Schoenen besteld op 13 juli 2025
Schoenen besteld op 13 juli 2025, gelijk betaald. Ik kreeg keurige bevestiging via mail.
Daarna nooit meer iets van gehoord, nooit bezorgd, nooit opgehaald, niks.
Wel €39,95 armer.
Daarna nooit meer iets van gehoord, nooit bezorgd, nooit opgehaald, niks.
Wel €39,95 armer.
Retourzending eind augustus met eigen kosten. Tracking bevestigt succesvolle levering op hun bestemming in september. Ondanks duidelijk bewijs van levering heeft het bedrijf mijn geld meer dan drie maanden ingehouden.
De reacties van de klantenservice zijn tegenstrijdig en de communicatie stopt volledig zodra formele juridische en toezichthoudende stappen worden genoemd.
Dit gedrag roept ernstige zorgen op over de bedrijfspraktijken en de afhandeling van terugbetalingen.
Ga met uiterste voorzichtigheid te werk!!!
Op 25 september heb ik via Ortho Outdoor schoenen besteld. Alles leek prima… tot ik mijn bestelling nooit kreeg. Op 29 september vroeg ik hoelang het zou duren — antwoord: 7 tot 14 werkdagen. Prima, dacht ik nog. Maar daarna begon de ellende.
Op 10 oktober opnieuw contact gezocht. Pas op 14 oktober kreeg ik bericht dat het product niet op voorraad was. Geen excuses, niks. Op 17 oktober gevraagd om mijn geld terug — dat zou weer 7 tot 14 dagen duren.
Daarna begon het spelletje:
• 20 oktober: ze proberen me shoptegoed aan te smeren in plaats van mijn geld terug te geven.
• 22 oktober: weer aangegeven dat ik géén tegoed wil, alleen terugbetaling.
• 28 oktober: opnieuw gemaild, want ik hoor niks.
• 31 oktober: ze bieden wederom 50% winkeltegoed aan ipv mijn geld terug.
• 2 november: nu zeggen ze ineens dat de terugbetaling binnen 3-5 werkdagen komt.
Vandaag is het 12 november en — je raadt het al — nog steeds geen geld gezien.
Kortom: slechte communicatie, misleidende informatie, eindeloos wachten, en nul respect voor klanten.
Ik koop hier nooit meer iets, en ik raad iedereen aan om ver uit de buurt te blijven van Ortho Outdoor. Wat een drama-bedrijf.
We hebben er schoenen besteld. Na weken te hebben moeten wachten, kwamen ze, maar bleek de kwaliteit erg slecht te zijn. Echt alleen maar plastic. Toen we het product terug wilde sturen, bleek dat alleen naar China te kunnen voor 30 euro (schoenen waren 50 euro). We hebben het product opgestuurd, maar tot onze verbazing bestaat het retouradres niet en kregen we na 2 maanden het pakket weer thuis. Weer contact opgenomen met ortho outdoor. Je krijgt geen echt menselijk contact, alleen ai berichten. Ze blijven je maar vragen of je nog een keer het product opstuurt... Uiteindelijk 9 euro teruggekregen en dus 71 euro kwijt... Mensen wees gewaarschuwd, koop hier niet!
Heb schoenen bestel ergens in september en krijg keurig antwoord op m. Mailberichten maar heb tot nu toe niets mogen ontvangen!
Bestel hier niet! Schoenen zijn nooit geleverd. Communicatie via de mail lijkt allemaal automatische reactie. Geen mogelijkheid om geld terug te krijgen van ze.
Schoenen besteld voor € 40.-maar waren totaal anders dan ik besteld had
Oplichters zijn het . Hier niet bestellen
Nou ik ervaar totaal geen enkel problemen met deze site. Had een bestelling geplaatst en bij ontvangst klopte de maat niet de laarzen ware te groot.
En kreeg een bericht dat ik ze niet terug hoefde te sturen en mocht houden. En als compensatie mocht ik een kleinere maat uit zoeken die ik gratis toe gezonden krijg. Dus ervaar geen enkel probleem. En ben zeer tevreden met deze oplossing.
Zeer slechte ervaring. Deze firma bestaat uit oplichting .
Eenmaal schoenen gekocht en meteen betaald. Grote fout gemaakt. De schoenen totaal anders geleverd. Inderdaad door dit bedrijf in China gekocht . Geen service om om te ruilen. Voor andere kopers Trap er niet in. Alleen mooie praatjes en op
deze manier de mensen afzetten .
Ria Janssen
opgelicht!
laarzen besteld. komt niks binnen. gemaild.. krijg vage reactie. blijkt gewoon automatische chat gtp reactie te zijn. je kunt ze verder nergens bereiken. geen nummer om te bellen. alleen mail. geen adres van de lokatie van het bedrijf.
ik zou graag aangifte doen en anderen waarschuwen
It looks like you order something from Amsterdam. When the shoes arrive it is definitely not the same quality what you would expect.
When you want to return you don't return to the Netherlands, but you get instructions to send it back to an address in China..including the tariff cost back to China.
Don't buy here!
Don't order this!
Heb 22-07-25 schoenen besteld. Na enig mail verkeer krijg ik te horen dat de schoenen onderweg zijn. Daar blijft het dan ook bij. Status blijft op onderweg staan. Komen die via AlliExpress binnen? Heel vreemd. Op de site denk je maken hebben met een deskundig bedrijf. Via mail krijg je te horen dat het onderweg is. Kom op zeg. Het is ondertussen 16-08-25. Ben erover aan het denken om rechtsbijstand in te schakelen.
This is a scam website. Seems like a Dutch company but is in fact Chinese. Be ready to have to send back fake shoes that look nothing like you ordered to China at your own cost. Stay away!!
Instapper gekocht.
Niks orthopedisch aan.
Lange levertijd.
Chinese rotzooi.
Waardeloos bedrijf. Artikel dat volgens de site op voorraad is wordt nooit verstuurd en zou niet leverbaar zijn. Geld terug kan niet en aangeboden (op voorraad zijnde) vervangende artikelen zijn ook niet leverbaar.
En savoir plus sur les différents types d'avis.