Super fin oplevelse, hurtig levering. dog bliver jeg aldrig fan af hjemme levering. simpelthen for mange tyverier af pakker på denne måde. pakkeshop ALTID ;)
L'entreprise a répondu
jeg har i mange år været kunde i Skjold Burne og Oskar Davidsen og fået leveret lækre vine til en særdeles favorabel pris. S. Allingham
L'entreprise a répondu
Vinen blev leveret 2 dage efter bestilling Men tåbeligt at man kan skrive hvor fragtmanden må stille kasserne, når de alligevel stiller det hele ved kantstenen, hvor alle kan se dem og tage dem. D... Voir plus
L'entreprise a répondu
De havde lige præcis den vin jeg havde fået på en restaurant og som ikke kunne købes i butikker. Og mens jeg nu var i gang kunne jeg jo lige bestille mine yndlings bobler også. Hurtig levering.
L'entreprise a répondu
I mere end 135 år har Oskar Davidsen & Co. været leverandør af vin og spiritus til nogle af landets bedste restauranter og hoteller, men nu åbner vi endelig dørene for private kunder, som kan få adgang til det samme eksklusive udvalg, der tidligere kun var forbeholdt professionelle. Uanset om du søger en klassisk vin til middagsbordet eller en unik specialitet til en særlig anledning, finder du kvalitetsprodukter hos Oskar Davidsen & Co. Hos os handler det ikke kun om at finde den rigtige flaske – det handler også om at forstå og værdsætte vinens verden. Derfor er alle vores konsulenter uddannede sommelierer, klar til at dele deres viden og passion med dig. Uanset om du er nybegynder eller entusiast, står vi klar til at hjælpe dig med at lære mere og guide dig igennem vinens mange facetter. Hos Oskar Davidsen & Co. gør vi det til en oplevelse at vælge vin, så du altid kan føle dig godt klædt på til at træffe det perfekte valg. Med vores online vinhandel er det lettere end nogensinde at udforske vores eksklusive udvalg hjemmefra. Her finder du ikke kun kvalitetsprodukter, men også attraktive vintilbud, der gør det muligt at finde din næste favoritvin til en konkurrencedygtig pris. Vi kombinerer tradition og ekspertise med moderne bekvemmelighed, så du både kan handle nemt og få glæde af vores mange års erfaring i vinens verden.
Ringager 6, 2605, Brøndby, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures

Réponse de Oskar Davidsen
Jeg bestilte tirsdag aften, torsdag morgen var min pakke fremme, sat lige der hvor jeg havde beskrevet 👌👌

Réponse de Oskar Davidsen
Super service - ringede og beklagede at min levering ville blive en dag forsinket grundet en udfordring hos fragtmanden. Blev alligevel leveret på 3 dage.

Réponse de Oskar Davidsen
Den fragtmand som I bruger her, kan tilsyneladende ikke dansk. Han er blevet bedt om at ringe på døren/klokken, når han leverer varen. Det er tilfældigt hvornår vi opdager at han har droppet pakken på vores udvendige trappe. Jeg tør i hvert fald ikke købe hos jer til vinter,
Efterfølgende er jeg blevet ringet op af en venlig medarbejder, som oplyste at deres aftale med fragtmanden gjorde at man må leve med at fragtmanden blot dropper pakken på trappen uden at ringe på. Han oplyste endvidere at vine sagtens kan tåle temperatursvingninger - både varme og kulde. Det er vi så nogle som ikke er enig med ham i. Så min ene stjerne fastholdes

Réponse de Oskar Davidsen
Min vare blev leveret sikkert og hurtigt, uden problemer. Stor tilfredshed.

Réponse de Oskar Davidsen
De har gode vine til den rigtige pris og en god service, hurtigt levering.
Vh. Ebbe

Réponse de Oskar Davidsen
I kunne ikke finde min adresse i fredags, så derfor aftalte vi at vinen skulle leveres den 21. juli, den kom i dag, hvor der ikke var nogen hjemme, så vin i solen, det er no go, det er sidste gang jeg handler hos jer

Réponse de Oskar Davidsen
Vinen kom på den rette dato, og den blev sat der, hvor jeg havde bedt om det

Réponse de Oskar Davidsen
En savoir plus sur les différents types d'avis.