Jeg er lige startet på alle 3 the og de smager godt. Nu må vi se hvordan de virker. Dog fik jeg aldrig hverken ordrebekræftelse og shipping meddelelse, så blev overrasket, da det kom med dao, da jeg... Voir plus
L'entreprise a répondu
kan virkelig anbefales til vitaminboost og vægttab Jeg er super glad og tilfreds med min detox.. Jeg har helt bestemt fået hjælp til at kickstarte mit energiniveau, samt produktivitet, ved hjælp af... Voir plus
L'entreprise a répondu
I er for dårlige til at informere om at levering trækker ud. Første mail kom godtnok hurtigt, men efter mere end en uges ventetid på varen, og flere mails til jer, som I ikke engang gad svare på, de... Voir plus
Super lækker the - smager fantastisk og på ingen måde "helseagtigt" - lækker indpakning ... levering var hurtigt . Jeg havde et par spørgsmål til forhandleren og fik svar ingen for få timer 👍🏼! Jeg... Voir plus
SlotExpress - Jusqu'á €1000 + 200 Tours Gratuits
Aucun historique récent de demande d’avis
Blev lovet varen i uge 8 og pengene er trukket. Måske jeg får mine varer i uge 10? spændende.
Absolut IKKE i orden. !!!!!
Nedenstående svar er ikke korrekt. Jeg fik en mail om at jeg ville få varen i uge 8. Skrev i uge 9 efter min pakke, da jeg kunne se der var kommet vurderingsskema på handlen samt trukket penge. Det tog dem 4 dage at svare at det kommer i uge 10. Ved godt de ikke er herre over forsinket levering, men man trækker først penge når varen er sendt og ikke 1 uge før. BUM
KAN SE PÅ ANDRE ANMELDELSER AT DET IKKE ER FØRSTE GANG.

Réponse de SlotExpress - Jusqu'á €1000 + 200 Tours Gratuits
Total utilfreds har betalt men ikke fået mine vare, har sendt en mail har ikke, gået svar. Jeg er stik tosset har skrevet på face book til jer intet svar. Forlanger mine penge tilbage med det samme 😡😡😡😡😡😡😡😡😡line bubandt

Réponse de SlotExpress - Jusqu'á €1000 + 200 Tours Gratuits
Er super glad for Night teen, virker super beroligende og smager rigtig godt, sover også bedre👍😁

Réponse de SlotExpress - Jusqu'á €1000 + 200 Tours Gratuits
Mangler stadig at få nogle af varerne, pengene er trukket fra kontoen.
Skulle være kommet i uge 8
Så kan ikke rigtig komme igang med at prøve varen.
Tvivler dog også på resten kommer
🤔
Hører intet 🤗

Réponse de SlotExpress - Jusqu'á €1000 + 200 Tours Gratuits
Faldt for reklame på Facebook - og tjekkede Truspilot. Virkelig fine anmeldelser.
Desværre kan jeg ikke give nogen god anmeldelse, da jeg i dag, 4 dage efter bestilling, ikke har hørt mere til min ordre. Jeg har skrevet på både mail, Facebook side - og online chat, men INGEN RESPONS! Det er bare ikke godt nok, hvis man vil drive en forretning.
Hvis jeg kunne give minus point, havde I fået det.
PS. Den 3/3-21 har jeg stadig ikke modtaget min pakke - så lad være med at skrive herinde, at det er løst 😤

Hurtig levering og lækkert produkt ... Er TOSSET med smagen

Réponse de SlotExpress - Jusqu'á €1000 + 200 Tours Gratuits
Har netop startet op med detox, og ud over det er en lækker the der smager godt, kan jeg allerede mærke en hel anden ro i fordøjelsen. Night time er også god til at falde til ro på inden sengetid

Réponse de SlotExpress - Jusqu'á €1000 + 200 Tours Gratuits
Normalt er alt bare SUPER, lige fra bestilling til levering.
denne gang tog det en uge - det er egentlig ok - hvis man bare bliver underrettet løbende :)
men handler selvfølgelig igen - jeg er fan.

Réponse de SlotExpress - Jusqu'á €1000 + 200 Tours Gratuits
2 ugers levering og manglende kundeservice. Kan anbefales at købe varen andre steder hvis det skal bruges som gave.
Jeg har flere gange sendt mail med opsigelse. Når jeg snakker med jer så bliver der sagt at det bliver bragt i orden. Det er bare ikke sket endnu, og nu har i igen trukket for en pakke, Det er bare ikke i orden.