SlotExpress - Jusqu'á €1000 + 200 Tours Gratuits Avis

TrustScore 1 sur 5

1,1

On my old Samsung, Tom from customer support ticket answered the wrong question. Without any warning, no clear status, just another page to refresh — brilliant…

after work: Starburst showed in casino search, but the slot would not open after login not exactly helpful

1. Casino

Écrit par l'entreprise

SlotExpress - Jusqu'á €1000 + 200 Tours Gratuits

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Det virker!!

Det virker! Efter et par dage jeg kunne mærke effekten. Jeg har det så godt nu 😃

17 septembre 2020

Hej Lucia,

Tusind tak for din rosende anmeldelse, det betyder alverden for mig 💖
Hvor er jeg glad for, at du har opnået gode resultater med min detox-te, og du mærker stor forbedring fra før udrensningen!

Jeg håber, at jeg må levere lækker te til dig laaangt ud i fremtiden, og at du fortsat får lige de resultater du ønsker, og en krop i balance 💚

Du må have en rigtig skøn dag,

God og hurtig levering

God og hurtig levering. Produkterne smager dejligt, men har endnu ikke mærket nogen effekt af det, de reklamerer med.

14 septembre 2020

Hej Marianne,

1000-tak for din anmeldelse og feedback på vores te! 💚 Dejligt at du oplever god og hurtig levering. Vi bestræber os nemlig på, at sende pakkerne afsted mod jeres dør, så hurtigt som muligt.

Jeg er glad for, at du synes teen smager dejligt - i forhold til virkning, kan det sagtens være, at du efter pausen vil have godt at endnu 14 dage med udrensning, for at du opnår den egentlige effekt. Vi er (heldigvis) alle forskellige og kræver derfor også forskellige programmer 😌

Du er altid velkommen til at skrive i livechatten på webshoppen, på mail eller ringe til mig, for mere personlig rådgivning.

Du må have en fortsat skøn dag,

Pernille // Ourdetox

Fint produkt og levering.

13 septembre 2020

Hej Mads,

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder så meget for mig! 😌

Jeg er glad for, at du er tilfreds med både teen og leveringstiden. Vi gør vores bedste for at afsende alle bestillinger, så er klar ved jeres dør den kommende dag. Jeg håber du får lige de resultater du ønsker dig og en krop en bedre balance 💚

Du må have en dejlig søndag,

De Bedste Hilsner
Pernille // Ourdetox

Jeg elsker det her produkt

Jeg elsker det her produkt. Jeg synes det virker så fint efter hensigt, og udover det så smager det helt fantastisk! Og her taler jeg om alle 3 varianter. Kan varmt varmt anbefales!

11 septembre 2020

Hej Elisa,

Yay!! Tusind tak for de rosende ord 😍
Hvor er jeg glad for, at du er vild med min te, og får gode resultater med den! Det er lige som det skal være.

Jeg håber, jeg må levere lækker te til dig langt ud i fremtiden. Skriv endelig hvis du får nogen spørgsmål 💚

Super god service 😊

28 août 2020

Hej Sejla,

1000 tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt, at du synes vi giver super service - jeg gør mit bedste for at besvare alle spørgsmål så hurtigt som muligt og give personlig rådgivning!

Jeg håber du fortsat får lige de resultater du ønsker med teen! Skriv endelig igen, hvis der dukker flere spørgsmål op 💚

Smager skønt

Smager skønt. Giver ro på og bedre søvn.

28 août 2020

Hej Anette,

1000 tak for at dele din oplevelse med Ourdetox 🤗

Jeg er så glad for, at du synes teen smager skønt - det behøver nemlig ikke være surt, at gøre noget godt for sig selv! Jeg er glad for, at min te har kunne hjælpe dig med at få ro på kroppen, og opnå en bedre søvn!! Så kan vi ikke bede om mere 💖

Forhåbentlig må jeg sende lækker te til dig laaangt ud i fremtiden,

De Bedste Hilsner

Hurtig levering

Hurtig levering, smagfulde the, som virker

25 août 2020

Hej Gitte,

Tusind tak for din rosende anmeldelse, det sætter jeg stor pris på 🤩
Hvor er det bare dejligt at du er tilfreds hele vejen rundt. Det er skønt når tingene bare fungere!

Jeg håber du får lige de resultater du ønsker med min te og forhåbentlig, må jeg levere lækker detox-te til din dør mange, mange gange endnu 💪

Du må have en skøn aften,

Pernille // Ourdetox

kan virkelig anbefales til vitaminboost…

kan virkelig anbefales til vitaminboost og vægttab
Jeg er super glad og tilfreds med min detox.. Jeg har helt bestemt fået hjælp til at kickstarte mit energiniveau, samt produktivitet, ved hjælp af Day Energy. Teen smager super godt, og jeg synes jeg har bedre energi i løbet af hele dagen. jeg har også fået renere hud, med mere glød, samt super lækkert hår af at udrense. I kan tro, at jeg kommer igen.

Jeg fik min detox efter 1 dag, så jeg synes da leveringen også var lovende ;)

22 août 2020

Hej Isabella,

Wuhuu - sådan skal det være! 1000-tak for din flotte anmeldelse! Det er så dejligt at læse, at du har opnået så fine resultater med vores Day Energy 💖

Jeg ser frem til, at levere lækker te til dig igen! Hvis der dukker nogen spørgsmål op, er du altid velkommen til at skrive!

Du må have en skøn dag 🥰

Mega god service 👍

Fantastisk god service 👍

18 août 2020

Hej Gitte,

Det er lige præcis sådan det skal være 😍 Tusind tak for at dele din oplevelse med Ourdetox, og de flotte 5 stjerner!

Jeg håber, vi må levere lækker te til dig, langt ud i fremtiden.
Hvis du får nogen spørgsmål, kan du altid fange mig på mail: hej@ourdetox.dk

Fantastisk service ☀️🌸

12 août 2020

Hej Kristina,

Mange, mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 🤩
Jeg er glad for, at du synes vi levere fantastisk service - jeg gør i hvert fald også mit bedste!

God fornøjelse med din te, jeg håber du bliver rigtig glad for den. Hvis du får nogen spørgsmål, må du endelig skrive igen 💚

Du må have en fortsat dejlig dag,

Kun+++herfra

Kun+++herfra
Nat teen er perfekt

12 août 2020

Hej Tina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det betyder alverdens for mig! 💖
Hvor er det bare dejligt, at du er så positiv omkring din oplevelse hos Ourdetox.dk!

Jeg er glad for, at kunne levere god kvalitets te til dig, som du har gode resultater med! Forhåbentlig fortsætter det langt ud i fremtiden 🤩

Du må have en fortsat god dag,

Med Venlig Hilsen,

God service.

God service.
Hurtig og venlig svar og hjælp.
Og så er the’en vidunderlig 😊

3 août 2020

Hej Birgitte,

Tusind tak for din rosende anmeldelse og de flotte 5 stjerne 💖
Hvor er det dejligt, at du synes om min service - jeg gør mit bedste for at besvare så hurtigt som muligt og give personlig rådgivning!

Jeg håber du fortsat får lige de resultater du ønsker med teen! Skriv endelig igen, hvis der dukker flere spørgsmål op 🥰

En rigtig god detox te.

3 août 2020

Hej Rikke,

1000-tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerne! Det er så dejligt at læse, at du har gode oplevelser med min detox-te. Jeg håber jeg må leverer lækker te til dig, langt ud i fremtiden 💚

Du må endelig skrive hvis der dukker nogen spørgsmål op, så vil jeg gøre mit bedste for at besvare dem.

Du må have en skøn dag 🥰

Pernille // Ourdetox

Alt som der skal være og hurtig levering

13 juillet 2020

Hej Charlotte,

1000 tak for din flotte anmeldelse, den sætter jeg stor pris på 🥰
Hvor er det dejligt at læse, at alt er som det skal være og at din oplevelse hos os, har levet op til dine forventninger!

Jeg håber du er blevet vild med min te og får nogen skønne resultater 💚
Hvis du får nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive!

Fantastisk

Fantastisk. Kort og godt 👍🏻

7 juillet 2020

Hej Linda,

Det er lige præcis sådan det skal være 😍 Tusind tak for at dele din oplevelse med min te, og de flotte 5 stjerner!

Jeg håber, vi må levere lækker te til dig, langt ud i fremtiden.
Hvis du får nogen spørgsmål, kan du altid fange mig på mail: hej@ourdetox.dk

Pernille // Ourdetox

Rigtig god the og hurtig levering 😄

7 juillet 2020

Hej!

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Det sætter jeg virkelig pris på 💖
Jeg er glad for du er tilfreds med leveringen og ikke mindst, min te! Jeg håber du får lige de resultater du ønsker 🍀

Du må have en rigtig dejlig dag,

Pernille // Ourdetox

Hurtig levering og super produkt

5 juin 2020

Hej Marianne,

Mange, mange tak for din anmeldelse. Dejligt du vil dele din oplevelse og de 5 stjerner, det sætter jeg pris på 💖 Dejligt at vores service og levering har fungeret godt for dig! Jeg håber du bliver vild med vores te og få lige de resultater du ønsker.

Hvis du får nogen spørgsmål kan du altid fange mig på mail: hej@ourdetox.dk

Pernille // Ourdetox

Jeg er lige startet på alle 3 the og de…

Jeg er lige startet på alle 3 the og de smager godt. Nu må vi se hvordan de virker.
Dog fik jeg aldrig hverken ordrebekræftelse og shipping meddelelse, så blev overrasket, da det kom med dao, da jeg trorede ordren ikke var gået igennem og kunne ikke komme igennem til deres kundeservice.
Men ellers fint leveret.

2 juin 2020

Hej Mimi,

Tusind tak for din anmeldelse og feedback ☺️
Jeg har tjekket op på din ordre, og vi har sendt både ordrebekræftelse og forsendelses meddelelse til din mail. Måske den er endt i spam? eller der har været en tastfejl?

En anden gang, skal du i hvert fald bare skrive til mig i livechatten på hjemmesiden, på mail: hej@ourdetox.dk eller ringe til: 71 99 27 54 - så finder vi hurtigt ud af, hvor fejlen er 💚

Trods de manglende beskeder, håber jeg, at du havde en god oplevelse med OURDETOX detox-te, og at du får lyst til at prøve vores te en anden gang.

Pernille // Ourdetox

Jeg giver kun en stjerne på baggrund af…

Jeg giver kun en stjerne på baggrund af det varede længe før man fik sine vare og når man skrev til jer på mail så svarede i ikke eller hvis man ringede til kundeservice og indtalte en besked så hørte jeg heller ikke noget.
Det skal blive meget bedre at i svare når man skriver / ringer til jer.

2 juin 2020

Ok tilfreds

Svært at få fat i når man ringer, går den på svare med det samme.
Men jeg fik min vare og er ok tilfreds.

1 juin 2020