Veldig fornøyd med kollagen pulveret! Merker forskjell på både hud, hår og negler! Veldig bra kundeopplevelse og kundeservice, som løser problem eller spørsmål du måtte ha raskt! Anbefaler sterkt!

Ser absolut inga resultat. De skickar med pappersfakturor i paketen. Såg inte det när jag slängde kartongen. De skickade inga påminnelser alls utan bara inkassokrav. De skyller på posten. De gjorde ex... Voir plus
Jag har fått en fastare hud på låren, som på grund av ålder hade börjat se mer slapp ut ” som celluliter”.Dock är det svårt att veta om det är kollagenet eller styrketräning som gett resultat. Även h... Voir plus
Jag är supernöjd i helhet, mycket trevligt och hjälpsam personal, man får hjälp direkt och de hjälper i alla frågor! Jag älskar collagen många frågar vad jag gör med min hud den är så fräsch ,gläns... Voir plus
Vi tror på en helhetssyn för att uppnå bästa möjliga hudkvallitet. Det innebär att man använder produkter som bygger upp och vårdar huden - både utifrån och inifrån. Våra produkter innehåller enkla, kvalitativa, säkra och aktiva ingredienser som är noga utvalt av våra forskare och som i studier har visat sig påverka huden positivt inifrån. Vi vill att våra produkter ska komplettera befintliga hudvårdsrutiner som lägger grunden för en effektiv, sund och naturlig hudvård.
Oslo Skin Lab

- The Solution Beauty collagen
- Vår hudvårdssuccé The Solution Beauty Collagen har förändrat skönhetsrutiner över hela Europa och är ett högkvalitativt kollagenpulver med neutral smak som kan blandas ut i valfri mat eller dryck. The Solution ökar hudens elasticitet och späns, minskar fina linjer och rynkor, reducerar celluliter, ger mer glow och lyster samt verkar på huden över hela kroppen.
Förmåner vid prenumeration
Det är fördelaktigt att vara prenumerant

Nohabgatan 14, , 461 53 , Trollhättan, Suède
- 0770-456 136
- kundservice@osloskinlab.se
- osloskinlab.se

Testa The Solution med 60% rabatt!
Demande des avis aux clients
Bra produkt men alldeles för dyr
Bra produkt men alldeles för dyr. Får ev byta till annat märke pga pris. 250-300 kr är max pris för denna typ av produkt skulle jag säga.

Réponse de Oslo Skin Lab Sverige
Tyvärr ingen större skillnad men vågar…
Tyvärr ingen större skillnad men vågar inte sluta.

Réponse de Oslo Skin Lab Sverige
Jag kunde se och föle ändring efter 1…
Jag kunde se och föle ändring efter 1 månade, med detta produkt. Nu har jag snart drycker det i gott 6 månader, huden är blivit mycket mer lin och strammat lite upp. Ett produkt jag bara kan anbefalde.

Réponse de Oslo Skin Lab Sverige
Har bara positivt att säga de kommer i…
Har bara positivt att säga de kommer i tid och trevligt bemötande när jag skrivit ang fakturor.

Réponse de Oslo Skin Lab Sverige
Produkten är bra. Ej nöjd med faktura-systemet
Produkten är jättebra och min hudterapeut ser tydlig förbättring av min hud, vilket även jag ser. Dock har det varit mycket strul med leverans och fakturor och jag önskar att jag kunde få mina fakturor på annat sätt, tex med Kivra.

Prenumerera varannan månad
Svårt att utvärdera effekten själv om jag inte betalar dyra pengar för en scanning av huden. Så knepigt att veta om det gör verkan. Jag skulle också vilja att man kan prenumerera varannan månad. Som glömsk småbarnsförälder glömmer jag dagligen. Även om det tar längre tid att uppnå förändring med användning varannan dag, tänker jag ”bättre än inte alls”.
Er service och bemötande är outstanding, en klass för sig.

Réponse de Oslo Skin Lab Sverige
Jag märker absolut ingen skillnad efter…
Jag märker absolut ingen skillnad efter tre månader

20231112 Hej
2023 Hej! Har nu använt Er produkt The Solution Beauty collagen snart ett halvt år. Varken jag eller min omgivning kan se den minsta skillnad. Vill därför säja upp mitt köp av produkten och vill inte ha någon mer försändelse från Er. Har inte skickat in mitt omdöme tidigare då jag ju hoppades på resultat

Réponse de Oslo Skin Lab Sverige
Jag var tidigare så nöjd men. . .
Struligt system gör att jag ofta sitter på mer produkt än jag hinner använda upp. Fakturorna är förvirrande med delbetalningar och i kombination med att det är ganska dyrt så tycker jag det finns bättre alternativ på marknaden.

Réponse de Oslo Skin Lab Sverige
Har försökt säga upp avtalet med två…
Har försökt säga upp avtalet med två Mail men får sändningar ändå

Réponse de Oslo Skin Lab Sverige
Har tagit pulvret ca 2 månader men…
Har tagit pulvret ca 2 månader men svårt att säga om jag märker skilnad visuellt men tycker att huden är mindre torr