och duktig, hjälpte mig med alla frågor o förklarade allt bra som jag inte förstod. Väldigt pedagogisk att prata med.
Kan starkt rekommendera
Fick prata med en Filip
Fick prata med en Filip. En mycket positiv upplevelse. Även om det inte blev ngn "affär" så var Filip mycket engagerad och kompetent i att besvara våra frågor och undringar. Vi var faktiskt lite ledsna att vi inte kunde använda oss av deras tjänster då de inte riktigt kunde infria vår målbild. Vi kommer definitivt kontakta Ordna när det är dags att sätta om lånen nästa gång.
Proffesionellt bemötande
Rekommenderar Karim Akacha som var väldigt bra på att ta fram olika förlag på bolån. Han återkopplade i god tid och snabbt samt följde även upp när allt var klart. Super trevlig och professionell!
Snabb positiv handläggning
Ansökte om bolån på kvällen. Blev uppringd nästa dag av Nicolas för kompletterande information. Snabbt återkom han med ett ännu bättre upplägg än det jag först tänkt mig. Mycket trevlig kontaktperson som lade ner extra arbete och visade engagemang.
Mycket Nöjd
Claes
Serviceinriktad
Serviceinriktad, tydlig och pedagogisk handläggning. Snabb återkoppling och en känsla av genuin vilja att jag som låntagare ska ha det bästa alternativet. Ibland blir jag nervös kring stora beslut likt detta men min handläggare Nicolas ingav lugn och pratade till mig som en medmänniska snarare än en kund/klient, vilket i alla fall jag uppskattar :) bra bemötande och fin kommunikation i all sin värdefulla enkelhet. Fortsätt som ni gör och tack för all hjälp!
Nöjd!
Hjälp att flytta bolån. Smidigt och bra med engagerad och positiv kundkontakt.
Fick toppen hjälp av en medarbetare vid…
Fick toppen hjälp av en medarbetare vid namn Rana. Fick hjälp med alla mina frågor hittar inget att klaga över.
Super trevligt bemötande och empatisk förmåga. Bara positiva erfarenheter av dem än så länge.
Super trevligt bemötande och mänskliga
Ordna snabbt bolån
Jag har ansökt om bolån via ordna, allt gick bra och snabbt, fick Nicolas som handläggare.
Smidigt och snabb bolåneansökan
Jag fick Benjamin Lazem som min handläggare, han hjälpte mig från start till slut och var alltid tillgänglig. Jag hade gett upp hoppet då min egna bank inte gav mig bolån och då fick jag hjälp av Benjamin som stöttade mig och var behjälplig hela vägen till mål. 100000000 stjärnor utav 10.
Nyttja denna funktionen via Svensk Fastighetsförmedling
Nyttja denna funktionen via Svensk Fastighetsförmedling när vi skulle köpa bostad och hitta en bra banken för våra behov.
Nicholas på Ordna Bolån hjälpte oss på ett proffsigt sätt genom hela processen och var kunnig och kunde svara på alla våra frågor. Dessutom kändes det tryggt att ha en mellanhand mellan en till början okänd bank och oss. Men med ordna bolån som vår mäklare tipsade om kändes det tryggt och Nicholas hjälpte somsagt oss genom hela delen från start till mål. Han ringde även upp många gånger då nya saker skett för att allt ska gå snabbt när man skrivit meddelande till honom i chattfunktionen.
Även bra översikt över olika lånealternativ på mina sidor.
Bra rådgivning och snabb återkoppling
Bra rådgivning och snabb återkoppling. Tusen tack Philip för all hjälp!
Professionellt
Fick mycket trevlig, snabb och professionell hjälp av Benjamin. Stort tack!
Jag tackar till Rana
Jag tackar dig, fru Rana Latouf, för ditt högklassiga sätt att hantera mig. 2025 01 22
Oerhört bra tjänst!
Benjamin hjälpte oss genom alla steg för vårt första bostadsköp. Kunnig och engagerad i frågorna. Rekommenderar starkt.
We had interacted with Benjamin from…
We had interacted with Benjamin from Ordna and he was pretty calm and confident in helping us throughout the entire journey. and no doubt we did not face any hiccup and he was also quite patient enough to address our concerns.
En savoir plus sur les différents types d'avis.