Banner for Oslo Skin Lab Sverige

Oslo Skin Lab Sverige Avis 797

TrustScore 4 sur 5

3,9

Jag har fått en fastare hud på låren, som på grund av ålder hade börjat se mer slapp ut ” som celluliter”.Dock är det svårt att veta om det är kollagenet eller styrketräning som gett resultat. Även h... Voir plus

Jag är supernöjd i helhet, mycket trevligt och hjälpsam personal, man får hjälp direkt och de hjälper i alla frågor! Jag älskar collagen många frågar vad jag gör med min hud den är så fräsch ,gläns... Voir plus

Skönhet inifrån med pulver för bättre hy Vid 79 år så jag er presentation på tv-reklam och tänkte att det vore intressant att se om varorna kan ge resultat inför 80 årsdagen. Efter ett år kan... Voir plus

Jag har använt Oslo skinlabs collagen pulver The Solution i över 3 års tid. Jag märkte stor skillnad på min hy efter ca 5-6 månader då huden blev både slätare och känns fastare och jag tycker huden ha... Voir plus

1. Boutique de santé et beauté

Vi tror på en helhetssyn för att uppnå bästa möjliga hudkvallitet. Det innebär att man använder produkter som bygger upp och vårdar huden - både utifrån och inifrån. Våra produkter innehåller enkla, kvalitativa, säkra och aktiva ingredienser som är noga utvalt av våra forskare och som i studier har visat sig påverka huden positivt inifrån. Vi vill att våra produkter ska komplettera befintliga hudvårdsrutiner som lägger grunden för en effektiv, sund och naturlig hudvård.

Oslo Skin Lab

The Solution Beauty collagen
Vår hudvårdssuccé The Solution Beauty Collagen har förändrat skönhetsrutiner över hela Europa och är ett högkvalitativt kollagenpulver med neutral smak som kan blandas ut i valfri mat eller dryck. The Solution ökar hudens elasticitet och späns, minskar fina linjer och rynkor, reducerar celluliter, ger mer glow och lyster samt verkar på huden över hela kroppen.

Förmåner vid prenumeration

Det är fördelaktigt att vara prenumerant

Det är fördelaktigt att vara prenumerant
30% rabatt på alla leveranser, fri frakt och du kan när som helst säga pausa eller säga upp din prenumeration.

Promotion box for Oslo Skin Lab Sverige

Testa The Solution med 60% rabatt!

Bli prenumerant idag och upptäck fördelarna med skönhet inifrån.

3,9

Bien

TrustScore 4 sur 5

797 avis

Demande des avis aux clients

Snabbt och enkelt att komma i kontakt…

Snabbt och enkelt att komma i kontakt med. Bra service och jag fick mitt ärende löst.

Hej Mia,

Tack för att du tagit dig tid att dela dina erfarenheter av vår kundtjänst. Vi hoppas du även är lika nöjd med vår produkt!

Fantastisk produkt.

Fantastisk produkt.
Dock tycker jag trogna kunder kunde få varuprover någon gång.

Réponse de Oslo Skin Lab Sverige

Tack för din recension. Det gläder oss att du tycker vår produkt är fantastisk. Vi tar till oss dina synpunkter och hoppas vi kan få till något sådant framöver.

Lina på Oslo Skin Lab

Haft pulvret i flera år och kapslarna…

Haft pulvret i flera år och kapslarna sedan det kom, känner mig fräsch av dem och får även lite komplimanger.
Bara tacka för dem

Hej Monica,

Så kul att höra att du fått sånt bra resultat! Det är ju alltid extra härligt även när personer i ens närhet märker skillnad och ger komplimanger.

Ha en fortsatt bra sommar.

Yngre

Alla ser skillnad.

30 juin 2024

Réponse de Oslo Skin Lab Sverige

Tack för att du delar med dig. Fantastiskt att du fått så pass bra resultat att alla kan se vilken skilnad du fått i huden.

Ha en fortsatt härlig sommar.

Super bra service

Réponse de Oslo Skin Lab Sverige

Hej, och tack för din recension.

Det gör oss glada att du är så nöjd med den service du fått, och hoppas att du är minst lika nöjd med vår produkt.

Lina på Oslo Skin Lab

Ni har bra bakgrundsstudier med bra…

Ni har bra bakgrundsstudier med bra resultat

Hej Eva!

Tack för att du tagit dig tid att dela några ord om oss och The Solution. Alltid intressant att höra vad du som kund uppskattar mest med oss/produkten. Vi håller med dig att det är toppen att det finns studier bakom The Solution som visar att kollagenpulvret har effekt på huden.

Lina på Oslo Skin Lab

Smidigt att få hem min produkt direkt…

Smidigt att få hem min produkt direkt i brevlådan och sen att jag även får den nya smarta förpackningen.

Hej Camilla,

Tack för att du tagit dig tid att dela en recension. Härligt att du uppskattar vår prenumerationstjänst med hemleverans.

Lina på Oslo Skin Lab

Mycket bra pulver som man tar en gång…

Mycket bra pulver som man tar en gång om dagen. Och smakar neutralt

Réponse de Oslo Skin Lab Sverige

Tack för din recension. Vi blir så glada att du är nöjd med The Solution!

Resultat

Jag har tagit Oslo skin lab i snart tre månader. För någon dag sedan sa min sambo till mig..du ser annorlunda ut, så fin, pigg och glowig ut i ansiktet. Jag ser själv också att huden blivit fastare, inte lika plumpig som förut.

Hej Petra!

Stort tack för att du delar detta. Alltid extra kul när personer i ens närhet uppmärksammar det resultat man fått i huden. 🙂

Om du skulle ha frågor eller funderingar kring något som rör oss eller The Solution är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

De ser bra ut

Här inte var i kontakt med dom så mycket. Men sist när jag bratade med dom så var det mycket bra. Jag fick svar på de jag ville. Tack

Hej Lena!

Tack för att du tagit dig tid att dela detta. Vi är glada att du är nöjd med vår service, och hoppas att du är lika nöjd med vår produkt också.

Jag ser en förbättring

Jag ser en förbättring
Och att det kommer när det ska

Réponse de Oslo Skin Lab Sverige

Tack för att du tagit dig tid att dela dina erfarenheter, det uppskattar vi. Om det dyker upp frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst via epost eller telefon.

Lina på Oslo Skin Lab

Framför allt har mitt hår blivit mycket…

Framför allt har mitt hår blivit mycket tjockare, men även naglarna växer bättre och är starkare

Hej Eva!

Tack för att du tog dig tid att dela dina erfarenheter och de resultat du upplever att du fått.

Jag får önska dig en fortsatt härlig sommar.

Rynkor bye bye

Enkelt att beställa! Enkelt att boka av om det behövs! Tillmötesgående kundtjänst som hjälper till när det behövs. Framförallt synliga resultat. Like it!

Hej Susanne!

Vad kul att läsa om de resultat du fått och att du är nöjd med vår kundstjänst. Du är välkommen att höra av dig om det dyker upp fågor eller funderingar i framtiden.

Tack för att du tog dig tid att dela detta. ⭐

Lina på Oslo Skin Lab

Jag har haft eksem hela livet

Jag har haft eksem hela livet. Sedan jag började med Oslo Skin Labs pulver behöver jag inga krämer mer. Min hy är mjuk och fin, mina händer utan sår. Otroligt nöjd med produkten.

Hej Maria!

Tusen tack för att du tagit dig tid att skriva en recension. Vi blir så glada att du är nöjd med The Solution och de resultat du upplever att du fått i din hud.

Skulle det dyka upp frågor eller funderingar i framtiden är du välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.

Tagit Oslo i 5 år ❤️

Tagit Oslo Skinlab i 5 år ❤️
Upplever mitt atopiska eksem som mindre, mjuk i hyn osv

Hej Helena!

Wow, 5 år är inte dåligt. ⭐ Vi blir så glada att du är nöjd med The Solution och det resultat du fått i din hud.

Lina på Oslo Skin Lab

Ingen större effekt efter fem månader

Ingen större effekt efter fem månader. Naglarna är lite bättre, men huden känns torrare. Lätt att inta, smakar just ingenting. Inte värt pengarna.

Réponse de Oslo Skin Lab Sverige

Hej, och tar för att du tagit dig tid att dela detta. Såklart tråkigt att du inte fått det resultat du hoppats på ännu. Vi vet att det är väldigt individiuellt hur snabbt man kan se resultat med blotta ögat, för somliga tar det bara ett par veckor medan det för andra tar 6 månader eller mer.

Vi hoppas att du vill ge The Solution lite mer tid, men du är såklart välkommen att kontakta vår kundtjänst på 0770 - 456 136 om du önskar hjälp med att pausa eller säga upp din prenumeration.

Lina på Oslo Skin Lab

De skickar fler än en leverans i…

De skickar fler än en leverans i månaden och håller sig inte enligt avtal, ett utskick i månaden. Dålig kundservice som motsäger sitt köpvillkor! Produkten (collagen) är jättebra dock.

Avis spontané

Réponse de Oslo Skin Lab Sverige

Vi ber om ursäkt att det blivit såhär, det är väldigt oturligt då leveranser vanligtvis sker var 4:e vecka. Den här gången verkar det tyvärr ha blivit ett fel med leveransintervallen. Jag kan se att du varit i kontakt med vår kundtjänst och att du fått hjälp att avsluta din prenumeration. Har du fler frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss igen via epost eller telefon.

Oslo Skin Lab

Detta är bullshit

Detta är bullshit, funkar ej. Men smart sätt för företaget att tjäna pengar!! Har lurat mig på många hundra lappar :)

23 février 2024

Réponse de Oslo Skin Lab Sverige

Vad tråkigt att du inte är nöjd med produkten och att du inte fått det resultat du hoppats på än. The Solution är ingen quick-fix, och det är individuellt hur snabbt resultatet syns i huden. Somliga märker skillnad redan efter ett par veckors användning, medan det för andra dröjer 6 månader eller mer. Ålder, livsstil och kost är exempel som kan påverka resultaten och hur snabbt man ser dem med blotta ögat.

Jag kan se att du fått hjälp med att säga upp ditt abonnemang, men om du skulle ha fler frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst igen.