Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

De jongens die de thuisbatterij hebben geplaatst, waren vakkundig en hebben met z'n 2en de boel netjes aangesloten. Ze zijn keurig te werk gegaan en konden me op alle vragen antwoord geven. Bedankt ma... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service d'installation électrique

Écrit par l'entreprise

OSAK, specialisten in duurzame energieoplossingen. Van airco's tot zonnepanelen - wij leveren, installeren en onderhouden met passie.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had twee jaar lang twijfels voordat…

Ik had twee jaar lang twijfels voordat ik eindelijk de stap zette. Mijn zwager had al zonnepanelen, maar ik vond het altijd te veel gedoe. Ik moest allerlei offertes vergelijken en ik was bang dat ik belazerd zou worden. Maar bij OSAK was dat allemaal veel minder ingewikkeld. De mensen waren duidelijk en eerlijk, geen onduidelijke verhalen. Samir kwam de installatie doen en die man werkte rustig en efficiënt. Hij liet alles netjes achter en legde alles uit via de app. Na drie maanden is mijn energierekening bijna gehalveerd. Ik had dit echt veel eerder moeten doen.

12 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn ervaring met Osak? Schandalige praktijken!

Mijn ervaring met Osak? Ze draaien je een poot uit waar je bijstaat!

Op internet Osak tegen gekomen. Op grond van mijn info deed men mij een voorstel toekomen over de mogelijke plaatsing van een thuisbatterij. Welke capaciteit passend zou zijn in onze situatie en wat verdere uitleg over het systeem.
Vervolgens een afspraak gemaakt voor een schouw op 12 november 2025. Dit natuurlijk om te kijken of hun voorstel inderdaad passend zou zijn nu men de situatie in het echt kon bekijken. Pablo (vergezeld van jonge toekomstig medewerker) legde alles uit, vooral de voordelen natuurlijk. Aan het eind van de schouw het verzoek om alvast even 750 € over te maken zodat er al wat ruimte en tijd ingepland kon worden indien we het voorstel zouden accepteren. Na enige tijd besloten we verder te kijken en verzochten we terugstorting van de 750 €. (28 november 2025)

Dan komt de aap uit de mouw want dit is het antwoord op ons verzoek om terugstorting:
Ik citeer:
Wij hebben vastgesteld dat de wettelijke bedenktijd van 14 dagen, zoals opgenomen in onze algemene voorwaarden, inmiddels is verstreken. U heeft uiteraard nog steeds het recht om de overeenkomst te annuleren; echter zijn wij dan conform de algemene voorwaarden genoodzaakt 30% van het totale installatie bedrag in rekening te brengen als annuleringskosten.
Maar:
er is nooit sprake geweest van algemene voorwaarden, die zijn in het voorstel nergens te lezen en tijdens de schouw ook niet ter sprake gekomen
Er is geen sprake van annulering want we hebben nooit een offerte ontvangen, laat staan goedgekeurd of ondertekend. Het voorstel dat we nog voor de schouw ontvingen was een indicatie van wat in ons geval een passende oplossing zou kunnen zijn. Niets meer en niets minder.
Een schandalige manier van zaken doen.
Ik ben druk bezig geweest die 750 € terug te vorderen maar behoudens die ene reactie op ons verzoek om terugstorting laat men niets van zich horen. Dit onder het motto: als we niet reageren houdt die man vanzelf wel een keer op met zijn verzoek om terugbetaling van die € 750.
Waarschuwing: ga niet met Osak in zee. Ze spiegelen e.e.a. mooi voor maar uiteindelijk ben je de klos als je niet met hun in zee gaat. Onrechtmatig kosten in rekening brengen, dreigen met nog hogere annuleringskosten, zonder dat je een offerte/voorstel hebt geaccepteerd. Boevenpraktijken.
En dit flikken ze niet voor de eerste keer gezien sommige reviews.

9 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Erdogan heeft goede service geleverd

Erdogan heeft goede service geleverd. Onze thuisbatterij moest nog verbonden worden met slimme meter . Na de nodige aanpassingen . Zeer correct gehandeld . Ging niet weg voordat alles goed werkte . Heb 5 sterren gegeven . Maar kon zeker het dubbele geven.

25 mars 2026

Netjes en keurig geïnstalleerd

De jongens die de thuisbatterij hebben geplaatst, waren vakkundig en hebben met z'n 2en de boel netjes aangesloten. Ze zijn keurig te werk gegaan en konden me op alle vragen antwoord geven. Bedankt mannen!

13 février 2026

Eigenlijk gewoon oplichters!

Eigenlijk gewoon oplichters. Ze garanderen dat je binnen 4 jaar je batterij van €27.000,- terugverdient. Maar na het eerste jaar helemaal niets aan verdient. Alleen Osak en hun energiemaatschappij verdienen er geld aan. Geen enkel manier om telefonisch met ze in contact te komen en ontvang per mail alleen maar standaard antwoorden waarmee ze proberen te vertragen. Ga niet met hun in zee!

6 février 2026

De installateur Muhin Bigili van Osak

De installateur Muhin Bigili werkte heel goed
goed overleg, ook over de batterij en de meterkast
Wat het bedrijf vergeten was te vertellen/inlichten om de batterij om te zetten( bleef op fase 1. )Heeft de monteur goed gemaakt Hij heeft het professioneel gemaakt.

19 février 2026

Thuisbatterij

Thuisbatterij snel en vakkundig geplaatst. Er wordt meegedacht met de beste oplossing. Prima service.

12 février 2026

Aanbetaling terug betalen

In oktober 2025 hebben wij een offerte van Osak geannuleerd; daar kregen we keurig een mailtje over dat onze annulering was binnen gekomen.
Wij zouden binnen een maand onze aanbetaling (€ 500,-) teruggestort krijgen ....... nu zijn we 3 maanden verder + ongeveer 5 telefoontjes waarin werd beloofd dat ze het over zouden maken, maar nog steeds NIETS!!!
Oplichterij, diefstal, laks of niet intelligent???

6 février 2026

PAS OP

PAS OP.
Onlangs heb ik meerdere keren contact gehad met Osak. Mijn ervaring is helaas zeer negatief. Naar mijn mening word je bij Osak opgelicht waar je bij staat. Trap niet in de mooie praatjes van Adem.
Ik ben op het laatste moment gewaarschuwd door mijn buurman, anders was ik erin getrapt. Osak BV is bovendien, voor zover mij bekend, de nieuwe naam van Nederland Wekt Op, een bedrijf dat bekendstaat om oplichtingspraktijken en onder andere bij BNNVARA is besproken.

28 janvier 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus