Jeg blev henvist til ORIS, af min tandlæge, da jeg skulle havde gen- behandlet en rodbehandling i en krone. Det var den rareste oplevelse. Kvinden der behandlede mig, var ikke dansk, me... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mødt 15 min før min tid til rodbehandling. Kom straks ind til venligt og meget dygtigt personale med god tid til info. Ingen smerter eller ubehag . Dagen efter var uden smerter og smertestillende . Ha... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fået afsluttet et længere forløb og udredning for parandoktose. Kunne gå ud fra klinikken med følelsen af, at behandlingen havde været meget effektiv. Tænder som sad meget løst, sidder nu i et sundt... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Havnepladsen 3B, 5700, Svendborg, Danemark

Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Det var den rareste oplevelse.
Kvinden der behandlede mig, var ikke dansk, men hun forstod alt hvad jeg spurgte om, selv om min mund var proppet med instrumenter.
En støttende, tryg og omsorgsfuld behandling.
Jeg følte ingen smerte, heller ikke efterfølgende.
Gad godt de kunne være min alm. tandlæger.
Klinikken oser af omsorg.

Réponse de ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Alt virkede top-proff. Jeg fik tillige god introduktion i tandrensning.

Super søde og dygtige.
Har stor forståelse for tandlæge skræk som jeg har.. Første gang jeg har passet mine tider hos en tandlæge.
Og jeg kommer helt sikkert igen når der er halvårs tjek.

Réponse de ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Synes det sker alt for ofte at der er nye folk, sidst jeg var der var det igen nye folk

Réponse de ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Altid venlige og imødekommende.
Tider der passer ind i transport.
Proffesionelle 👍

Réponse de ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
God information og instruks om tandpleje og h mvad der kan være på vej af nved ny behandling

Réponse de ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Altid hurtig, venlig og omsorgsfuld behandling gør det lettere at gå til tandlægen.

Réponse de ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Jeg bestilte en tandrensning.
Og så fik den hele turen med diagnosticering og diverse.
Det havde jeg ikke bestilt, men måtte betale derefter.

Réponse de ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Var klar til at tage imod med kort varsel, og god service hele vejen igennem

Réponse de ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Virkelig god behandling og meget sødt personale. Der var meget stor forståelse for diverse udfordringer.
Jeg er yderst tilfreds med behandlingen.

Réponse de ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Tandlægen gjorde det grundigt og forklarede hvordan jeg skulle holde tænderne rene.

Réponse de ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Fik indsat tandimplantater ved kæbekirurg Kasper Stokbro, og han var meget professionel, og forklarede hvad der blev gjort. Det føltes meget rart og trygt. Også klinikassistenten var med til at gøre det til en god oplevelse. Sekretæren i klinikkken er ligeledes altid meget behagelig og venlig at tale med. Så alt i alt er det en tandlægeklinik, der kan anbefales.

Réponse de ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
En savoir plus sur les différents types d'avis.