Skulle ha fjernet en bro og en betændt tand relateret til broen ( bropille) Blev henvist til Lone Birch Olsen, der gav mig en af de bedste tandlæge oplevelser nogensinde. ( jeg er passeret de 60)... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg er tandlægeskræk, men måtte nødtvunget bestille en tid grundet tandpine. Efter en rolig undersøgelse, blev problemtanden fundet og, efter en lille snak, hevet ud. Det hele i stille og roligt tem... Voir plus
L'entreprise a répondu
Oris tandlægerne i Sæby fortjener langt flere stjerner end man kan give. Især Lone og Mette 👏🏼 De tacklede min meget voldsomme tandlægeskræk så godt og var SÅ søde, og gjorde det nærmest til en... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Gl. Ålborgvej 33, 9300, Sæby, Danemark

Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Jeg har ikke noget at udsætte på behandlingen, og hvis jeg skulle få det fremover, så skriver jeg det.

Réponse de ORIS Tandlægerne - Sæby
God betjening flink og sød personale god behandlinh

Réponse de ORIS Tandlægerne - Sæby
Bedste tandlægebesøg i mit liv. Kom til Sæby fra Købnhavn hvor jeg to dage før havde været på tandpineklinik og fået en penicillin kur mod rodbetændelse. På grund af ulidelige smerter kontaktede jeg Oris mandag klokken 8.00 og fik selv om jeg ikke var kunde hos dem en tid allerede 11.00. Det var en super oplevelse en time senere at kunne gå derfra helt uden smerter. Fantastisk klinik med meget dygtig tandlæge. Det var Rikke Skovgaard der stod for rodbehandlingen.
Vh Kim

Réponse de ORIS Tandlægerne - Sæby
Nana var virkelig god til at fortælle hvad hun nu gik i gang med, og samtidig give gode råd til hvad jeg specielt skulle være opmærksom på fremover mht. tandhygiejne.

Réponse de ORIS Tandlægerne - Sæby
Rigtig dygtig tandlæge og rigtig dygtig tandplejer. Tak

Réponse de ORIS Tandlægerne - Sæby
Min tandlæge var utrolig sød og gjorde et flot professionelt arbejde

Réponse de ORIS Tandlægerne - Sæby
Jeg blev som ny patient taget rigtig godt imod🤗

Réponse de ORIS Tandlægerne - Sæby
En behagelig tandplejer, og en følelse af at mine tænder blev renset for tandsten

Réponse de ORIS Tandlægerne - Sæby
Udtrækning af tanden gik let og smertefrit. Kunne godt bruge lidt orientering om hvad alternativet er til erstatning af tanden

Réponse de ORIS Tandlægerne - Sæby
En smilende og virkelig glad tandlæge, der fik en til at tænke på noget helt andet. Snakkede om alt muligt andet end tænder.